Şimdi Ara

2011 Lancer mi, Corolla mı, Civic mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
13.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarıda başlıkta bahsettiğim araçlar için sorduğum soru lancer için otomatik invite, Toyota'nın otomatik comfort extra ve Civic'in otomatik premium modelleri için geçerlidir.
    Fiyat ve dış görünüm için direkt lancer ama motoru sanki zayıf gibi. Corolla fazla ağırbaşlı ama kampanyasi cazip. Civic'de burnundan kil aldirmiyor, gereksiz pahali. Ne dersiniz?

• Bence her bakımdan toyota.
  • 1-Civic: Muhteşem bir araç tek kelimeyle. Bence tek eksiği dizel olmaması oda size problem çıkartmıyor sanırım
    2-Lancer: Fiyatı görünüşü harika.
    3-Corolla: Yüzü eskidi ve kalitesiz rahat olmayan koltukları var. Sürüşü tatmin edici. Fazlası yok.
  • 1-civic:konforu ve yol tutusu iyi , motor seni inanılmaz güzel:) tasarım cok iyi ama Ncap testlerinde 4 yıldızı var :)
    2-corolla konforu iyi yol tutusu iyi koltukları 2011 model olana kadar kocaman ve rahatsızdı 2011 de düzeldi ama civic kadar cekici bi yüzü yok ama ncap ta 5 yıldız:)
    3-lancer:tasarım cok iyi yakıt cok iyi yol tutusu güzel araçda içerde kullanılan mazeme biraz kalitesiz motor güçü corolla ce civic e göre biraz zayıf ncap t 5 yıldızı var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

1-civic:konforu ve yol tutusu iyi , motor seni inanılmaz güzel:) tasarım cok iyi ama Ncap testlerinde 4 yıldızı var :)
    2-corolla konforu iyi yol tutusu iyi koltukları 2011 model olana kadar kocaman ve rahatsızdı 2011 de düzeldi ama civic kadar cekici bi yüzü yok ama ncap ta 5 yıldız:)
    3-lancer:tasarım cok iyi yakıt cok iyi yol tutusu güzel araçda içerde kullanılan mazeme biraz kalitesiz motor güçü corolla ce civic e göre biraz zayıf ncap t 5 yıldızı var :)

Ne yıldızmış arkadaş.
    www.euroncap.com
    Latest Safety Ratings | Euro NCAP
    http://www.euroncap.com/tests/bmw_5_series_2004/208.aspx
    buna yorumunuz nedir peki ? 5 para etmez 5 serisi desenize :)

• Ayrıca belirteyim o 4 yıldız hikayesi bir aksaklıktır. 2009-2010-2011 Civic HB 5 ncap'tan 5 yıldızlıdır. Burda sedan olandan bahsediyoruz derseniz ncap ta HB lerin testleri var 4 yıldız alanda HB modelidir.
    www.euroncap.com
    http://www.euroncap.com/results/honda/civic.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 4 Eylül 2010; 19:29:08 >

• Toyota'nın otomatik comfort extra modeli 42.750 lik liste fiyatı ile güçlü bir alternatif. Ama helen alaşım jant yok, onu ekstra alacağız. Honda'nın liste fiyatı 46.000 olmuş. Mitsubishi'nin 42.850. Donanim olarak en zengin Mitsubishi gibi görünüyor. Mitsubishiye marka olarak güveniyorum ama TR'de çok güçlü bir marka değil. Az kişi biliyor ve hepsi çok memnun. içini incelediğimde konuşulanın aksine çok kalitesiz değil sadece sert plastik kullanılmış. Görünüş sade. Ama bagajı açtığımda, iç bagaj kapağı olarak kontraplak ve üstüne halı parçasını görünce moralim bozuldu. Servis ağıda bir Honda ve Toyota kadar güçlü olmasada istanbul'da problem değil. Civic'in içi etkileyici futuristik bir görünüm var. Güzel yani. Toyota'nın kaliteli bir görüntüsü var, yani bildiğn arabanın kaliteli bir dashboardu, o kadar. Optitron göstergeler falan güzel. Vites kutusunun ordaki parlak gümüş rengi plastik kaplamalar güzel değil ucuz duruyor. Zamanla çizilip soyulabilir mi acaba?
    Çok büyük bir indirim alamazsam seçimim Mitsubishi ile Toyota kadar indi gibi görünüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jetta mi C4 mu Corolla mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirlil35

quote:

