2011 Continental GT’nin en önemli özelliği, Bentley’in Volkswagen Group altında satılacak ilk modeli olma özelliğini taşıması.
Motor yapısı olarak 2011 Bentley Continental GT, selefinden daha güçlü ve daha hafif olacak. 65 kg hafifleyen arabanın, v12 motoru yenilenmiş. 575 beygir gücünde, 700 Nm tork üretebilen yeni bir motora sahip. Bu motor ile aracın maksimum hızı 318 km/s iken 0-100km hıza 4.6 saniye de erişebiliyor. Aracın ortalama yakıt tüketimi ise 16.5 litre/100 km. Bu motorun yanı sıra Bentley, Paris Otomobil fuarına süpriz olarak farklı bir motor seçeneği ile de katılabilir.
Yine çirkin yine çirkin.
quote:
Orijinalden alıntı: hasanmertoglu
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Bentley çirkin olsada Bentley'dir.
Ayrıca çokta güzel bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate
Alıntıları Göster
tam uzun yol arabası..gayet güzel ve şık..
quote:
Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate
Alıntıları Göster
Bencede cok guzel bir araç..Tek hosuma gitmeyen noktası vites kolu ve vites yuvasının tasarımı..2000 civarı modellerdeki audi ve Vw lardakı triptronik vites koluna benziyor..Joystik tarzda veya jaguar dönen buton u tarzı birşey olsa ön konsolu daha bi güzel olabilirmiş..
quote:
Orijinalden alıntı: errddm
Bencede cok guzel bir araç..Tek hosuma gitmeyen noktası vites kolu ve vites yuvasının tasarımı..2000 civarı modellerdeki audi ve Vw lardakı triptronik vites koluna benziyor..Joystik tarzda veya jaguar dönen buton u tarzı birşey olsa ön konsolu daha bi güzel olabilirmiş..
bizim tosun(98 passat ın içi) bentley yepyenı bı kasayla gelseydı,su yuvarlak far sevdasını mercedes bıraktı cok sükür,bentley de bıraksa (mulsanne muthesem o ayrı)
quote:
Orijinalden alıntı: watkseburt
quote:
Orijinalden alıntı: errddm
bizim tosun(98 passat ın içi) bentley yepyenı bı kasayla gelseydı,su yuvarlak far sevdasını mercedes bıraktı cok sükür,bentley de bıraksa (mulsanne muthesem o ayrı)
Alıntıları Göster
zotdirik bir araba olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: TIME
Alıntıları Göster
İstanbulda nerede kullanacaksın bu aracı? adım adım ilerliyor. Haftasonu diyorum keyifli araç kullanayım biraz gezeyim, Büyükçekmeceden çıkıyorum, Beylikdüzünde adım adım trafiğe denk geliyorum yine eziyet yine eziyet.
İnsanın öyle olunca hevesi azalıyor doğal olarak.
quote:
Orijinalden alıntı: hasanmertoglu
İstanbulda nerede kullanacaksın bu aracı? adım adım ilerliyor. Haftasonu diyorum keyifli araç kullanayım biraz gezeyim, Büyükçekmeceden çıkıyorum, Beylikdüzünde adım adım trafiğe denk geliyorum yine eziyet yine eziyet.
İnsanın öyle olunca hevesi azalıyor doğal olarak.
Daha iyi ya bu aracı kullananlar için. Genelde hava atma amacında olanlar yavaş gitmeyi daha çok severler.
quote:
Orijinalden alıntı: LasciateSperanza
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Beğendim
quote:
Orijinalden alıntı: BirolAvci
Beğendim
Alıntıları Göster
Prestijin,Gücün,Konforun Ulaştığı Son Nokta.
quote:
Orijinalden alıntı: By Salus
Prestijin,Gücün,Konforun Ulaştığı Son Nokta.
Alıntıları Göster
Bu aracın tasarımını ben çok beğeniyorum.Motorda iyi olmuş.Geri kalan yerleride mükemmel kalitededir diye düşünüyorum...Ne de olsa adı Bentley.
quote:
Orijinalden alıntı: playumb
Bu aracın tasarımını ben çok beğeniyorum.Motorda iyi olmuş.Geri kalan yerleride mükemmel kalitededir diye düşünüyorum...Ne de olsa adı Bentley.
Alıntıları Göster
Kanatları yeter Molped reklamı gibi oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: funkmaster
Kanatları yeter Molped reklamı gibi oldu.
Alıntıları Göster
ya bu arada bu arabanın farları komik olmak zorunda mı? bu kadar lüks, tasarım olarak bu şirazeyi hak etmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: funkmaster
ya bu arada bu arabanın farları komik olmak zorunda mı? bu kadar lüks, tasarım olarak bu şirazeyi hak etmiyor.
Alıntıları Göster
Bir gün "Bir araca 300 000 TL vereceğime gider bir arsa alırım." mantığından kurtulursam ilk yapacağım iş bu araçtan satın almak olur. Onun dışında çok takdir ediyorum, adamlar yapmış.
quote:
Orijinalden alıntı: ssmuho
kullandığın arabayı merak ettim
quote:
Orijinalden alıntı: _leylandi_
quote:
Orijinalden alıntı: ssmuho
kullandığın arabayı merak ettim
Alıntıları Göster
V12 nin zevkide ne çıkarılır bu araçta..
örn SL 600 deki şu motorun güzelliğine bakın..V12 bi ayrı ya