Şimdi Ara

2010 DACİA MIZ ÇÜRÜMEYE BAŞLAMIŞ NE YAPMAMIZ LAZIM (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
0
Favori
16.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: antares07

denizkubi cezasını aldı.yalnız resim koyan ne ceza alacak merak ediyorum.
    aslında bellide,belki forumda birşeyler düzelmiştir umudu.

Size aynen katılıyorum.

Denizkubi'yi konuya davet edenler, saldıranlar ve Renault ve kullanıcılarını "EŞEK" benzetmesi yapıp, bunu edebiyata bağlayanların durumu görüşülecek galiba.

DH formunun bunu değerlenlendirmesini bekliyoruz.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

quote:

quote:

Valla beyler isteyen istediğini alabilir üstüne. Neden resmi koyduk anlatıyoruz; ama anlamamakta ısrar ediyorsunuz.

Bu arada sizler objektif veriler koymuyorsunuz diyen denizkubinin Renault-BMW kıyaslamasındaki objektifliği gözümden kaçmadı. Tamam Renault seviyorsun da bu kadar abartılmaz ki. Mesela Techzone arkadaş var, o da BMW hayranıyım diyor, bir adamın yorumlarına bak bir de senin yorumlara bak. Feyz al biraz, feyz...

Resim konusında DH formu olarak herkes rahatsız. Özür dilemenizi bekliyoruz.

Saygılar.

Tribüne oynuyosun hocam.Adam güzel bir espri yapmış.Eşek resmi koydu diye bişeyler söylemek doğru degil.

Renault bmw den (onu da bvw yazmış)vw den hepsinden iyidir mercedesle aynı seviyededir diyen birini savunmak sana yakışmıyor.Çünkü açtıgın konular yaptıgın yorumlar falan senin aklı başında biri oldugunu gösteriyor.Ama denizkubinin yorumları insanı çileden çıkartacak cinsten.Birde sen savunma lütfen.

Denizkubiye sahsım adına düşmanca bir tavır sergiledigim yok öyle de görmüyorum.Aksine sevdigim bir üyedir.Atışmalar iyidir ama bazen suyunu çıkarıyor hakaret ediyor o yüzden insanların tepkisini çekiyor.Onunla burda tartışırız başka konuda anlaşırız o problem degil.Ama onu biraz elini vicdanına koyarak yorum yapmaya çagırıyorum

Şahsım adına bir tüketiciyim, hangi araç ihtiyacımı görüyorsa onu alırım. Bu dünyadaki bütün insanlar için geçerli.

Siz de haklısınız ama o eşeğin orada ne işi var.

Seviyeli espriye hep beraber gülelim, zaten gülmeye ihtiyacımız çok fazla.

Şakanın altında yatan fikir yenilir-yutulur cinsinden değil.

Yok yok, gerçekten insanımız okuduğunu anlayamaz olmuş. Yahu ben senin arabana kötü mü dedim, eşek bir kavram orada. Malın durumu ortada, bunu abartsan da yerin dibine soksan da bir şey değişmez. Millet kör değilse gider bakar, kararını verir alır.

Israrla yok benim arabama kötü dedi, yok bana eşek dedi. Yahu gerçekten bir kelimeye yüklenmiş yan anlamı anlayamıyor musunuz? Gerçek anlamda olsa herhalde eşek resmini koyduktan sonra örnek verirken kendi arabamı da yazacak kadar saçmalayacak değilim.

Modele hakaret etmedik diyoruz, anlamıyorsunuz. Böyle alınganlık olmaz yani gerçekten.

Son olarak, özür beklemeye devam edebilirsiniz. Daha önce gerekli gördüğüm yerlerde özür dilemişimdir de, bunu bir gurur meselesi yapmıyorum yani. Fakat şunu söylüyorum ki, o mesaj için özür dilemeyeceğim. Rahatsız olduysanız bunu şov haline getirmeye gerek yok. Şikayet butonu var, yöneticiler kararı verir.
    Konuyu yeterince dağıttık. Problemi olan dediğim gibi ya şikayet etsin, ya da özel mesajla derdini anlatsın.

