Şimdi Ara

2011 Lancer mi, Corolla mı, Civic mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
13.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mohawknife

quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

Hocam siz seçeneklerize Mazda 3, Chevrolet Cruze ve Kia Cerato yu da ekleyip biraz daha bekleyin ve 2011 de Yeni Elentra alın derim Tasarım ve teknoloji olarak saydığımız araçların hepsinin önünde bir araç olmuş. Üstelik aynı dsg ve powershit gibi çift kavramalı otomatik şanzuman kullanıcak, dolayısıyla bu araçların hepsinden daha verimli olacağı kesin. Bekleme durumu varsa bekleyin derim.

Dostum Cruze' beğeniyorum. Ama çok yeni bir model oturması lazım. Yeni olmasına rağmen çok fazla satılık görüyorum etrafta.

Alıntıları Göster
    Honda fiyatları uçmuş gerçekten. 40 bin verip Esp si olmayan Corolla da mantıklı değil bence. Lancer fiyatına göre donanımları fena değil ama onunda hızlanması biraz zayıf sanki. Cruze un tek eksiği üzerindeki tüketim değeri yüksek motoru. Katalog değerleri bile oldukça yüksek. Ben bir ara aynı gün Yeni Cerato ve Mazda 3 ü teste çıkmıştım. İki araç da fiyatını fazlasıyla hakediyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maniac_Turk

3 modelin arasından civic.

Toyota geniş fakat konforsuz bir araç. Civic ise her anlamda iyi bir otomobildir. Canınızı sıkmaz

Aslında Civic diye yola çıktım. Zaten kendimde şuanda 2000 civic kullanyorum 5 senedir. Ama fiyat farkı var bayağı.

O zaman size şöyle bir öneride bulunayım. 2006 model Mazda 3 Sport kullanıyorum. Ve gerçekten inanılmaz memnunum. İsterseniz pm ile de anlatabilirim. Yol tutuşundan frenlerine kadar da çok iyi. Motoru da hiç sıkıntı yaratmadı . Yakıt tüketimim de 7.4

quote:

quote:

Toyota geniş fakat konforsuz bir araç. Civic ise her anlamda iyi bir otomobildir. Canınızı sıkmaz

Aslında Civic diye yola çıktım. Zaten kendimde şuanda 2000 civic kullanyorum 5 senedir. Ama fiyat farkı var bayağı.

O zaman size şöyle bir öneride bulunayım. 2006 model Mazda 3 Sport kullanıyorum. Ve gerçekten inanılmaz memnunum. İsterseniz pm ile de anlatabilirim. Yol tutuşundan frenlerine kadar da çok iyi. Motoru da hiç sıkıntı yaratmadı . Yakıt tüketimim de 7.4

7.4 ortalama yakıt tüketimimi?

• quote:

Honda fiyatları uçmuş gerçekten. 40 bin verip Esp si olmayan Corolla da mantıklı değil bence. Lancer fiyatına göre donanımları fena değil ama onunda hızlanması biraz zayıf sanki. Cruze un tek eksiği üzerindeki tüketim değeri yüksek motoru. Katalog değerleri bile oldukça yüksek. Ben bir ara aynı gün Yeni Cerato ve Mazda 3 ü teste çıkmıştım. İki araç da fiyatını fazlasıyla hakediyor.

ESP var, Toyota gibi bir markada olmaması düşünülmez bile. Özellikler tablosunda brake assist dediği ESP olmalı.
  • quote:

quote:

ESP var, Toyota gibi bir markada olmaması düşünülmez bile. Özellikler tablosunda brake assist dediği ESP olmalı.

Alıntıları Göster
    Break asist esp değildir.
    Bu araçlarda esp
    Mitsubishi'de astc
    Honda'da vsa
    Toyota'da vsc olarak geçer.

Fiyat önemli ise Mitsubishide bayilerin ellerinde kalmışsa 2010 modellerde güzel indirim yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: brujeria

Break asist esp değildir.
    Bu araçlarda esp
    Mitsubishi'de astc
    Honda'da vsa
    Toyota'da vsc olarak geçer.

Fiyat önemli ise Mitsubishide bayilerin ellerinde kalmışsa 2010 modellerde güzel indirim yapıyorlar.

