Şimdi Ara

Accent Admire 1.6 alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
17.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, önceki arabam 1.5 gls yumurta kasa idi yakıttan felan memnundum, sizce 1.6 admireler çekiş ve yakıt olarak nasıldır.

    Linkteki aracı düşünüyorum,değerinin düşük olması değişenin olmasındanmıdır, ne yapmalıyım. Teşekkürler


    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2006-model-hyundai-admire-1.6-15%2C500-lpg-plusklima-174226074/detay



  • Merhabalar. Bende Admire 1.6 arayanlardanım.

    Bugüne kadar bu araçlar hakkında çok araştırmalar yaptım. Bunları sizinle paylaşmak isterim. Ancak şnuda belirteyim admire kullanma fırsatım olmadı. Bu yazacaklarım tamamen internet üzerinden kullanıcıların yorumlarıdır ve onlardan aldığım bilgilerdir.

    1.6 motorun gerçekten çok başarılı olduğunu söylüyorlar. performans olarak oldukça iyiymiş. bu yüksek performasına rağmen yakıt konusunda çok yakmıyormuş.
    aracın hızlanması oldukça başarılı ancak frenlerinin bu hızlı artışa aynı şekilde ani durma gibi fren eğilimlerinde pek başarılı değil. mümkünse abs olanını bulup almanızı tavsiye ederim.
    admire araçların genel olarak direksiyon ve vites topuzlarında kronik olarak soyulmalar ve deformeler var. dikkat ederseniz bir çok admire ilanında direksiyon simitleri kılıfla kaplanmıştır.
    yol tutuşu olarak çok üst düzey değil ancak arabanın biraz yere yakın olması aracın yol tutuşu konusuna bayağı işe yaradığını biliyorum. yani kötü bir yol tutuşu yok ama bir focus gibi üst düzey bir yol tutuş performansı beklemeyin.


    en önemlisi bu admirelerin daha doğrusu accent modellerinin parçalarının ucuz ve bolca bulunması çok çok avantajlı bir durum. ki zaten aşırı arıza veya sorun çıkartan bir araç değil. edirnede ikamet ediyorum buradaki sanayi sitesinde yetkili hyundai servisinde çalışan tanıdık ustam. düzgün kullanılmış 1.6 - 1.4 DOCH motorların 700.000 km ye kadar sorunsuzca gidebileceğini söyledi.

    sonuç olarak bu fiyatlara alınabilecek çok çok uygun bir araç. kalitesini bilemem ama 90 model astralara veya vw araçlarına 20 bin tl vermektense (kalitelerini kesinlikle tartışmam) 2005 veya üzeri admire çok çok rahat alabilirsiniz. ne olursa olsun model yılı olarak yüksek model almak herzaman mantıklıdır. yaşı genç araba diridir. mutlaka dirilik kullanımla doğru orantılıdır. ancak genç yaşından dolayı avantajı fazladır.

    son olarakta aracın dış görünüşü çok güzel. sportif duruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seca2 -- 7 Eylül 2014; 14:13:04 >




  • Ustam aldım aracı 1.6 kayseriden getirdim ve çok temiz güzel gösterdim 17500 aldım.
    eklediğim araç dökük çıktı, taksi çıkması değil diyor ama araca bindim yıpranmadık yeri oynamayan yeri yok
  • hayırlı olsun 1.6 admire iyidir gerek konfor gerek parça gerekse saglamlık konusunda gerçekten iyidir tek sıkıntı benim için fren konusunda biraz zayıf ama diger herşeyi hoşuma gidiyor arabayı kullanırken zevk alıyorum
     Accent Admire 1.6 alınırmı
  • bunun 2005 model 1.3 benzinli olanını orjinal 36.000 km garajda tutulmuş darbesiz olanını arkadaş 19.000 TL ye vereyim diyor geçen sene BRC marka lpg taktırmış araç çok temiz.araç bu fiyata değermi sizce bugün alıp 6 ay sonra satmaya kalksak kar edebilirmiyiz sizce
  • quote:

    Orijinalden alıntı: getaway

    bunun 2005 model 1.3 benzinli olanını orjinal 36.000 km garajda tutulmuş darbesiz olanını arkadaş 19.000 TL ye vereyim diyor geçen sene BRC marka lpg taktırmış araç çok temiz.araç bu fiyata değermi sizce bugün alıp 6 ay sonra satmaya kalksak kar edebilirmiyiz sizce

    birader 1.6 sı tutulan modeli. 1.3 e göre fiyatı çok bence 19000 bana antalyada 15000 e verelim demişlerdi 1.3. tercih etmedim.
    Edindiğim bilgiye ve tecrübeye göre 1.6
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.