İyi geceler.

kısaca nasıl olsa birşey olmaz,devam diyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: antares07

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla beyler isteyen istediğini alabilir üstüne. Neden resmi koyduk anlatıyoruz; ama anlamamakta ısrar ediyorsunuz.

Bu arada sizler objektif veriler koymuyorsunuz diyen denizkubinin Renault-BMW kıyaslamasındaki objektifliği gözümden kaçmadı. Tamam Renault seviyorsun da bu kadar abartılmaz ki. Mesela Techzone arkadaş var, o da BMW hayranıyım diyor, bir adamın yorumlarına bak bir de senin yorumlara bak. Feyz al biraz, feyz...

Resim konusında DH formu olarak herkes rahatsız. Özür dilemenizi bekliyoruz.

Saygılar.

Tribüne oynuyosun hocam.Adam güzel bir espri yapmış.Eşek resmi koydu diye bişeyler söylemek doğru degil.

Renault bmw den (onu da bvw yazmış)vw den hepsinden iyidir mercedesle aynı seviyededir diyen birini savunmak sana yakışmıyor.Çünkü açtıgın konular yaptıgın yorumlar falan senin aklı başında biri oldugunu gösteriyor.Ama denizkubinin yorumları insanı çileden çıkartacak cinsten.Birde sen savunma lütfen.

Denizkubiye sahsım adına düşmanca bir tavır sergiledigim yok öyle de görmüyorum.Aksine sevdigim bir üyedir.Atışmalar iyidir ama bazen suyunu çıkarıyor hakaret ediyor o yüzden insanların tepkisini çekiyor.Onunla burda tartışırız başka konuda anlaşırız o problem degil.Ama onu biraz elini vicdanına koyarak yorum yapmaya çagırıyorum

Şahsım adına bir tüketiciyim, hangi araç ihtiyacımı görüyorsa onu alırım. Bu dünyadaki bütün insanlar için geçerli.

Siz de haklısınız ama o eşeğin orada ne işi var.

Seviyeli espriye hep beraber gülelim, zaten gülmeye ihtiyacımız çok fazla.

Şakanın altında yatan fikir yenilir-yutulur cinsinden değil.

Yok yok, gerçekten insanımız okuduğunu anlayamaz olmuş. Yahu ben senin arabana kötü mü dedim, eşek bir kavram orada. Malın durumu ortada, bunu abartsan da yerin dibine soksan da bir şey değişmez. Millet kör değilse gider bakar, kararını verir alır.

Israrla yok benim arabama kötü dedi, yok bana eşek dedi. Yahu gerçekten bir kelimeye yüklenmiş yan anlamı anlayamıyor musunuz? Gerçek anlamda olsa herhalde eşek resmini koyduktan sonra örnek verirken kendi arabamı da yazacak kadar saçmalayacak değilim.

Modele hakaret etmedik diyoruz, anlamıyorsunuz. Böyle alınganlık olmaz yani gerçekten.

Son olarak, özür beklemeye devam edebilirsiniz. Daha önce gerekli gördüğüm yerlerde özür dilemişimdir de, bunu bir gurur meselesi yapmıyorum yani. Fakat şunu söylüyorum ki, o mesaj için özür dilemeyeceğim. Rahatsız olduysanız bunu şov haline getirmeye gerek yok. Şikayet butonu var, yöneticiler kararı verir.
    Konuyu yeterince dağıttık. Problemi olan dediğim gibi ya şikayet etsin, ya da özel mesajla derdini anlatsın.

