Şimdi Ara

2011 Model Xperia modelleri için Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Sony Ericsson 2011 yılında çıkan tüm Xperia modelleri için Android 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesini yayınlayacağını duyurdu.

• nerde ne zaman?
  • Güncelleme yayınlandığında aynı anda Xperia modelleri için de gelecek.

http://www.gsmarena.com/android_40_ice_cream_sandwich_is_coming_on_all_xperia_2011_phones-news-3106.php
  • android 4.0 çıktımı ki sony güncelleme veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

android 4.0 çıktımı ki sony güncelleme veriyor

Okumadan cevap yazan gençlik...

Helal olsun SE.
  • Motorola Atrix 4G almaya karar verdim 2 saat önce , bunu görünce iyice aklım karıştı

Şimdi Ekim de verilcek olan 2.3.4 güncellemesi iptal edilip onun yerine Ice-Cream mı verilcek
  • SE iyi iş çıkarmaya başladı Arc ımı daha çok seviyorum. Yunus bu arada sen SE dışında tel almassin gibi geliyor bana haber de tam zamanında gelmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer ki Ekimde ki verilmesi planlanan 2.3.4 iptal edilmişse, Bu Ice-Cream'ın verilmesi Kasım - Aralık belki Ocağı bulabilir diye tahmin ediyom, ne olduğu belirsiz bi sistem sonuçta bilinmedik hataları çıkabilir sonradan , buda güncellemenin verilme tarihini geciktirir...

Kafam allak bullak oldu bi tarafım SE sevgisi diyor, öbür tarafım daha güçlüsünü al diyor napcam bilmiyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Eğer ki Ekimde ki verilmesi planlanan 2.3.4 iptal edilmişse, Bu Ice-Cream'ın verilmesi Kasım - Aralık belki Ocağı bulabilir diye tahmin ediyom, ne olduğu belirsiz bi sistem sonuçta bilinmedik hataları çıkabilir sonradan , buda güncellemenin verilme tarihini geciktirir...

Kafam allak bullak oldu bi tarafım SE sevgisi diyor, öbür tarafım daha güçlüsünü al diyor napcam bilmiyom

Motorola yerine hangisini almayı düşünüyorsun SE den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leren

quote:

Eğer ki Ekimde ki verilmesi planlanan 2.3.4 iptal edilmişse, Bu Ice-Cream'ın verilmesi Kasım - Aralık belki Ocağı bulabilir diye tahmin ediyom, ne olduğu belirsiz bi sistem sonuçta bilinmedik hataları çıkabilir sonradan , buda güncellemenin verilme tarihini geciktirir...

Motorola yerine hangisini almayı düşünüyorsun SE den.

ARC'ı tabi ki

• Arc al Yunus. Aşk evliliği daha önemli bence.
  • Ben Arc S alırsın diye düşünmüştüm.
  • quote:

Ben Arc S alırsın diye düşünmüştüm.

Arc S almasına gerek yok, alır kendisi OC yapar zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: sucvceza

Arc al Yunus. Aşk evliliği daha önemli bence.

on numara bi cevap olmuş ...Yunus senin SE sevgini herkes biliyor....kalbinin sesini dinle....
  • quote:

quote:

Arc S i oc yapsak nasıl olur acaba

• quote:

quote:

quote:

Arc S i oc yapsak nasıl olur acaba

Zaten büyük ihtimalle o benzer bir işlemcidir. Pek fark olmaz. Hatta o kadar OC olmayadabilir.
  • quote:

se candır falan ama güçlü olan daha iyidir her zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Collector

quote:

se candır falan ama güçlü olan daha iyidir her zaman

Tebrikler Bilinmeyen bir soruya cevap verdin bana büyük yardımcı oldun

• Motorola atrix de 4.0 guncellemesini alir. Sonucta google satin aldi. Cogu cihaza 4.0 guncellemesi gelebilir
  • Bravo valla SE.

Bu arada Arc S'de gösterilen panorama 3D çekimi 2.3.4 gelecek özelliklerden biriymiş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.