Şimdi Ara

2010 Şampiyonlar Ligi Final / İnter - Bayern Münih / *ŞAMPİYON İNTER* (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
5.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayernin en zayıf bölgesi defans.Lucio yu intere kaptırdıkları için pişmanlardır şimdi.
  • milito interde yeniden dogudu
  • Adam gibi adam diego milito
  • KUPA INTER'IN BEYLER HEPIMIZE HAYIRLI OLSUN

INTER EN SONUNDA KAPANA KAPANA ŞL KUPASINI ALDI HELAL OLSUN, BEN BÖYLE DEFANS, BÖYLE KAPANMA GÖRMEDİM...TAKDİRE ŞAYAN INTER HELALLL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 22 Mayıs 2010; 23:18:24 >
  • Van bommel kırmızı kart görebilir.Bu maçı kartsız bitirmeyecek.Zaten kızmaya başladı.
  • öfff maç bitsede kupa törenini izlesek tamam artık inter aldı kupayı uğraşmayın artık yav.
  • Topu çizgiye kadar indirdiği pozisyonda içerde 4 youncusu varken Bayern gol çıkaramıyorsa bu maç bitmiştir.
    Züppe Moruinho yine kapattı kupayı
  • Mourinho real madride hayırlı olsun.
  • ulan hay bu mancesteride ilker yasinide , anladık ulan bir sus artık maçtan soğuttu gene , papağan gibi aynı şeyi söyliip duruyor ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gremory

Mourinho real madride hayırlı olsun.

ADAM NAPIYORSA ARTIK BİLMİYORUM AMA INTER'IN DEFANSI MUHTEŞEM BEN BÖYLE KAPANMA GÖRMEDİM HAYATIMDA, DEFANS ZATEN SÜPER, PARA DA VAR ORTA KARAR FORVET ALSAN BİLE HER TÜRLÜ ŞAMPİYON OLURSUN BÖYLE GOL YEMEMEK LAZIM JOSE'DE BUNU İYİ BECERİYOR, CHELSEA'DEN TECRÜBELİ TABİİİİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 22 Mayıs 2010; 23:23:28 >
  • gerçekten milito inanılmaz bir oyuncu. kolay kolay top kaybetmiyor. tekniği çok iyi. son vuruşları harika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreee85

gerçekten milito inanılmaz bir oyuncu. kolay kolay top kaybetmiyor. tekniği çok iyi. son vuruşları harika.

BEN DİYOM SANA BU ADAM PELE, MARADONA, RONALDO GİBİ HIZLI DEĞİL AMA ADAMDA TEKNİİK VAAAARRR....ATICAN TOPU ADAMA ÇALIM ATIP GOL YAPICAK BÖYLE İNZAGHİ GİBİ VALLA GÖZLERİMİN ÖNÜNDE CANLANDIIIII....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaea

quote:

gerçekten milito inanılmaz bir oyuncu. kolay kolay top kaybetmiyor. tekniği çok iyi. son vuruşları harika.

BEN DİYOM SANA BU ADAM PELE, MARADONA, RONALDO GİBİ HIZLI DEĞİL AMA ADAMDA TEKNİİK VAAAARRR....ATICAN TOPU ADAMA ÇALIM ATIP GOL YAPICAK BÖYLE İNZAGHİ GİBİ VALLA GÖZLERİMİN ÖNÜNDE CANLANDIIIII....

eski inzaghi neydi , adam 3 metreden yapilan kesme sert ortaya dahi rovesata cakabiliyordu ...
  • ilker yasin ve ömer üründül bu ülkenin en iyi hayali ve saçma yorumcuları.Düşünsenize Milli maçları bu ikili yorumluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

ilker yasin ve ömer üründül bu ülkenin en iyi hayali ve saçma yorumcuları.Düşünsenize Milli maçları bu ikili yorumluyor.

O yanda ki ömer üründül mü ?

Bu arada ben dumur oldum bayern 50 pas yapıyor sonra kaptırıyor gidiyor tekrar alıyor 50 pas yine kaptır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

quote:

eski inzaghi neydi , adam 3 metreden yapilan kesme sert ortaya dahi rovesata cakabiliyordu ...

EEE İŞTE İNZAGHİ YOLUNDA BU ADAM, GELECEĞİ VAR, JOKER OYUNCU DEĞİL AMA HARBİ FORVET BU ADAM ÖTESİ YOKKK, BU ADAMA SADECE PAS ATICAN, ADAM GEÇİP GOL ATÇAK İŞİ BUUU

BİRAZ KASARSA RECOBA GİBİ OLABİLİR, HEM FORVET ARKASINA YARDIM HEM DE BİTİRİCİLİĞE SAHİP OLABİLİR.VAR BU ADAMDA GELECEK TEKNİK MÜTHİŞŞŞ, BİRİSİ BU ADAMA BİRAZ HIZ VE KONDİSYON KAZANDIRSIN, BU ADAM İLK 100'E GİRER O KADAR DİYORUM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 22 Mayıs 2010; 23:32:54 >

• bayern münih biraz olsun zorlamadımı interi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

milito interde yeniden dogudu

Adam hep aynı seviyede gitti Hiç düşüşe geçmemişti ki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

quote:

EEE İŞTE İNZAGHİ YOLUNDA BU ADAM, GELECEĞİ VAR, JOKER OYUNCU DEĞİL AMA HARBİ FORVET BU ADAM ÖTESİ YOKKK, BU ADAMA SADECE PAS ATICAN, ADAM GEÇİP GOL ATÇAK İŞİ BUUU

oylede inter barca macinda pek bi dalgasini goremedik militonun. daha kesin olarak interin ... ben buna uyuz oluyorum , adamlar barcayi hakem hatalariyla gectiler.

• sinirden maci nin sonunu bile bekliyemeden 80 dk da ciktim geldim bu ne ya ? bu ne bicim takim ? sen tut inter i az adamla yakala hemen topu forvet oyuncusuna verecegine veya sut cekecegine git arkada ki adama ver

bizim 2. lig maclari bile bundan daha zevkliydi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.