Şimdi Ara

2010-2015 otomatik dizel 4x4 -4x2 arac tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

belki daha once forumda cok defa konusuldu bilemiyorum biraz yabanciyim eski bir uye olmama ragmen forum kullanimina bu yuzden anlayis gostermenizi umarak yaziyorum :)

2010 ve 2015 model arasi maksimum 65 bin tl civari dizel 4x4 ve 4x2 arac bakiyorum konuda pek fazla bilgi sahibi degilim ancak bazi onceliklerim var arac ici ve bagaj hacmi ilk sirada sonra navigasyon sunroof yada cam tavan , arac guvenligi , aracin otomatik vites ve genel performansi , en sonda yakit performansi . bu konuda ufak arastirmalar neticesinde aklimda su modeller arasinda gidip geliyorum .

2012 chevrolet captiva , 2015 citroen kaktus , 2011 qasqai , 2012 peugeot 3008 , 2011 hyundai ix35 . araci genel olarak ankaranin yokuslu inis cikisli yollarinda kullanacagim ve uzun asfalt yollarda , sizce hangi arac hangi ozellikleri sebebiyle tercih edilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cssa -- 19 Ekim 2016; 16:32:56 >

• BAhsettigin araclardan ix35 ve qq da kaporta namına birsey yok.
    Mitsubishi asx veya subaru forester dusunulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    onlara hic bakmadim hocam fiyat olarak nasillar acaba vaktiniz varsa daha fazla bilgi verebilirseniz memnun olurum donanim ve performans hakkinda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cssa

onlara hic bakmadim hocam fiyat olarak nasillar acaba vaktiniz varsa daha fazla bilgi verebilirseniz memnun olurum donanim ve performans hakkinda...
    mitsubishi ve subaruda dizel + otomatik vites secenegi ile bahsettiginiz modellerde arac cikmadi sahibinden de yaptigim aramada ..
  • quote:

mitsubishi ve subaruda dizel + otomatik vites secenegi ile bahsettiginiz modellerde arac cikmadi sahibinden de yaptigim aramada ..

Alıntıları Göster
    Kuga 2.0 dizel + powershift alınabilir.
  • Kalavun kullanıcısına yanıt
    limit olarak yukarda kuga bana gore tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cssa -- 19 Ekim 2016; 16:44:32 >
  • Asx in dizel otomstigi yok fakat foresterin var.
    Alternatif olarak hyundai santa fe bakilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kalavun kullanıcısına yanıt
    Eski kasa Kuga larda bagaj hacmi biraz sıkıntılıydı sanki. Alternatif olarak Renault Koleos tam bir fiyat/performans aracı, Kia sportage ların eski makyajlı kasaları da gözden geçirilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

Eski kasa Kuga larda bagaj hacmi biraz sıkıntılıydı sanki. Alternatif olarak Renault Koleos tam bir fiyat/performans aracı, Kia sportage ların eski makyajlı kasaları da gözden geçirilmeli.
    Bizim gibi 3. dünya ülkelerinin yol durumları, akaryakıt masrafları malum.

Bu durumda ihtiyaç duyulan şey sıkışık trafik için dizel ve otomatik kombosu. Üstüne de yol koşullarını koyunca Dizel otomatik crossover çeyrek altın gibi oluyor.

Dizel otomatik sedan araçların fiyatları belli iken bu fiyat aralığında işiniz çok zor. Kuga olmasa bile emsal modellere göre daha az tutulan bir araç bakmanız gerek. Belki dizeli eleyip lpg+otomatik ikilisini düşünebilirsiniz.

Subaru'nun servis olmasa bile yedek parça yönünden bazı sıkıntıları var. Bir de yüksek km'li araçlarında krank arızası kronik bir halde deniyor. Bütçeyi göz önünde bulundurarak söylüyorum, ucuza alınabilir ama 3 ay sonra 8000 - 10.0000 tl masraf açarsa yine 60 000 üzerine çıkmış olursunuz.

İş gelip para çokomel eğrisine bağlanıyor. Ya model yılını aşağı çekeceksiniz ya da bütçeyi yükselteceksiniz. Çok acımasız gibi duruyor, farkındayım. Ama piyasa bu işte. Hurdaya çıkmış, 20 yaşındaki VW'lere, Audi'lere 30.000 lira istenilen, saçma vegilerin alındığı bir memleket burası.

Daha aşağı modellerden CRV veya daha yeni bir ASX lpg ile binilebilir. Aksi durum eşyanın tabiatına aykırı.