Alıntıları Göster
    2-3 bin tl için 2010 almaya değmez herhalde. Hem 2011 lancerlarda ses yalıtımını elden geçirmişler diye okumuştum. belki başka değişikliklerde vardır tam bilmiyorum. şu kontraplak iç bagaj kapağını değiştirmiş olsalar bari:)
  • quote:

2-3 bin tl için 2010 almaya değmez herhalde. Hem 2011 lancerlarda ses yalıtımını elden geçirmişler diye okumuştum. belki başka değişikliklerde vardır tam bilmiyorum. şu kontraplak iç bagaj kapağını değiştirmiş olsalar bari:)

Alıntıları Göster
    Civic veya lancer derim bu ikisi arasından da lancer derimFiyat,donanım,ekonomi,tasarım açısından bence lancer çok daha önde

• quote:

Hocam siz seçeneklerize Mazda 3, Chevrolet Cruze ve Kia Cerato yu da ekleyip biraz daha bekleyin ve 2011 de Yeni Elentra alın derim Tasarım ve teknoloji olarak saydığımız araçların hepsinin önünde bir araç olmuş. Üstelik aynı dsg ve powershit gibi çift kavramalı otomatik şanzuman kullanıcak, dolayısıyla bu araçların hepsinden daha verimli olacağı kesin. Bekleme durumu varsa bekleyin derim.

http://worldwide.hyundai.com/company-overview/news-view.aspx?idx=288&nCurPage=1&strSearchColunm=&strSearchWord=&ListNum=203

Yeni elentra 'da dizel motor gelicekmi varmı bilgisi olan

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz1111

quote:

quote:

quote:

7.4 ortalama yakıt tüketimimi?

Aynen öyle. Hatta 7.1 e kadar indim fakat daha fazla uğraşmadım

• Malesef Esp yani Toyota daki VSC, Corolla için Dizel Comfort Extra modeli, Elegant Dizel modeli ve Elegant Benzinli A/T modelinde gözüküyor. 43 bin fiyat etiketli bir araçta mutlaka bu donanım standart olarak verilmeli bence.

quote:

Malesef Esp yani Toyota daki VSC, Corolla için Dizel Comfort Extra modeli, Elegant Dizel modeli ve Elegant Benzinli A/T modelinde gözüküyor. 43 bin fiyat etiketli bir araçta mutlaka bu donanım standart olarak verilmeli bence.

quote:

Alıntıları Göster
    size farklı bir öneri.

biraz vergi artışı ile lancer 1.8 intense inceleyebilirisiniz.

donanım olarak çok zengin.fabrika çıkışı 8+1 rockford fosgate ses sistemi + kule gergisi + 18 inc jantlar gibi...

performans olarak fabrika verisi 11.2 sn.

cvt şanzuman vs.

2. el temiz intense düşürürseniz sıfır invate ücretine alabilirsiniz belki.

örnek 2 ilan..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mitsubishi-lancer-prestijli-ve-farkli-olmak-isteyenlere-29856510/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mitsubishi-lancer-tek-kelime-sifir-ayarinda-bir-kopekbaligi-otomatik/detay

LPI takılırsa tadından yenmez bu araç.

• quote:

quote:

Yok kesin otomatik almayı düşünüyorum. Gönlüm mitsubishi'den yana ama 0-100 14 saniye be kardeşim. Öbür tarafta Toyota koç gibi 124 HP ile 11,9 sn. Göz göre göre lades mi diyeceğiz. Ama karizması daha yüksek Lancer'in. Toyota'nın çok sıradan bir görüntüsü var.

Alıntıları Göster
    .edit yanlış mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 6 Eylül 2010; 10:40:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Evolution313

size farklı bir öneri.

donanım olarak çok zengin.fabrika çıkışı 8+1 rockford fosgate ses sistemi + kule gergisi + 18 inc jantlar gibi...

cvt şanzuman vs.

örnek 2 ilan..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mitsubishi-lancer-prestijli-ve-farkli-olmak-isteyenlere-29856510/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mitsubishi-lancer-tek-kelime-sifir-ayarinda-bir-kopekbaligi-otomatik/detay

:) kadar para verdikten sonra 2. el pek düşünmüyorum. Linkleri inceledim güzel tabii aletler. biraz daha ucuz olsalardı, lpg falanda takmadan 3-5 sene kullanacağımız bir araba olurdu. Bu arada forumda başka bir başlıktada yazdım. Bu Lancer sportback ne oldu allah aşkına bilen var mı ? TR ye gelmesi niye bu kadar gecikti? 1.6 117 hp lik motoruyla ve sedandaki eksikliklerin giderilmiş hali ile çok güçlü nbir alternatif. Halen karar vermedim bayramdan sonra tatilden dönünce incelemeri sıkılaştıracağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Evolution313

size farklı bir öneri.

cvt şanzuman vs.