İyi geceler.

kısaca nasıl olsa birşey olmaz,devam diyorsun

Renault ve kullanıcılarına yönelik "EŞEK" benzetmesi resmi gönderip ve bunu edebiyata bağlayarak, RENAULT VE KULLANICILARINI eşeğe benzeterek "ŞİKAYET EDİNİZ ŞEKLİNDE" DH formuna meydan okumak gözardı edilemez.

Saygılar.

• Renault kullanıcılarını eşege benzetmiyor hocam.Markayı benzetiyor.Sebeplerini de kendine göre açıklamış.Aranıza girmek istemiyorum ama buna bu kadar takılmasaydınız daha iyiydi.
  • quote:

Renault kullanıcılarını eşege benzetmiyor hocam.Markayı benzetiyor.Sebeplerini de kendine göre açıklamış.Aranıza girmek istemiyorum ama buna bu kadar takılmasaydınız daha iyiydi.

Bu tür örnekler, konu ile alakasız videolar, tamemen şahıslara yönelik mesajlar konusunda son zamanlarda artış olmaya başladı.

Bu da haliyle ortamı geriyor ve konu amacından sapıp başka boyutlara gidiyor.

Bu eşek muhabbeti daha önce yine kullanıldı. Aynı tepkiyi gösterdim.
  • quote:

quote:

Renault kullanıcılarını eşege benzetmiyor hocam.Markayı benzetiyor.Sebeplerini de kendine göre açıklamış.Aranıza girmek istemiyorum ama buna bu kadar takılmasaydınız daha iyiydi.

Bu tür örnekler, konu ile alakasız videolar, tamemen şahıslara yönelik mesajlar konusunda son zamanlarda artış olmaya başladı.

Bu da haliyle ortamı geriyor ve konu amacından sapıp başka boyutlara gidiyor.

Bu eşek muhabbeti daha önce yine kullanıldı. Aynı tepkiyi gösterdim.

hocam forumun çivisi çıkmış durumda.eşekte der,ayıda der,maymunda der.en fazla mesajını silerler,o kadar.

• Opelde kaç yil garanti var? Fluence alacaktik vazgeçip astra sedan almistik
  • quote:

Bırak kendi kendilerine çalıp oynasınlar.Amaçları provokasyon. Yöneticiye baskı yapmaya çalışıyorlar. Açıklamayı kaç defa yaptım, mantıken okuduğunuzda bir kerede anlaşılıyor ama biz bir daha anlatalım.

"Marka model fark etmez, bir malın kalitesi ortadadır. Sizin onu sürekli övmeniz veya yerin dibine sokmanız kullanıcının fikrini değiştirmez. Kimse araba alırken forumda bu arabayı çok övdüler, kesin almalıyım." demiyor.

Şu cümleyi arkadaşlar saatlerdir anlayamıyor. Türkçe yazıyorum halbuki, başka bir dilde mi anlatmak lazım bilemiyorum.

Zaten özel mesajla da anlattım konu kirlenmesin diye; ama bir cevap gel(e)medi. Mesajı okuyorlar, forumda yazmaya devam ediyorlar. Varsa bir sıkıntınız özel mesaj ile halledelim ki konu dağılmasın diyorum ama cevap yok.

Dediğim gibi, özür yok. Özür dilenecek bir şey yok. Zaten şikayet edilmiş, resim silinmiş. Uzatmanın anlamı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Opelde kaç yil garanti var? Fluence alacaktik vazgeçip astra sedan almistik

ben 3+2 diye biliyorum; ama kılavuza baksanız daha iyi olur. 2 senelik uzatma için para ödüyorsunuz.
  • dacia yı dolmuşçulardan başka alan var mı diyordum varmış...
  • Helal olsun. Adamı yine banlattınız. Artık sevinin. En büyük rakibiniz gitmiş 7 gün daha. Artık bol bol Vosvos en süper araba yazın. Hatta bir vosvos alana iki tane de bentley veriyorlar yazın. Renault'u da yerin dibine sokmaya devam edin. Veya banlatacak başka birilerini arayın, bulun. Eğlenin. Artık kendiniz çalın, kendiniz oynayın.