1-civic:konforu ve yol tutusu iyi , motor seni inanılmaz güzel:) tasarım cok iyi ama Ncap testlerinde 4 yıldızı var :)

Ne yıldızmış arkadaş.
    www.euroncap.com

arkadasım öncelikle sunu söylüyeyim ben cok inanmam euro cap testlerine yanı renaulttu kötülemek için demiyorum, şimdi magane volvo s40 saab .9-3 den daha mı saglam 10 tane euro cap gelse buna inanamam ,ama sonuçta adamlar cok yüksek miktarda para harcıyor bu testlere yabana atmamak lazım diye düşünüyorum

• bakın bu seçeneklerinize birde mazda 3 ü eklemenizi öneririm,türkiye için full araç 44 500 tl ve oldukca olu koltuk ısıtma ,hız sabitleyici RWM(ARAÇ İZMELE) VSA,yol durumuna göre ses ayarlama v.s fiyatı civic e göre daha uygun ve daha dolu bir araç....
  • quote:

bakın bu seçeneklerinize birde mazda 3 ü eklemenizi öneririm,türkiye için full araç 44 500 tl ve oldukca olu koltuk ısıtma ,hız sabitleyici RWM(ARAÇ İZMELE) VSA,yol durumuna göre ses ayarlama v.s fiyatı civic e göre daha uygun ve daha dolu bir araç....

Manuel mazda3 konusunda kesinlikele katılıyorum. Otomatik kullanmadım yorum yapamayacagım
  • quote:

quote:

Ne yıldızmış arkadaş.
    www.euroncap.com

5 para etmez ayri sey guvenligi 5 yildiz olmamasi ayri sey
    bu testin bir kiymeti varki bmw teste girmis
    ama 4 alabilmis,sonuc isimize gelmeyeince amaan bosver o testi kolayciligi bize has bir ozellik olsa gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: forumusr

quote:

quote:

Ne yıldızmış arkadaş.
    www.euroncap.com

5 para etmez ayri sey guvenligi 5 yildiz olmamasi ayri sey
    bu testin bir kiymeti varki bmw teste girmis
    ama 4 alabilmis,sonuc isimize gelmeyeince amaan bosver o testi kolayciligi bize has bir ozellik olsa gerek

5 para etmezin ordaki anlamı bmw 5 serisi işe yaramaz değil. O paraya o kalitedeki bi araba 5 yıldız alamamış bunadır. Ayrıca bu kadar kıymeti varda 5 yıldızlı renault'un modellerine fiat'ın modellerine neden atıp tutuluyor şöyle kötü böyle dandik diye. Benim yazdıklarım her zaman benim görüşümdür ve sizlerde buna katılmasanız bile saygı duymak zorundasınız.Yorumları eleştirmek yerine doğru anlamaya çalışabilirsiniz. iyi akşamlar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 4 Eylül 2010; 21:29:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mohawknife

Toyota'nın otomatik comfort extra modeli 42.750 lik liste fiyatı ile güçlü bir alternatif. Ama helen alaşım jant yok, onu ekstra alacağız. Honda'nın liste fiyatı 46.000 olmuş. Mitsubishi'nin 42.850. Donanim olarak en zengin Mitsubishi gibi görünüyor. Mitsubishiye marka olarak güveniyorum ama TR'de çok güçlü bir marka değil. Az kişi biliyor ve hepsi çok memnun. içini incelediğimde konuşulanın aksine çok kalitesiz değil sadece sert plastik kullanılmış. Görünüş sade. Ama bagajı açtığımda, iç bagaj kapağı olarak kontraplak ve üstüne halı parçasını görünce moralim bozuldu. Servis ağıda bir Honda ve Toyota kadar güçlü olmasada istanbul'da problem değil. Civic'in içi etkileyici futuristik bir görünüm var. Güzel yani. Toyota'nın kaliteli bir görüntüsü var, yani bildiğn arabanın kaliteli bir dashboardu, o kadar. Optitron göstergeler falan güzel. Vites kutusunun ordaki parlak gümüş rengi plastik kaplamalar güzel değil ucuz duruyor. Zamanla çizilip soyulabilir mi acaba?
    Çok büyük bir indirim alamazsam seçimim Mitsubishi ile Toyota kadar indi gibi görünüyor.