örnek 2 ilan..

:) kadar para verdikten sonra 2. el pek düşünmüyorum. Linkleri inceledim güzel tabii aletler. biraz daha ucuz olsalardı, lpg falanda takmadan 3-5 sene kullanacağımız bir araba olurdu. Bu arada forumda başka bir başlıktada yazdım. Bu Lancer sportback ne oldu allah aşkına bilen var mı ? TR ye gelmesi niye bu kadar gecikti? 1.6 117 hp lik motoruyla ve sedandaki eksikliklerin giderilmiş hali ile çok güçlü nbir alternatif. Halen karar vermedim bayramdan sonra tatilden dönünce incelemeri sıkılaştıracağım.

Alıntıları Göster
    Yaw, bu Mazda 3'de acayip bir arabaymış. Arkadaşların devamlı önerdiği kadar varmış. Impressive modelinde yok yok. Liste fiyatı 44.084 diyor. Acaba bayiler enson kaça bırakıyor. içi falan çok şık. istanbul'a döndüğümde ilk iş yakından bakmak olacak.

• Corolla ayrıca iç mekan kalitesinde hepsini alır, konforuda fena değildir.

Yaw, bu Mazda 3'de acayip bir arabaymış. Arkadaşların devamlı önerdiği kadar varmış. Impressive modelinde yok yok. Liste fiyatı 44.084 diyor. Acaba bayiler enson kaça bırakıyor. içi falan çok şık. istanbul'a döndüğümde ilk iş yakından bakmak olacak.

44 ün altına inmezler arkadasım belki bi 500 lira kırarlar cünkü kasım sonunda kampanya kalkıyor yani49 bin lira olcak o araç,saygılar ztn oldukca uygun veriyorlar o güzellikte ve donanımda bir arabayı
  • Bence Kia Cerato yu da yabana atmayın. Cerato Sedan Concept AT 1.6 126 ps benzinli 38.900 TL gibi bir fiyat etiketi var. Mazda 3 kadar dolu olmasa da Concept modelde Esp standart. Güçlü bir motora ve kabul edilebilir tüketim değerlerine sahip. Mevcut sedanlar içinde en ferah iç hacme sahip araçlardan biri.

http://www.kia.com.tr/index.php?p=model_alt&value=cerato

quote:

• quote:

Bence Kia Cerato yu da yabana atmayın. Cerato Sedan Concept AT 1.6 126 ps benzinli 38.900 TL gibi bir fiyat etiketi var. Mazda 3 kadar dolu olmasa da Concept modelde Esp standart. Güçlü bir motora ve kabul edilebilir tüketim değerlerine sahip. Mevcut sedanlar içinde en ferah iç hacme sahip araçlardan biri.

http://www.kia.com.tr/index.php?p=model_alt&value=cerato

quote:

Alıntıları Göster
    Aynı paraya full oglu full fiat bravo dururken bunlara araba felan dememde, tavsiye etmem bu benzin canavarlarını.

• quote:

Orijinalden alıntı: hyavuz

Aynı paraya full oglu full fiat bravo dururken bunlara araba felan dememde, tavsiye etmem bu benzin canavarlarını.

arkadasım mazda 3 kullanıcıyım 9 ay oldu nerdeyse en son ölcümlerimde uzun yolda 220 lira yakıyor normal kullanımda bu araç mı benzin canavarı?

Orijinalden alıntı: witchking34

quote:

Orijinalden alıntı: hyavuz

arkadasım mazda 3 kullanıcıyım 9 ay oldu nerdeyse en son ölcümlerimde uzun yolda 220 lira yakıyor normal kullanımda bu araç mı benzin canavarı?

Alıntıları Göster
    arkadaş herhalde yanlışlıkla yazdı. Brava yı kastederek "tavsiye etmem bu benzin canavarını" diyecekti.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.