Konuyu açan arkadaşa da sözüm var. Konuyu buraya açacağına gidip Dacia Logan konusuna açsaydın daha kolay yardım bulurdun.

Konunuz sizin olsun artık. istediğiniz gibi evirin, çevirin.
  • Onu kimse banlatmadı.

Millete hakaret ettiği için ettiğini buldu, iyi de oldu.

Kimse kimseye herkesin okuduğu bir ortamda ağır hakaretlerde bulunamaz.

Bu arada eşek muhabbeti de çok uzadı.

Renault kullanıcılarına eşek falan denildiği yok, istediğiniz gibi yorumlamayın.

Eşek benzetmesi sadece Renault markasına yapıldı, sahipleriyle ne alakası var ?
  • 1 değil 2 değil 3 değil....Her seferinde güzellikle anlattılar, yapma böyle her konuyu batırıyorsun içine ediyorsun. Tamam Renault sevdan var ama bunu her başlık altında belirtme diye.

Hatta bir arkadaş gece 1, 2 lere kadar uğraştı. Onun da cevabı BMW bile Renault'nun yanında dandik kalır ve küfür etmek oldu. Küfür edenler de banlanmayacak da kim banlanacak.

Güzellikten anlamıyorsa ya böyle dala geçerler ya da böyle ban yer. Kimse bilerek banlattınız demesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 19 Mayıs 2011; 12:36:41 >
  • Kaç oldu küfür ediyor belli değil.

Milleti rahatsız etmeye hakkı yok.

Böyle olacaksa banlansın gitsin.
  • Adamın huyunu biliyorsunuz. Üzerine gitmeseniz olmaz mı. Adam Renault fanatiği işte. Mercedesten sonra en iyi araba Renault diyor adam. o derece işte. Renault'un Mercedese motor vermeyi düşündüğünden bile bahsetti. Artık bu adamın üzerine gidilir mi. Adam Renault'u ailesiyle bir tutuyor. Bam teline basmayın şu adamın artık.

Ben bunu söylüyorum.

Arabam Dacia ama bana ne renault'tan. Bana ne VW den. Toyota'dan, citroenden filan. Beni bile Renault fanatiği diye lanse etmeye çalışanlar var ya. Artık ne diyim....
  • Hocam adamın huyunu biliyoruz diye her dediğine evet haklısın tamam dememiz de gerekmiyor.Sende haklısın ama burası forum.Düşmanlık yapmamak gerek ama herkes istedigini söyleyebilsin bazı sınırlar içerisinde mantık çercevesinde.

Huyu belli diye kimseye söz söylemeyeceksek işimiz var yani.

Ayrıca o zamanda kendini dışlanmış hisseder .Üslubunu bozmadan tartışsa amenna ama sürekli küfür edip hakaret edip ban yiyor.Millet ne yapsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Adamın huyunu biliyorsunuz. Üzerine gitmeseniz olmaz mı. Adam Renault fanatiği işte. Mercedesten sonra en iyi araba Renault diyor adam. o derece işte. Renault'un Mercedese motor vermeyi düşündüğünden bile bahsetti. Artık bu adamın üzerine gidilir mi. Adam Renault'u ailesiyle bir tutuyor. Bam teline basmayın şu adamın artık.

Ben bunu söylüyorum.

Arabam Dacia ama bana ne renault'tan. Bana ne VW den. Toyota'dan, citroenden filan. Beni bile Renault fanatiği diye lanse etmeye çalışanlar var ya. Artık ne diyim....

Allah Allah. Beyefendinin suyuna gideceğiz yani. Toplum içinde yaşıyorsa ortama ayak uyduracak. İsterse evinde bütün gün bağıra çağıra Renault kraldır desin, beni ilgilendirmez. Bir konunun içine giriyorum denizkubi internette ne kadar yorum varsa toplamış. Sayfanın aşağısına iniyorum sürekli yorumun sonu gelmiyor. Hakaretler, garip karşılaştırmalar. Biri Renault kötü dedi mi kayış kopuyor adamda.

