Şimdi Ara

2010 Grand Scenic mi yoksa 2010 Grand Picasso mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
18.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ailemiz genişlediği için bu tarz bir arabaya geçmemiz şart oldu.İncelemelerim sonrasında dizel olan bu ikisi arasında kaldık.Hatta biraz reno ağır basıyor servis sıklığı ve kalitesi açısından kullanan arkadaşların fikirlerini alabilirsek sevinirim.

Edit : Bu başlığa katkıda bulunacak arkadaşlar tercihlerini yazıp bırakmazlar ise sevinirim.Bence bu model olmalı dedikten sonra nedenlerini de eklerlerse seviyeli bir başlık olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 19 Ekim 2009; 17:31:58 >

• corolla verso veya vw touran alırdım
  • Verso deneme sürüşüne katıldım beğenmedim, hem benzinli hem de çok yakıyor.Touran kasası eski ve en donanımlısı 60 a geliyor arada 7-8 milyar fark var.
  • Daha yeni bir araç olduğu için Grand Scenic daha ağır basıyor. Ayrıca ben Renault'yu Citroen'e tercih ederim. Yalnız, sizin için önemli mi bilmiyorum ama, Grand Scenic'te otomatik vites yok.
  • Grand Picasso derim ben
  • grand scenic resmen minibüs gordugumde ağzım acık kalmıstı..o ne boyuttur ole..
  • Evet otomatik yok olsaydı zaten hiç düşünmezdim ama picassodaki de otomatik sayılmaz otomatikleştirilmiş düz vites sorunlu bir sistem kullanan markalar vaz geçmeye başladı.Vites geçişleri çok sarsıntılı ve kararsız.(Toyota mmt den tecrübe)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 19 Ekim 2009; 17:23:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 polo mu 2012 civic mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Renault çift kavramalı yeni otomatik şanzımanını geliştiriyor. Seneye Scenic'e gelir büyük ihtimalle. Eğer beklerseniz .
  • Öncelik ile Seviyeli katkıların için teşekkürler vincentvega. Çift kavrama daha avrupada bile yok 2011 de geçecekler sanırım bize gelmesi de hemen olmuyor biliyorsunuz.Kaldıki yanlızca benzinli 130 beygirde olacak sanırım dizellere koymayacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 19 Ekim 2009; 17:35:06 >
  • dostum seat altea xl e de bir bak derim
  • ikisi arasından picasso
  • C4 Grand picasso çok ferah rahat ekonomik bir araç fakat Grand Scenic c4 e nazaran daha yeni teknolojilere sahip sonuçta c4 bir kaç senedir pazarda ayrıca Renault servisi çok daha iyi ve aile içinde en az c4 kadar iyidir tahminim ben Grand Scenic derim.
  • Bugün çarşıda grand scenic gördüm dıştan müthişti içi dolu olduğu içinmiydi artık bilemicem ama yere yakındı ama gerçektende çok büyük bide panoramik cam tavan vardı süperdi
  • Grand Scenic güncel Mpv ler içinde fiyat/performans, güncel tasarımı, Renault un sunduğu geniş servis ağı, ikinci el değeri vs. bakımından çok doğru bir tercih olacaktır. Ancak benim şahsi görüşüm sanki biraz fazla uzun olduğu yönünde. Yakından inceleme fırsatı bulamadım ama reklamlarda ve fotolarda sanki biraz uzun duruyor. Benim tercihim grand olmayan Scenic ten yana olurdu. 4.56 metrelik Grand Scenic yerine 4.34 metrelik yeni Scenic daha sportif ve compact bir tasarım görüntüsü veriyor. Ama Yeni Scenic in de ne zaman Türkiye ye geleceği belli değil galiba. Bir de böyle bir Verso-Scenic karşılaştırması bulmuştum. Scenic bir adım önde gözüküyor.
    http://uk.cars.yahoo.com/24062009/36/toyota-verso-vs-renault-scenic-0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tergener -- 20 Ekim 2009; 15:49:16 >

• Bence de aracı lüzumsuz ve çirkin bir şekilde uzatmışlar . Normal Scenic gelirse daha fazla satar diye düşünüyorum:

2010 Grand Scenic mi yoksa 2010 Grand Picasso mu?
  • Benden tavsiye canlı canlı görmeden grand scenicin hakkında yorum yapmayın çok güzel duruyodu
  • Arkadaşlar 5 kişilik privilege full donanımlar eklenmiş olanında karar kıldım hatta 51.250 tl fiyat aldım bütün bayileri birbirine kırdırarak.Ancak yinede aracın fiyatının biraz aşağı inmesi gerek diye düşünüyorum.Forumdan bir arkadaşda kasımda kampanya var diyince en azından kasım başlarına kadar beklemeye karar verdim.Benzinliler 1.4 130 beygir gelecek sanırım onun gelişide yakındır.Ama dizel düşündüğüm için bir kampanya yapılır yapılmaz alacağım.Alacak arkdaşlara ciddi pazarlık yapın 53 770 (TRafik dahil) fiyatı kimi 53 e kimi 52.500 e cekiyor ama ben 51 250 fiyat alabildim haberiniz olsun.Hatta elindeki rengi alırsam 51 e de bırakabileceğini söyledi ama ben mocca ile duman gri arasında kaldığımdan 250 fazla olsun benim istediğim renk olsun diyorum.
    İlgilenen herkese teşekkürler.
  • 2side fransız sonuçta aynı ama picasso daha hoş göze
  • burada bir kaç defa yazdım kuzenimde 2007 model grand scenic privilage var. o kadar çok sorun çıkardı ki kuzenim korkusundan uzatılmış garanti yaptırdı. şu an 100.000 de ve 4. kez baskı balatası cuma günü değişti, inadına bir o kadarda titizdir. birde şanzımanda bir conta yağ kaçırıyormuş garanti kapsamında değilmiş, acayip bir rakam istemişler, kavga dövüş garantiden değiştirmişler. garantisi dolsun araç satılacak. citroen ve renaultta yaşadıklarımızı hiç bir araçta yaşamadık, artık şansızlıkmıdır bilmem.
  • Picasso yu tek geçerim ...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.