Şimdi Ara

2011 model 8500 km 1.6 Laureate almalı mıyım ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de Dacia sahibi adayıyım. Arabamı sattım ve bugün 2011 model 8500 km de lpg li, klimalı, abs li 1.6 Laureate buldum. Beyaz renkli çok hoş bir araba. Kullanan ya da bilen arkadaş varsa yorum ve yardımlarını alabilir miyim. Nasıl bir araçtır? Yakıtı, kullanımı nasıldır? 23.400 TL istiyor satıcı. Eşim ameliyatlı ve hamile olduğu için uzun uzadıya araç bakma imkanım da yok kısa süre içerisinde araba almam lazım. Ne dersiniz bu aracı almalı mıyım. Lütfen acil yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

• sigortacılardan trammer sorgusu yaptır. şase ve motor no üzerinden sıkıntı çıkmazsa al. bir 30 liraya bakarlar. ek olarak dacianın beyaz rengi var mıydı? boyalı olmasın komple?
  • boya değişen yok diyor ama dedğin gibi bi baktırmak lazım. bu fiyata al diyorsun yani. bir de şunu soracağım trammer sorgusu sonucu neye ulaşılır. bilgilendirirsen sevinirim.
  • Onun yerine 1.2 16v olanlara bak bence 2012 model alırsın daha ucuza 3000 - 5000km de olanlar 20.000 21.000 hatta şu an sıfırı bile yenisi çıktığından cazip

1.2 nin vergi avantajıda var yıllık 300tl az ödersin alırken daha ucuz hem 1.6 dan daha az yakarsın 1.2 16v teknoloji olarak 1.6 dan yeni ve daha az yakıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.