Şimdi Ara

2010 referandumunda Evet diyenler !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 yılında "yetmez ama evet" diyerek fetö köpeğine yargıda kamuda yer açtıran kimlerdir ?

Ben 2010 da referandumda hayır dedim. Fetö köpeği başınıza bela olur dedik.https://www.youtube.com/watch?v=-dgvY3o0wMc

Namusum şerefim var dedim hayır dedim. 15 temmuzu gördük. Köpekler bir güzel ısırdı milleti.

Yetti mi ? Sizlere yetmez. Yeni köpeklerin peşine takılmak, yeni cemaatlerin yeni kadrolaşmanın olması için evet diyin. 5 10 yıla bizler burada bu konuları açacağız

Siz ? sizler yine günde onlarca kez değişen namus ve karakterinizle günü yaşamaya devam edeceksiniz.

• Özaldan itibaren kürdistan projesi başladı. 2 milyon kürt ülkeye alındı. Şimdikiler 5 milyon suriyeli aldı. Tekadamla kolayca bop geröekleşecek. Ha ülke bölünürse bop projesi gerçekleşirse suçlu ismet inönü, kılıçdaroğlu, Atatürk diyecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexedemical -- 6 Nisan 2017; 22:13:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hexedemical

Özaldan itibaren kürdistan projesi başladı. 2 milyon kürt ülkeye alındı. Şimdikiler 5 milyon suriyeli aldı. Tekadamla kolayca bop geröekleşecek. Ha ülke bölünürse bop projesi gerçekleşirse suçlu ismet inönü, kılıçdaroğlu, Atatürk diyecekler

Umarım böyle bir'şey olmaz orada kürdistan kurulacağını zannediyorlar oysaki geçici isim şu an büyük israil devletini kuruyorlar
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.