Benim markayla bir sorunum yok. Renault iyi bir marka olmasa bu kadar araç satamazdı zaten. Benim problemim kişiyle. Bir insan sevdiği markayı savunabilir; ama bunu yaparken ağzımızı bozmaya gerek yok.

• allahım nedir bu renoyu araba sınıfına koyup onun hakkıda yorum yapıp sonra vw kıyaslamak gerçekten renocukların bu formda yaptıkları yazılardan sonra renodan para aldıklarını düşünüyorum başka türlü bir açıklama yok

dacia gelince ben onun için şu benzetmeyi yaptım

adamlar okadar yüzsüzki devir göstergesini emniyet kemenirini donanım diye yazmışlar birde abs çok üst bir paketmiş gibi ikinci airbagle birlikte parayla satmaya çalışyorlar ve hala dacia şöyle böyle yazıları var dacia binen yürüyen tabuta biniyor ama farkında değil

denizbuke gene ceza almış bu adama ömür boyu forma girmez cezası verseler gene az ya adam renoyu resmen dünya markası ilan etti yapmayın göznüzü sevim dacia reno heryeri araba olsa ne yazar

biraz iddalı olcak ama şu passatla kıyaslanan hatta ondan daha iyi olduğu söylenen latideude varya fazal değil 1 yıl sonra heryerinden ses gelmeye başlıycak alanda pişman olcak satamayanda

yakın zamanda eminim vw tuaregle reno koleos kıyaslancak ve koleos daha iyi dencek ben bu formda neler gördüm onu görürüm yakında

• Neyse. Tamam. Haklısınız. Küfür ettiğini bilmiyordum. Her şey söylenir ama küfür edilmez. Ama bazı insanlar kolay gaza gelir. Bunu da gözardı etmeyin.

Kesinlikle yanlış anlamayın. tartışma başlatmak için yazmıyorum. Mesela ben de VW arabalardan pek hoşlanmam. Şirkette araçları çoğunlukla ben kullanırım. Patronda bora vardı. Ön tarafı dardı. Sattı diye sevindim. Gitti. Octavia aldı. Haydaaa dedim. Ama Octavia hakikaten güzelmiş. Rahat arabaydı Bora'nın üstüne. Onu sattı. SüperB aldı. Şimdi yine hayda diyorum. Kullanıyorum ama, beğenmiyorum. Sebebini de açıklayamıyorum bunun. Ama VW'leri sevemedim bir türlü. Bu forumda yazmaya başladıktan sonra olmadı bu. taaa eskilerden beri böyle hissediyorum.

Amaaa şunu da gözardı etmiyorum. VW'ler Renault'tan da, Fiat'tan da daha kaliteli araba olduğu muhakkak. Bunu da biliyorum. Ben bunu kaç kere dile getirdim. Ama hala biri çıkıyor. Sen Dacia fanatiğisin. Renault fanatiğisin diyor. İşte böyle tipler insanı gerer. Fakat tabiat olarak sakin ve gerektiğinde alttan alan biri olduğum için gerginliklere girmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Adamın huyunu biliyorsunuz. Üzerine gitmeseniz olmaz mı. Adam Renault fanatiği işte. Mercedesten sonra en iyi araba Renault diyor adam. o derece işte. Renault'un Mercedese motor vermeyi düşündüğünden bile bahsetti. Artık bu adamın üzerine gidilir mi. Adam Renault'u ailesiyle bir tutuyor. Bam teline basmayın şu adamın artık.

Ben bunu söylüyorum.

böyle yorummu olur ya adamın huyunu biliyoruz diye ne derse eyvallahmı diycez adam resmen renoya tapıyor başka araba yokmuş gibi davranıyor bizde hakılısın ya reno süper arabamı diyelim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.