Şimdi Ara

2011 golf 1.4 tsi comforline dsg hakkinda (acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz evvel yarı otomatik gri renkli bir araç için 47,500 gibi bir fiyatta anlaştık.

fikirlerinizi almak istedim ve kullanan arkadaslara birkaç sorum olacak.teşekkür ederim.

1) memnun musunuz ?

2) direksiyonun üstünde butonlar var bu cruise control var olduğunu gosterir mi,(sahibi bilmiyor)

3) Araci denerken özellikle dikkat etmem gereken birşey varmi ? Kavramasi,geçiş sesleri, vs gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• garantisi bitmiş dsg,aman ha aman.git manuelini al kardeşim.elinde patlarsa ciğerini sökerler adamın.Ki zaten sorunlu bir şanzıman.5 binden açarlar kapıyı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

garantisi bitmiş dsg,aman ha aman.git manuelini al kardeşim.elinde patlarsa ciğerini sökerler adamın.Ki zaten sorunlu bir şanzıman.5 binden açarlar kapıyı.

Bende ondan cekiniyorum, adam 2 ay önce almis .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forgetLove -- 29 Temmuz 2015; 12:28:14 >
  • kardeşim dsg li arabaya bulaşma.bukadar net.çekinecek bişey yok.ha benim bir köşede 5 10 binim var koyarım kavramaya elimin altında bomba taşırım yolda kalırım ciğerimi söksünler sorun değil diyorsan al.
    http://www.sahibinden.com/ford-focus-1.6/yari-otomatik,otomatik?a5_min=2012&query_text=boyasiz&price_min=40000&address_country=1&a5_max=2015&price_max=55000
    çift kavrama istiyorsan alacağin araç bu.eğer otomatik olsun farketmez dersen de astra bak.

• Dsg boooommm

• Peki hocam bunu ustasina ne bileyim servise falan gostersek anlamaz mi, kavramanin ve mekatronigin durumunu ??

• Herkes ayni şeyi yaziyor ya durum bu kadar vahimse almam .

Powershift 2012 focus icin de durum ayni mi ??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: forgetLove

Herkes ayni şeyi yaziyor ya durum bu kadar vahimse almam .

kardeşim fabrikası açıklama yaptı,bu şanzıman sorunlu dedi adamlar.ne servisi ne ustası anlayamaz nerede patlayacağını.yurtdışında 10 yıla varan garantiler vererek çözdüler meseleyi.Türkiye'mizde ise vw fanboyları ve plaza şarlatanları yüzünden 2+2ye mahkum insanlar.powershift sorunsuzluğu kanıtlanmış bir şanzıman.kendi yağı içinde çalışıyor ve kuru tip değil.dsg gibi 2. vitesten başlamıyor vites atmaya ondan çok daha sağlam.hatta servis bakımlı garantisi uzatılmış olanlardan bulursanız çok daha güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 29 Temmuz 2015; 12:40:27 >
  • 53 bin tl boyasiz 2012 pshift sanroof titanium var bir öğretmen arkadasta,40bin km de.

Acikcasi golf daha saglam ve sorun cikarmaz diye ona yonlenmistim, meğer tam tersiymis

• kardeş golf şahane bir araba bu doğru bak,ama manuel olduğu sürece
    focusta golfte çok iyi arabalar ikiside pişman etmez.
    focusun golften golfün de focustan hiç bir eksiği yok.
  • quote:

quote:

kardeşim fabrikası açıklama yaptı,bu şanzıman sorunlu dedi adamlar.ne servisi ne ustası anlayamaz nerede patlayacağını.yurtdışında 10 yıla varan garantiler vererek çözdüler meseleyi.Türkiye'mizde ise vw fanboyları ve plaza şarlatanları yüzünden 2+2ye mahkum insanlar.powershift sorunsuzluğu kanıtlanmış bir şanzıman.kendi yağı içinde çalışıyor ve kuru tip değil.dsg gibi 2. vitesten başlamıyor vites atmaya ondan çok daha sağlam.hatta servis bakımlı garantisi uzatılmış olanlardan bulursanız çok daha güzel olur.

