Şimdi Ara

2009 sonata aldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2009 model sonata aldım dizel 2.0 crdi-vgt sizce doğru bi seçimmi yaptım?

• Fiyatına göre alınabilecek en güzel araçlardan birini almışsınız, aynı zamanda sorun yaşatmayacak sağlam da bir araç. Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın

Orijinalden alıntı: rahan35

Fiyatına göre alınabilecek en güzel araçlardan birini almışsınız, aynı zamanda sorun yaşatmayacak sağlam da bir araç. Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın
    hayırlı olsun

sıfırmı 2. elmi

donanım fiyat nedir

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

hayırlı olsun

sıfırmı 2. elmi

donanım fiyat nedir

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim sıfır. 47 bin liraya aldım donanımıda select en düşüğü
  • quote:

Orijinalden alıntı: REBEL1991

teşekkür ederim sıfır. 47 bin liraya aldım donanımıda select en düşüğü

Alıntıları Göster
    Hayırlı uğurlu olsun.Sonata güzel araba donanım olarak motor olarak ama 2.eli çok kötü.Gerçi alırken araştırdıysanız biliyorsunuzdur.

Orijinalden alıntı: Guest-72878BAA5

Hayırlı uğurlu olsun.Sonata güzel araba donanım olarak motor olarak ama 2.eli çok kötü.Gerçi alırken araştırdıysanız biliyorsunuzdur.

Alıntıları Göster
    arkadasım bosver 2.eli aynı ozellikli baska marka araba alsan 60.000 den asagı degil .Fazladan vermedigin paralara say o 2.el dusuklugunu bence cok guzel bir araba kullanması da cok rahat Allah kaza bela vermeden kullandırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasimboo

arkadasım bosver 2.eli aynı ozellikli baska marka araba alsan 60.000 den asagı degil .Fazladan vermedigin paralara say o 2.el dusuklugunu bence cok guzel bir araba kullanması da cok rahat Allah kaza bela vermeden kullandırsın

Alıntıları Göster
    İyi günlerde kullanın gerçekten iyi seçim.

Ama bence o kadar vermişken 155 bin TL daha verip Genesis alsaymışsınız.

İşin şakası tabiki, aman kaza bela vermesin.

Ne araçlar var piyasada..

Örn:

http://www.sahibinden.com/koleksiyon_megan_3_boylesi_yok-65WQQaXQQ16687674WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_hpva

Kasko yaptırdınız mı bu arada, kaça maloldu merak ettim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: biuu

Örn:

http://www.sahibinden.com/koleksiyon_megan_3_boylesi_yok-65WQQaXQQ16687674WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_hpva

bu araç için forumda 6 konu açıldı.Forumu karıştırdı bu araç :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72878BAA5

quote:

Orijinalden alıntı: biuu

Örn:

bu araç için forumda 6 konu açıldı.Forumu karıştırdı bu araç :)

Alıntıları Göster
    Aracınz hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
    Bende sonata almaya niyetim var. Kullanıcı olarak araç hakkındaki görüşünüz nedir. Pişmanlık varmı yoksa fiyatının üstünde bir araba mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: County

Bende sonata almaya niyetim var. Kullanıcı olarak araç hakkındaki görüşünüz nedir. Pişmanlık varmı yoksa fiyatının üstünde bir araba mı?

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun arkadaşım.Hyundai fiyat/performans olarak amerikada ve dünyada en çok ilgi gören ve her geçen gün kullanıcı kitlesi artan ve kendini çok çok iyi bir şekilde kanıtlamış bir marka.Eğer aldığınız sonata temiz ve sorunsuz ise 2.el almakla çok iyi yapmışssınız.En azından tekrardan acilen alım-satımda sıfır kadar zarar ettirmez size.Bende de 2004 model bir elantra var.Biz bir yaşında iken almıştık 2005 senesinde yani 2004 model iken yani.Gerçekten kullananlar bilir bence sorunsuz araçlar yapıyor hyundai.Ama neden 2.eli genel olarak hyundai araçları bir renault,bir honda kadar piyasa da tutulmuyor oda ayrı bir muamma...

• quote:

Orijinalden alıntı: turkelvis

Hayırlı olsun arkadaşım.Hyundai fiyat/performans olarak amerikada ve dünyada en çok ilgi gören ve her geçen gün kullanıcı kitlesi artan ve kendini çok çok iyi bir şekilde kanıtlamış bir marka.Eğer aldığınız sonata temiz ve sorunsuz ise 2.el almakla çok iyi yapmışssınız.En azından tekrardan acilen alım-satımda sıfır kadar zarar ettirmez size.Bende de 2004 model bir elantra var.Biz bir yaşında iken almıştık 2005 senesinde yani 2004 model iken yani.Gerçekten kullananlar bilir bence sorunsuz araçlar yapıyor hyundai.Ama neden 2.eli genel olarak hyundai araçları bir renault,bir honda kadar piyasa da tutulmuyor oda ayrı bir muamma...

