Şimdi Ara

Maalesef yine 2010

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sabah yaptığım analizde TYT'nin zorluğunun AYT'yi nötrleyeceğini söylemiştim ama maalesef yanıldığımı gördüm. TYT'yi de yapan yapmış. Öylesine giren birisi olarak benim bile 93-94 netim var. Bu sene de maalesef yeni bir 2010 vakası ufukta görünüyor. Kendinizi buna göre hazırlarsanız sonuçlar açıklandığında üzülmezsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam maalesef yanlış düşünüyorsunuz. Bu foruma gelip yalan net yazarak moral bozmaya çalışan insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez. 2016 ve 17 de ben de sizin gibi düşünüyordum ama yanıldığımı sonuç açıklandığı gün anladım. O adamların hepsi doğru söylüyor maalesef.
    https://forum.donanimhaber.com/herkes-2014-falan-diyor--127179633
    Bu konuyu inceleyebilirsiniz
  • Up

• hocam forumdaki boş insanlara takılmayın forumdadaki insanların hepsi 110+ tyt 75+ ayt yapıyormuş sözde yersen tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green190309

hocam forumdaki boş insanlara takılmayın forumdadaki insanların hepsi 110+ tyt 75+ ayt yapıyormuş sözde yersen tabi...
    Hocam maalesef yanlış düşünüyorsunuz. Bu foruma gelip yalan net yazarak moral bozmaya çalışan insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez. 2016 ve 17 de ben de sizin gibi düşünüyordum ama yanıldığımı sonuç açıklandığı gün anladım. O adamların hepsi doğru söylüyor maalesef.
    https://forum.donanimhaber.com/herkes-2014-falan-diyor--127179633
    Bu konuyu inceleyebilirsiniz

• Yine , Yeniden , Hep Birlikte Zafere!

2010 Partisi bu sene de kazandı!

İnanmayanlar oldu, troll diyenler oldu! Biz yalanlara sırtımızı çevirdik ve tek bir doğruyu savunduk...

Bu sene de bize inanıp sınav sonucunda moralini sağlam tutan arkadaşlara teşekkür dileklerimi sunuyorum.

2010 Partisi üyeleri seneye de kesin sonuçlu yorumlarıyla DonanımHaber Forumu'nu bilgilendirmeye devam edecektir...

• Neyse berkay ****si artık 2010 yazamaz iyi tarfindan bakin

• up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel

• BLOK

• quote:

Orijinalden alıntı: Sundayman Ali

Bu mesaj silindi.
    Doğru yolu görmenize sevindim hocam. 2010 ösym ham yığınsallarına bakarak kıyaslamak en doğrusu olacaktır hocam

• Hocam bu 2010 olayı ilk 2k içinde ne kadar etkili olur.
  • BİRİ BANA 2010 MUHABBETİNİ ANLATABİLİR Mİ :D kusura bakmayın cidden bilmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010—>2020

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.