Şimdi Ara

2010 -2015 ARASI ÇALINAN SORULAR ...ÖSYM BAŞKANINA 19 YIL HAPİS İSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, eski ÖSYM Başkanı Ali Demir hakkında FETÖ üyeliği ve zincirleme şekilde görevi kötüye kullanma suçlarından 18 yıl 6 ay hapis istemiyle iddianame düzenleyerek dava açtı.

Ajanslarda yer alan bilgilere göre, Terör ve Örgütlü Suçları Soruşturma Bürosu savcılarından Adem Güney tarafından hazırlanan iddianamede, ÖSYM tarafından 2010-2015 yıllarında düzenlenen tüm sınavlarda soruların sızdırılmasına ilişkin bilirkişi raporuna yer verildi.

Raporda, söz konusu yıllarda kurum tarafından düzenlenen sınav sorularının, soru havuzundan çekilip matbaaya gönderilmek üzere "Sır cihazı" adı verilen kriptolu belleğe yüklendiği sırada ÖSYM'nin bilgisayarlarına kurulan "ProNMS ve Lumension" adlı programlar vasıtasıyla arka plana kaydedildiği belirtildi.

Bilgisayarların arka planına yüklenen soruların, kurumda görevli örgüt mensupları tarafından FETÖ'nün ÖSYM'den sorumlu imamı Bekir Şimşek'e ulaştırıldığı vurgulanan raporda, soruların Şimşek vasıtasıyla örgüt mensuplarına dağıtıldığı kaydedildi.

Raporda, soruşturmaların başlatılmasıyla örgüt mensuplarının ÖSYM'deki bilgisayarlara geri dönülemeyecek şekilde 35 kez format attığı, buna rağmen bazı bilgisayarlarda sınav sorularını kaydeden programlara ilişkin kalıntılar bulunduğu belirtildi.
    T24
    Eski ÖSYM Başkanı Ali Demir hakkında 18 yıl 6 ay hapis istemiyle dava açıldı
    https://t24.com.tr/haber/eski-osym-baskani-ali-demir-hakkinda-18-yil-6-ay-hapis-istemiyle-dava-acildi,854156

40 yıldır bu topraklarda hayat kaydıran küresel batı, son mutlu kışınızı yaşayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 31 Aralık 2019; 13:19:59 >

• Osym ve yokte hala cahil insan cok bir tutarsizligi kanitlariyla adamlara gosteriyorsun yok osmye git diyo osym yoke.git diyor bunlarin binalari da yan yana he beyinsizler toplulugu yillarca insanlarin hakkini yediler herkes bunlarin soru caldigini ezelden beri biliyordu zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 31 Aralık 2019; 13:25:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peki bu video nedir? Ben begendim bana gore hava hos

• Bakıyorum her dinci laik kavgasında yurtdışından ortalığı köpürten,25 sayfa yorum yazan liberal,cemaat mensubu arkadaşlar konuya ilgisiz kalmış.
  • Ya konuşmayım diyorum ama böyle konuları gördükçe insanın konuşmaması imkansız.

Siz sadece bu tarihler arasında mı sorular çalındı sanıyorsunuz?Veya bu FETÖ grubu çok mu zekiydi?

1990-2010 arası sürekli sorular dağıtıldı,hatta zengin / Fetö destekçisi kısıma sorular 1 gece önce gitti.

Devran döndü,fetö kötü olunca kadrolara yerleşen bu kesim ayıklanmaya başladı.

Yapılacaksa 1990 yılından itibaren,araştırılıp yargılansın.
  • O soruları sizce sadece Fetö mü kullandı ?
    Yoksa o zaman ki ortakları da payını aldı mı ?
    Sorulması gereken soru bu
  • Siz sadece sorulari calmadiniz, bir cok gencligi ve gelecegi caldiniz. Bunu da beraber yaptiniz. Cok ah aldiniz, o ahlar gelip sizleri bulucak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dersaneler kaldırılmasaydı

nabi avcı milli eğitim bakanı olmasaydı

kpss öss önbcs vs tam hız 2 yaşındaki çocuğa sınav çıkartılıp dersane yolu gözükecekti.

fetö dersanelere dokunulunca zehrini kustu.

dersaneler dursaydı fetö devam edecekti.

sol veya sağ kesimini en hassas yönü çocuğunun eğitimi

ve onun için yıllarca dersanelere (fetö) ye para verdi.

kendinden ödün verdi harcamalarını kıstı o dersaneye o çocuğunu yolladı.

sistemi öyle kullandiki.

bebeklere össkppss gelecekti nabi avcı bunlara gerek yok dedi.

fetö nasıl bir beddua etti herkes izlemiştir.

aşın dan artırıp çocuğum okusun diye dersaneye yollayan insanların paralarıyla yaşıyor fetö

bu dersanelerde yetişen çocukları savcı hakim yaptı.

fetö bir hastalık bir ur denemeyecek kadar haya sız lıktır.

insanların çocuk sevgisini dini duygularını sonuna kadar sömürdü.

• Globalistlerin başları ezilmeye başlandı.

Sıra diğerlerine de gelecek, bunun çabucak olması dileğiyle.

Globalist New age artığı Fetö ...'inin pislik dolmuş gözaltı torbaları bile cezalandırılacak.

Temizliği YERELLER(Milliler) yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.