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

Alıntıları Göster
    yeni sonata intrnette gördüm.eğer bu arabanın plastik kalitesi almanlar kadar iyiyse ne insigniaya ne de passata para veririm.gider bu arabayı alırım.üzerindeki hyundai logosunu sök mercedesi yapıştır iki katı paraya sat.bu arada hyundaiyi küçümsemiyorum yanlış anlamayın.son yılların en iyi gelişen markasıdır.resmen aştı kendisi

http://www.arabam.com/haber.aspx?haberID=287574&baslik=Hyundai%20Sonata%20resmiyet%20kazandı

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkry

yeni sonata intrnette gördüm.eğer bu arabanın plastik kalitesi almanlar kadar iyiyse ne insigniaya ne de passata para veririm.gider bu arabayı alırım.üzerindeki hyundai logosunu sök mercedesi yapıştır iki katı paraya sat.bu arada hyundaiyi küçümsemiyorum yanlış anlamayın.son yılların en iyi gelişen markasıdır.resmen aştı kendisi

http://www.arabam.com/haber.aspx?haberID=287574&baslik=Hyundai%20Sonata%20resmiyet%20kazandı

Alıntıları Göster
    hyundai , dünyanın 4. büyük otomotiv devi olup sıralamayı daha değiştirecek gibi görünmektedir
    acaba övülen reno yada honda kaçıncıdır?
    diğer arabaları kötülemek değil ama hyundai onlardan aşağı kalmaz
    2. el konusuna gelince hyundai bence oldukça ii dir
    üst sınıf bütün araçlar daha çok zarar ettirir
    zaten araç alıp satmak eskisi gibi değil hyundai ye has değil bence
    mesela ben aracımı alırken kimsenin beğenmediği güya bu forumda ama çok satan sembol den 3000 tl aşağıya aldım şimdi ben satarken sembole göre 3 bin aşağıya satsam bakalım aracım elde kalırmı?
    ben zaten alırken ucuz almışım

• quote:

Orijinalden alıntı: turgut reis

hyundai , dünyanın 4. büyük otomotiv devi olup sıralamayı daha değiştirecek gibi görünmektedir
    acaba övülen reno yada honda kaçıncıdır?
    diğer arabaları kötülemek değil ama hyundai onlardan aşağı kalmaz
    2. el konusuna gelince hyundai bence oldukça ii dir
    üst sınıf bütün araçlar daha çok zarar ettirir
    zaten araç alıp satmak eskisi gibi değil hyundai ye has değil bence
    mesela ben aracımı alırken kimsenin beğenmediği güya bu forumda ama çok satan sembol den 3000 tl aşağıya aldım şimdi ben satarken sembole göre 3 bin aşağıya satsam bakalım aracım elde kalırmı?
    ben zaten alırken ucuz almışım

Alıntıları Göster
    Allah kaza bela vermesin para bulsam düşüneceğim arabalardan biri

• quote:

Orijinalden alıntı: cgr1903

Allah kaza bela vermesin para bulsam düşüneceğim arabalardan biri

Alıntıları Göster
    Çok değil 5 sene sonra Hyundai Sonata Passat kadar ilgi görecektir. Hayırlı olsun. Kaliteli bir araç.

ŞEREFinle oyna, HAKKInla kazan, SEBAt et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Çelik

Çok değil 5 sene sonra Hyundai Sonata Passat kadar ilgi görecektir. Hayırlı olsun. Kaliteli bir araç.

Alıntıları Göster
    Sonata Fiyat/Performans açısından çok iyi bir araçtır. Ayrıca aldığınız makyajlı kasasınıda çok beğeniyorum. Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim..

Orijinalden alıntı: VoLKaN067

Sonata Fiyat/Performans açısından çok iyi bir araçtır. Ayrıca aldığınız makyajlı kasasınıda çok beğeniyorum. Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim..

Alıntıları Göster
    Çok güzel araba almışsınız, 2.0crdi olmasına rağmen fiyatı çok uygun.Aracın parasının çoğu zaten vergi.

ona birde crbox taktınız mı tadından yenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpercan

Çok güzel araba almışsınız, 2.0crdi olmasına rağmen fiyatı çok uygun.Aracın parasının çoğu zaten vergi.

ona birde crbox taktınız mı tadından yenmez.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun. bence cok guzel araba aldınız. en dusuk donanım bıle full o aracın varsın deri doseme olmasın nedir yani

ViP MembeR

DJNONE

\_______TS_______/
  • quote:

Orijinalden alıntı: djnone

hayırlı olsun. bence cok guzel araba aldınız. en dusuk donanım bıle full o aracın varsın deri doseme olmasın nedir yani

Alıntıları Göster
    hayırlı uğurlu olsun bende yeni kasasını bekliyorum büyük bir merakla

Orijinalden alıntı: aya027

hayırlı uğurlu olsun bende yeni kasasını bekliyorum büyük bir merakla

Alıntıları Göster
    HAYIRLI OLSUN
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.