1.6 fiesta ve focuslarda kullanılan powershift kuru kavramalı ve dsg ile benzer problemler çıkaran bir şanzıman. Dsgnin daha sorunlu gözükmesinin nedeni piyasada çok fazla bulunmasıdır. Yüksek torklu modellerde kullanılan ıslak kavramalı powershiftler sorunsuzdur ancak fiesta ve focuslardaki 1.6 atmosferik+powershift kombinasyonundan uzak durulmalıdır.

• powershiftlerdeki kuru ıslak olayı hakkında aydınlattığın için teşekkür ederim kardeş yalnız şu var powershift dsg den daha kararlı geçişlere sahip bir şanzıman ve ford bu şanzıman hakkında arızalıdır açıklaması yapmadı.zaten büyük ihtimalle kardeşin alacağı araç servis bakımlı olacak.vw ise tam aksine şanzımanın sorunlu olduğunu bağıra bağıra söyledi.dsg sorunlu gözükmüyor sorunlu.isterseniz vw nin açıklamasını da koyarım buraya.
  • Büyük ihtimalle DSG korkusundan satıyordur adamda.
  • Hepinize verdiğiniz cevaplardan dolayı teşekkür ederim. kafam karışıktı iyice karıştı :D
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ogretmenden-temiz-2011-golf-221144291/detay

yani bunu al doya doya bin diyorsunuz anladığım kadarıyla

manueli gözünü kapat al kardeşim.ama temiz bakımlı powershift bulduktan sonra o da sorun çıkarmaz.şimdiye kadar powershift yüzünden başına bela açılan kimse olmadı pek,ama doğuşun dsg yüzünden insanlara yaptıklarını her gün okuyoruz,üstüne vw sorunlu diye açıklama yaptı.

• evet ben pek takip etmiyorum bundan önce 2011 megane 3 dizel vardı bende. 50bin km de. 41 e sattım , çok atik bir araçtı fakat ben malzemeyi ve işçiliği çok kaliteli bulmadım . misal focus gibi sürücüyü saran bir araç değildi. ya da bana öyle geldi bilmiyorum.
    golf ise çok methediliyorum sağlamlık konfor ve güvenlik anlamında

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-white-motors%2Cdan-2012-vw-golf-higihline-33000%2Cde-hatasiz-boyasiz-220719980/detay

sanırım yukardaki highline veya alttaki comp alacağım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ogretmenden-temiz-2011-golf-221144291/detay

• quote:

quote:

Neye dayanarak powershift sorunsuz?? DSG'nin başındaki sorunların AYNILARI powershift içinde geçerlidir.

Burda tüketici ya gider sorunsuz diye tabir edilen yavaş klasik otomatik şanzıman alır yada çift kavramalı şanzıman kullanılır o da olmadı ZF-8/9 alır iş biter!!

• fabrika açıklamasına dayanarak powershift sorunsuz.ağırınıza gidiyor biliyorum kardeşte dsg nin sorunlu olduğunu bunu üreten fabrika kabul etti,450 bini geçen geri çağırmalar birçok ülkede 10 yıla varan garantiler oldu.Bizim ülkemizde ise sizin gibi dsg powershift aynı,dsg f1 şanzımanı,zf varda bizmi almadıkçılar yüzünden 2+2 garanti verilip dsg arızalanınca millet rezil rüsva ediliyor kardeş.powershiftle ilgili ne sorun açıklaması var,ne geri çağırma.ne de kullanıcıların problemi.birkaç kullanıcıda ufak tefek sorunlar çıktı onlar da dsg gibi milleti yollarda koymadı.
    forgetlove kardeşim highline ilanınız yayından kaldırılmış comfortline da çok tatmin edicidir neticede golf kaliteli bir otomobil.
  • Tamam kardeşim bilgilerini paylaşıp yardimci oldugun icin cok teşekkür ediyorum, golf ise manuel :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.