Selametle

• Biraz acımasız mı olduk sanki piyasada en çok tutulan araçlar nerdeyse bunlar değil mi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalavun

Bizim gibi 3. dünya ülkelerinin yol durumları, akaryakıt masrafları malum.

Bu durumda ihtiyaç duyulan şey sıkışık trafik için dizel ve otomatik kombosu. Üstüne de yol koşullarını koyunca Dizel otomatik crossover çeyrek altın gibi oluyor.

Dizel otomatik sedan araçların fiyatları belli iken bu fiyat aralığında işiniz çok zor. Kuga olmasa bile emsal modellere göre daha az tutulan bir araç bakmanız gerek. Belki dizeli eleyip lpg+otomatik ikilisini düşünebilirsiniz.

Subaru'nun servis olmasa bile yedek parça yönünden bazı sıkıntıları var. Bir de yüksek km'li araçlarında krank arızası kronik bir halde deniyor. Bütçeyi göz önünde bulundurarak söylüyorum, ucuza alınabilir ama 3 ay sonra 8000 - 10.0000 tl masraf açarsa yine 60 000 üzerine çıkmış olursunuz.

İş gelip para çokomel eğrisine bağlanıyor. Ya model yılını aşağı çekeceksiniz ya da bütçeyi yükselteceksiniz. Çok acımasız gibi duruyor, farkındayım. Ama piyasa bu işte. Hurdaya çıkmış, 20 yaşındaki VW'lere, Audi'lere 30.000 lira istenilen, saçma vegilerin alındığı bir memleket burası.

Daha aşağı modellerden CRV veya daha yeni bir ASX lpg ile binilebilir. Aksi durum eşyanın tabiatına aykırı.

Selametle

Alıntıları Göster
    o fiyatlara 2011 rexton 2,7 awd öneririm...gerçekten çok performanslı ve rahat bır araç. yalıtım olarak da bahsettiğiniz araçlardan çok daha başarılı...fırsatınız varsa gidip bi test sürüşü yapın...

• 2.7 Rexton iyi bir araç ama o motor eski ve tüketimi çok yüksek. Arazi için çok başarılı olsa da şehirdeki kızak köpeği olarak kalacaktır)

• 2013 model 3008 tavsiye ederim bu araçlar içinde motor yakıt sizi oldukça tatmin eder içmekan kaliteli geniş ve ferah bagajda oldukça iyi kapı gıcırtı sesi var biraz çözümleri var navigasyonlunolanlarını da bulabilirsiniz kolay gelsin

• 2013 lerde navigasyon lu bulabilirim 3008 de ama aklıma takılan şu tork ve performans olarak captiva ix35 qq nuj gerisinde verileri 3008 in . Birde hacim olarak küçük gibi duruyor yakıt ve 1.6 motorun vergi kolaylığı cezbediyor yoksa ...

• quote:

2013 lerde navigasyon lu bulabilirim 3008 de ama aklıma takılan şu tork ve performans olarak captiva ix35 qq nuj gerisinde verileri 3008 in . Birde hacim olarak küçük gibi duruyor yakıt ve 1.6 motorun vergi kolaylığı cezbediyor yoksa ...
    ix35 o klasmanda az yakanlardan diye biliyorum
  • Kullananlar araçlar hakkında detaylı bilgi verebilme imkanı olsa onlarda bize yol gösterir...

• quote:

Kullananlar araçlar hakkında detaylı bilgi verebilme imkanı olsa onlarda bize yol gösterir...
    VW Tiguan neden yok bu listede :) İstediğin donanım konfora sahip bir araç ama yakıt tüketimini bilemem
  • Tiguain hacim olarak biraz daha küçük ix35 ve captiva ya göre ancak esas problem en az 10 bin tl yukarı çıkmam lazım onu değerlendirmeye almak için :)

• Aslında listeden citroen ve 3008 İ eledim sayılır daha geniş hacim istediğim için ..

• quote:

Orijinalden alıntı: falken34

o fiyatlara 2011 rexton 2,7 awd öneririm...gerçekten çok performanslı ve rahat bır araç. yalıtım olarak da bahsettiğiniz araçlardan çok daha başarılı...fırsatınız varsa gidip bi test sürüşü yapın...

Rexton liv 2 diye bi model gordum int de acaba turkiyeye gelecekmi guzel biseye benziyo haberiniz varmi acaba fiyati ne olur anladigim kadariyla tek kotu yani motor hacmi olarak bizde 2.2 limitine takilmasi galiba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.