Şimdi Ara

2010 vs 2020 Memur Ücretleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dolar istikrarlı bir şekilde artmış, Dolar bazında fakirleştik

2011 dolar kuru 1,55 TL
    2020 dolar kuru 7 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kortekes -- 22 Nisan 2020; 23:59:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Bunları gördukten sonra gelde sınava calisma motivasyonunu elde et bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci

Bunları gördukten sonra gelde sınava calisma motivasyonunu elde et bakalım.
    Sen istersen çalışma. Her zaman çalışan birileri olacak ve ileride büyük oranda rahat yaşayacaklar. Maalesef kötü bir eğitim sistemimiz var ama bu zorlukları herkes yaşıyor emin ol. Gençliğini biraz sıkarsan ileride diğerlerinden o kadar rahat olursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Sen istersen çalışma. Her zaman çalışan birileri olacak ve ileride büyük oranda rahat yaşayacaklar. Maalesef kötü bir eğitim sistemimiz var ama bu zorlukları herkes yaşıyor emin ol. Gençliğini biraz sıkarsan ileride diğerlerinden o kadar rahat olursun.

Alıntıları Göster
    hocam bi türlü sıkamıyorum işte. yani kendimi zorlayıp ilerde güzel bi işim param ve evim gibi vs şeylerin olmasını istiyorum fakat bunun için gereken çabayı gösteremiyorum bi türlü. bu nefis denilen şey beni gerçekten çok yoruyor. kendimi zorlamam lazım ama zorlayamıyorum ne yazıkki özellikle şu sınava 3 ay kala sayılı günlerde ne yapacağım bilmiyorum ilk sene yüksek bi yer hedeflediğim için sanıyorum gelmeyecek. bu yüzden hayatımdan bi sene gidecek onuda biliyorum işte asıl zoruma gidende bu. göz göre göre hayatımdan kendi hatalarımdan ötürü 1 sene gidecek ve mezuna kalacağım. bu çok kötü be.

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci

hocam bi türlü sıkamıyorum işte. yani kendimi zorlayıp ilerde güzel bi işim param ve evim gibi vs şeylerin olmasını istiyorum fakat bunun için gereken çabayı gösteremiyorum bi türlü. bu nefis denilen şey beni gerçekten çok yoruyor. kendimi zorlamam lazım ama zorlayamıyorum ne yazıkki özellikle şu sınava 3 ay kala sayılı günlerde ne yapacağım bilmiyorum ilk sene yüksek bi yer hedeflediğim için sanıyorum gelmeyecek. bu yüzden hayatımdan bi sene gidecek onuda biliyorum işte asıl zoruma gidende bu. göz göre göre hayatımdan kendi hatalarımdan ötürü 1 sene gidecek ve mezuna kalacağım. bu çok kötü be.

Alıntıları Göster
    Evet yaptıklarının cezası olacak mezun nefret de edeceksin ama olgunlaştıracak seni. Doğru arkadaş seçersen güzel bir mezun senesi de geçirirsin. İyi geçirirsen iyi ki mezunu yaşamışım dersin güzel bir bölüme girdiğinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.