|
4.Aydayım DENEYİMLERİMİ YAZAYIM -Sansür yok,DNS engellemesi yok,akşamları donma yok,pingde yükselme veya hızda düşüş yok. -Daha önce superonline kullandım ve gıbırnet daha iyi ping değerleri veriyor şaka gibi yerel bir firma koskoca superonline dan daha iyi. -Turktelekom kullanan komşum ile AYNI ping değerleri alıyorum. -Türkiyedeki yerel firmalar arasında en kalitelisi ve bilgili çalışanların olduğu firma diyebilirim -26 gündür modem açık ve internet kesintisi 0..elektrik gidene kadar veya modemin fişini çekene kadar bakalım nekadar sürecek -Enn yoğun saatlerde akşam saat 6-10 arasında bile hızımda hiçbir şekilde düşme olmuyor 100 mbit vdsl kullanıyorum kabloluda gördüğüm hız 96-97-98 mbit ... -Kendine ait uygulaması var ve çok profesyonel bir arayüzleri var,ayrıca uygulama üzerinden açmış olduğunuz şikayetle ilgilenen teknik ekip aşırı bilgili siz daha sorununuzu bile tam demeden modem arayüzünüzü inceleyip olması gereken en iyi şekle göre ayarlıyorlar.Geçiş işlem kaydı bile uygulama üzerinden 5 dk da bitti. -Piyasanın ennn iyi yerel firmasıdır bu gidişle birkaç seneye türknete sağlam rakip olurlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı