Şimdi Ara

2011-2012 Sezonu unutamadığınız maç ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim şüphesiz 4-2 lik Samsun maçı canlı izlemiştim onun da etkisi var sizin hangi maçlarr?

• 2-2 lik Fenerbahçe maçi
  • Bir çok maç var aklımda ama son dk'da 3-2 kazanılan beşiktaş maçı benim için unutulmaz maçtı...
  • 4-2lik samsun maci
  • 1-0 lık Manisaspor maçı.
  • 2-2 lik fb maci.
  • Ne yazık ki Telekom'da Fener'e 1-2 verdiğimiz maç, nereden baksan 5-6 atmamız gereken bir maçtı, neyse hesabını dün akşam Kadıköy'de kestik,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3-2 Galatasaray-Beşiktaş maçı.
  • 4-2 Samsun Maçı 2-2 Fener Maçı ve 3-2 Bjk maçı kısacası geri dönüş ve son dakika golüyle kazandığımız maçlar "şampiyonluğa olan inancımız"
  • Dünkü macı hala unutamıyorum
  • 3-2 lik beşiktaş maçı
    2-2 lik fenerbahçe maçı
    0-4 lük manisaspor maçı

özellikle manisaspor maçında şampiyonlarımızı gözümle görebildim, o yüzden unutulmazlar arasına girer benim için
  • İlk olarak kesinlikle kadıköy'deki 2-2 berabere kaldığımız maç. Yemin edilmesi gerekirse evet, ediyorum, Milan Baros'un son dakikadaki direğe nişanladığı topu unutamıyorum maçla birlikte.

Daha sonra 4-2 kazandığımız Samsunspor maçı. Arkadaş, yenik duruma düştük, fakat zerre kadar umutsuzluk olmamıştı ilk defa o maçta. Zaten sonradan toparladık, ancak şansımız da vardı o maç kabul edelim :)

3-2 kazandığımız Beşiktaş maçı da var... var oğlu var...
  • Bi tek trabzonu 4-2 yendıgımız macı ızlemedım...Her maçta süper oynadık...Yenılsekte berabere kalsakta Fatih Hocanın dedıgı gibi zevk veren bi takım izledik...O yüzden bu sezon unutulmazlar arasına girdi...

Ama özellikle Fb ile 2-2 berabere kaldıgımız mactaki geri dönüş mükemmeldi...
  • Arenadaki 3-1 lik mac o baskili oyunu unutamam
  • arenada kazanılan bjk ve fb maçı haricinde 4-2 biten samsunspor maçı, kadıköyde oynanan fb maçları
  • 3-2 bjk, 2-4 samsun
  • Eskişehır mersin ankaragücü ordu maçlarına gittim bu maçları unutamam
  • Sezon basinda hakemin katlettigi, arenada kirmizi kartlarin havada ucustugu antep maci. Bizimkiler yenilgiyi kabul etmemislerdi, hakeme inat deli gibi kosuyorlardi. yenildik ama o mucadelemiz benim cok hosuma gitmisti
  • Kadıköy'de ki 2-2 biten maç.
  • Tıpkı hasan kabzenin şampiyonluk kapısını aralayan golü gibi bir başka beşiktaş maçında elmanderin o kapıyı aralaması

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.