ilanda görülen 2011 corsaya 125.00 isteniyor ve 13.000 tl hasar kaydı var, 2020 clio 4 0.9tce için 130.000 civarı 10.000 km altı modeller bulunabiliyor? clio mu bu kadar değersiz yoksa geri kalan marka/modeller mi bu kadar kıymetli? fikri olan var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texjrwillerjr -- 17 Nisan 2021; 13:50:53 > |
2011 corsa vs 2020 clio 4?

-
-
Corsa en saçma piyasaya sahip araçlardan biri. O iç mekana sahip arabaya o para verilmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mesele tek corsa olsa anlayacağım ama 10 yaş ve üstü arabalara öyle fiyatlar isteniyor ki ister istemez bu clio niye para etmiyor diye düşünüyorum.
-
O Corsa'ya o parayı vereni zaten doktor tedavisine göndermek gerek. Sırf ayağım debriyaja gitmesin diye 10 yıllık Corsa'ya o parayı vereceğime, 2020 Egea ya da Clio alırım.
-
v40-s60-s80 fiyatlarının aynı olması gibi bir durum bununla insignia arasında da var demek, 20 ekler insignia alırım
-
Buradaki soruquote:
Orijinalden alıntı: texjrwillerjrmesele tek corsa olsa anlayacağım ama 10 yaş ve üstü arabalara öyle fiyatlar isteniyor ki ister istemez bu clio niye para etmiyor diye düşünüyorum.
'Clio neden para etmiyor?' degil
Corsa neden pahali? Olmasi gerek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alisilin07
Buradaki soru
'Clio neden para etmiyor?' degil
Corsa neden pahali? Olmasi gerek
Alıntıları Gösterkatılıyorum. ama, corsaya bu kadar para istenebiliyorsa clioya niye istenemiyor? çünkü kabul edelim ki uçuk fiyatlar artık realite oldu, istediğimiz kadar balon kabul edelim, istediğimiz kadar bu fiyatlara araba satılmıyor diyelim fiyatlar böyle. o zaman işte clionun takdir görmemesi merak uyandırıyor.
-
Corsanin teknolayi otomatik olmasi. Otomatik vites hb b segment araclar hep boyle piyasasi. 2000 model otm. Polo ile passat manuel ayni para mesela. Arz talep meselesi
Manuel viteslisi 90-100 e sor satılır. O araçta muhtemelen 110-115 gibi gider. Sahibindendeki eski model araçların fiyatları gerçekçi değil. Aylarca enayi bekleyen ilanlar var. Bunların konuşulmasına dahi gerek yok bence.
Gidip 100 edecek araca 150 yazsam konu mu açacaksınız hemen.
Corsa d hangi disiplinde clio 4 ten bu kadar iyiymişte 10 yaşında Corsa bu paralar ediyor cidden garip ikinci el pazarının cilki çıktı 15 alinan efsane kasa corollalar şuan 70-80 fiyat çekiliyor cidden garip bir ülke
Corsa ile clio yu kıyaslamanız bile büyük hata. Corsa dediğiniz araç segmentinde rakibi olmayan karşılaştırmalarda üst segmentleri tokatlayan B segmentinin banisi sayılan bir araç.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5A1BF912D
Manuel viteslisi 90-100 e sor satılır. O araçta muhtemelen 110-115 gibi gider. Sahibindendeki eski model araçların fiyatları gerçekçi değil. Aylarca enayi bekleyen ilanlar var. Bunların konuşulmasına dahi gerek yok bence.
Gidip 100 edecek araca 150 yazsam konu mu açacaksınız hemen.benim meselem sahibindeki fiyatların gerçekçiliği değil, clio 4 0.9tce nin niye bu kadar az kıymet görmesi? yoksa temmuzda captivamı verdiğim galeride fiyatı 290 olan l.cruiserin 500 e satılmasının açıklanabilecek bir yanı yok.
