4-2 Samsun Maçı 2-2 Fener Maçı ve 3-2 Bjk maçı kısacası geri dönüş ve son dakika golüyle kazandığımız maçlar "şampiyonluğa olan inancımız"
Dünkü macı hala unutamıyorum
3-2 lik beşiktaş maçı 2-2 lik fenerbahçe maçı 0-4 lük manisaspor maçı
özellikle manisaspor maçında şampiyonlarımızı gözümle görebildim, o yüzden unutulmazlar arasına girer benim için
İlk olarak kesinlikle kadıköy'deki 2-2 berabere kaldığımız maç. Yemin edilmesi gerekirse evet, ediyorum, Milan Baros'un son dakikadaki direğe nişanladığı topu unutamıyorum maçla birlikte.
Daha sonra 4-2 kazandığımız Samsunspor maçı. Arkadaş, yenik duruma düştük, fakat zerre kadar umutsuzluk olmamıştı ilk defa o maçta. Zaten sonradan toparladık, ancak şansımız da vardı o maç kabul edelim :)
3-2 kazandığımız Beşiktaş maçı da var... var oğlu var...
Bi tek trabzonu 4-2 yendıgımız macı ızlemedım...Her maçta süper oynadık...Yenılsekte berabere kalsakta Fatih Hocanın dedıgı gibi zevk veren bi takım izledik...O yüzden bu sezon unutulmazlar arasına girdi...
Ama özellikle Fb ile 2-2 berabere kaldıgımız mactaki geri dönüş mükemmeldi...
Arenadaki 3-1 lik mac o baskili oyunu unutamam
arenada kazanılan bjk ve fb maçı haricinde 4-2 biten samsunspor maçı, kadıköyde oynanan fb maçları
3-2 bjk, 2-4 samsun
Eskişehır mersin ankaragücü ordu maçlarına gittim bu maçları unutamam
Sezon basinda hakemin katlettigi, arenada kirmizi kartlarin havada ucustugu antep maci. Bizimkiler yenilgiyi kabul etmemislerdi, hakeme inat deli gibi kosuyorlardi. yenildik ama o mucadelemiz benim cok hosuma gitmisti
Kadıköy'de ki 2-2 biten maç.
Tıpkı hasan kabzenin şampiyonluk kapısını aralayan golü gibi bir başka beşiktaş maçında elmanderin o kapıyı aralaması