söylediklerin arasında en mantıklı corolla görünüyor civic te güzel ama fiyatı uçmuş sanki onunda eğer otomatik vites olmazsa olmaz demiyorsan avensisi bir incele derim 48 gibi bir fiyatı var yanılmıyorsam bu seçeneklerdekilere 5 basar

• quote:

quote:

bakın bu seçeneklerinize birde mazda 3 ü eklemenizi öneririm,türkiye için full araç 44 500 tl ve oldukca olu koltuk ısıtma ,hız sabitleyici RWM(ARAÇ İZMELE) VSA,yol durumuna göre ses ayarlama v.s fiyatı civic e göre daha uygun ve daha dolu bir araç....

Manuel mazda3 konusunda kesinlikele katılıyorum. Otomatik kullanmadım yorum yapamayacagım

Mazda hiç tanıdığım bir marka değil. birde şimdi onu seçeneklere eklersem 1 sene daha araba maraba alamayız:)
  • test sürüşü yapın mutlaka.

otomatik vites lancer performansta biraz zayıf kalıyor diye biliyorum.

manuel vites lancer 1.5 motor ve o kasaya ragmen gayet iyi performans sunuyor.denemenizde yarar var.

manuel alma imkanı varsa lancer,otomatik alınacaksa civic diyebilirim.

mazda için de şunu ekleyeyim %17 arıza istatistiğiyle ADAC ın 200.000 araçlık istatistiklerinde 1. sırada yer alır.

hiç de korkulacak bir araç olmadıgını düşünüyorum.

ilk 5 te mazda mercedes toyota honda ve mitsubishi vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evolution313 -- 5 Eylül 2010; 0:10:55 >
  • 3 modelin arasından civic.

Toyota geniş fakat konforsuz bir araç. Civic ise her anlamda iyi bir otomobildir. Canınızı sıkmaz
  • Hocam siz seçeneklerize Mazda 3, Chevrolet Cruze ve Kia Cerato yu da ekleyip biraz daha bekleyin ve 2011 de Yeni Elentra alın derim Tasarım ve teknoloji olarak saydığımız araçların hepsinin önünde bir araç olmuş. Üstelik aynı dsg ve powershit gibi çift kavramalı otomatik şanzuman kullanıcak, dolayısıyla bu araçların hepsinden daha verimli olacağı kesin. Bekleme durumu varsa bekleyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maniac_Turk

3 modelin arasından civic.

Toyota geniş fakat konforsuz bir araç. Civic ise her anlamda iyi bir otomobildir. Canınızı sıkmaz

Yok kesin otomatik almayı düşünüyorum. Gönlüm mitsubishi'den yana ama 0-100 14 saniye be kardeşim. Öbür tarafta Toyota koç gibi 124 HP ile 11,9 sn. Göz göre göre lades mi diyeceğiz. Ama karizması daha yüksek Lancer'in. Toyota'nın çok sıradan bir görüntüsü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maniac_Turk

3 modelin arasından civic.

Aslında Civic diye yola çıktım. Zaten kendimde şuanda 2000 civic kullanyorum 5 senedir. Ama fiyat farkı var bayağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

Hocam siz seçeneklerize Mazda 3, Chevrolet Cruze ve Kia Cerato yu da ekleyip biraz daha bekleyin ve 2011 de Yeni Elentra alın derim Tasarım ve teknoloji olarak saydığımız araçların hepsinin önünde bir araç olmuş. Üstelik aynı dsg ve powershit gibi çift kavramalı otomatik şanzuman kullanıcak, dolayısıyla bu araçların hepsinden daha verimli olacağı kesin. Bekleme durumu varsa bekleyin derim.

Dostum Cruze' beğeniyorum. Ama çok yeni bir model oturması lazım. Yeni olmasına rağmen çok fazla satılık görüyorum etrafta.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.