-
Ağustos 2020de 2012 model corsa aldık. Tek değişen bagaj, dizel, enjoy (yan hava yastıklı), 116 km. Ben bu aracı almadan önce clio5 1.0 baz versiyon 113500 fiyat sabitlemeli kampanya vardı, para hazır olana kadar kampanya bitti, corsayı 80e aldım. Baz versiyon sıfır aracın hiç bulunmadığı, galerilerin liste üstüne sattığı dönem.
Buradan oranlayın, hesaplayın. Şu an bahsettiğiniz ilanlar öylesine verilmiş ilanlar. 150ye picanto, sandero gibi araçların sıfırı varken satılma ihtimali sıfıra yakın. Ne kadar sandero ve picantodan iyi bir araç olsa da neticede aynı segment 10 yaşında alet.
Hocam Corsa ilanlarına hiç bakmayın, özellikle son zamanlarda aynı yaştaki Astra J'lerden bile fazla fiyat çekiyorlar. O fiyatları edecek araç değil, özellikle üzerine 15 bin tl civarı koyarak sıfır araç alınabiliyorken.
-
arkadaşlar mesele eski araçların o parayı hak edip etmemesi değil, mesele temmuzdan beri neredeyse her marka/model araç %30 ila %50 arası zamlanırken (en azından sahibinden üstünde) 2020 clio 4 ler üzerine ölü toprağı atılmış gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pisikletçi
Corsa ile clio yu kıyaslamanız bile büyük hata. Corsa dediğiniz araç segmentinde rakibi olmayan karşılaştırmalarda üst segmentleri tokatlayan B segmentinin banisi sayılan bir araç.Aynen duyduğuma göre konforda tek rakibi s serisi, teknolojide de a8 miş doğru duymuşum dimi hocam?
Aynen öyle s serisi ve a8 bir araya gelip ancak corsa olabiliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
motor : atmosferik x
model : 2011 10 yaşında x
boya değişen: 5 çarpma 3 boyalı.
araç corsa 1.4 ben bu arabayı 100 bine mi alsam her arabaya bindiğimde lan acayip kazıklandım inşallah borsadan iddaadan tuttururum yerde zarf içinde 20 bin lira felan bulsam hiç değilse durum dengelenir felan diye düşünürdüm hep.
clio değersiz felan değil keşke değersiz olsa i20 yi verip dizelini alsam. Aracın tutulan versiyonu var tutulmayan versiyonu var bak corsa
al beğenmediğin clionun iyi versiyonu
clio 0.9 ucuz çünkü kasası değişmiş aracın donanımı en düşük ve en ucuz motor seçeneği ile ayrıca düz vites olarak satılan versiyonu olduğu için ucuz.
bak corsanın abisi astra
0 km bu fiyata.Eski kasa yakıtı fazla donanımı az ama 0km astra e 180 bine astra
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-beka-dan-0-km-gs-line-otomatik-886249253/detay
bak bu da astra. niye bunu vermiyorlar 180'e ?
-
Bu karşılaştırmada kesinlikle Clio. C5 ler var 2011 Corsa parasına. Kesinlikle bu paraya Corsa alınmaz.
Corsa en saçma piyasaya sahip araçlardan biri. O iç mekana sahip arabaya o para verilmez
|
Buradaki soru
'Clio neden para etmiyor?' degil Corsa neden pahali? Olmasi gerek |
Aynen duyduğuma göre konforda tek rakibi s serisi, teknolojide de a8 miş doğru duymuşum dimi hocam? |
O Corsa'ya o parayı vereni zaten doktor tedavisine göndermek gerek. Sırf ayağım debriyaja gitmesin diye 10 yıllık Corsa'ya o parayı vereceğime, 2020 Egea ya da Clio alırım. |
v40-s60-s80 fiyatlarının aynı olması gibi bir durum bununla insignia arasında da var demek, 20 ekler insignia alırım |
Benzer içerikler
- caddy en dolu paketi hangisi
- renault garanti uzatma
- hafif ticari araçlarda kış lastiği zorunlu mu
- ecotec motor
- dönüşlerde debriyaj kullanımı
- xiaomi yu7
- bmw x6 2024 fiyat
- bmw fiyat listesi 2025
- nissan murano
- yeni renault duster
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X