Şimdi Ara

2004-2006 Hyundai Elantra tavsiye????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
34.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar reno 19 um vardı hele şükür satabildim....

Şimdi hyundai elantra bakıyorum....bu modelin parça sıkıntısı olurmu? en az 4 sene bineceğim... Bunların çok yaktığını biliyorum ama genede benzinli almayı düşünüyorum....(Yakıt paramı İMKB'den çıkarıyorum genelde )

aslında aklımda birde Nissan Almera var...ama onun da iç hacmi çok dar...özellikler arkası resmen clio nunkiyle aynı...

Özetle deneyiminiz var mı? Elantra alsam mı???

Öncelikle elantra civic e göre motor konusunda bariz bir şekilde geride, hem çok yakıyor hemde hantal, ancak donanım'a geçtiğimiz zaman civicten oldukça üstün bir araç,

dijital kliması başta bir artı olmak üzere,
    kapılar açıldığında kapılarda bulunan stop lambaları bile önemli bir detay,
    ayrıca kol dayama (ki bunun eksikliğini yaşıyorum civicte),
    gözlük koyma yeri,
    bagajda ayrıca file,
    sağ arka koltuğun arkasındaki askı tarzı şey,
    12V'luk priz,
    bel ve yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, sürücü koltuğunun alt kısmı iki kademeli hemde,
    6 hoparlörlü cd çalar,
    aydınlatmalı ve kilitlenebilir torpido gözü
    yol bilgisayarı gibi,

daha hatırlamadığım birçok özellik, önemsiz gibi görünse de çok lazım olabiliyor..

http://www.sahibinden.com/bakmadan_gecme-51WQQaXQQ23494002WQQpXQQdisplayitem

bu aracı alcaktık ancak kısmet değilmiş.. Şöyle de birşey var, elantra elden çıkarması çok zor bir araç, bu ilan yanılmıyorsam kasımdan beri duruyor.. Yani alırken onu da gözönünde bulundurmanızda fayda var diyorum..

bu araç ta 2004 model olmasına rağmen eğer dedikleri gibiyse güzel
    http://www.sahibinden.com/sahibinden_cok_temiz_elantra-32WQQaXQQ23894519WQQpXQQdisplayitem

EDIT: bizim aracımız 2005 Honda Civic 1.6 LS Beyaz/Manuel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!Chinogolog!!! -- 13 Nisan 2010; 13:27:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

biz tam elantra almaya karar vermişken, honda civic denk geldi ve kaçırmak istemedik o yüzden civic i aldık ancak elantra hala içimde bir uktedir.. Ben size karşılaştırmalarımı söyleyeyim..

Öncelikle elantra civic e göre motor konusunda bariz bir şekilde geride, hem çok yakıyor hemde hantal, ancak donanım'a geçtiğimiz zaman civicten oldukça üstün bir araç,

dijital kliması başta bir artı olmak üzere,
    kapılar açıldığında kapılarda bulunan stop lambaları bile önemli bir detay,
    ayrıca kol dayama (ki bunun eksikliğini yaşıyorum civicte),
    gözlük koyma yeri,
    bagajda ayrıca file,
    sağ arka koltuğun arkasındaki askı tarzı şey,
    12V'luk priz,
    bel ve yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, sürücü koltuğunun alt kısmı iki kademeli hemde,
    6 hoparlörlü cd çalar,
    aydınlatmalı ve kilitlenebilir torpido gözü
    yol bilgisayarı gibi,

daha hatırlamadığım birçok özellik, önemsiz gibi görünse de çok lazım olabiliyor..

http://www.sahibinden.com/bakmadan_gecme-51WQQaXQQ23494002WQQpXQQdisplayitem

bu aracı alcaktık ancak kısmet değilmiş.. Şöyle de birşey var, elantra elden çıkarması çok zor bir araç, bu ilan yanılmıyorsam kasımdan beri duruyor.. Yani alırken onu da gözönünde bulundurmanızda fayda var diyorum..

bu araç ta 2004 model olmasına rağmen eğer dedikleri gibiyse güzel
    http://www.sahibinden.com/sahibinden_cok_temiz_elantra-32WQQaXQQ23894519WQQpXQQdisplayitem

EDIT: bizim aracımız 2005 Honda Civic 1.6 LS Beyaz/Manuel

aracınız hayırlı olsun....verdiğiniz ilk linkteki araç tabiki aylardan beri elde kalır...20 bin TL istiyor sahibi...

• o aracın sahibi bu forumdan _elantrafaruk_ nickli arkadaşımız, 19.500 TL vermeye razıydık aracına, vermediği iyi oldu sanki onun sayesinde civic'im oldu

ayrıca teşekkür ederim, Allah çok daha iyilerini sizlere nasip etsin..
  • aracınız hayırlı olsun 2005-06 vtec civic benim en sevdiğim kasalara sahiptir. Hem honda civic herkesin beğendiği efsane araçlardan birisidir hayırlı olsun kazasız belasız kullnmak nasip etsin Allahım..Kendinizi vtec motorun sesine bırakın

DRIVE THE CHANGE
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

aracınız hayırlı olsun 2005-06 vtec civic benim en sevdiğim kasalara sahiptir. Hem honda civic herkesin beğendiği efsane araçlardan birisidir hayırlı olsun kazasız belasız kullnmak nasip etsin Allahım..Kendinizi vtec motorun sesine bırakın

arkadaşıma katılıyorum honda daha iyidir bende 2004 corolla var değişken zamanlı subap sisteminin farkını anlayacaksın muhteşem bi teknoloji
    ford mondeo 2004-2006
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • farkını anlamak zor değil yahuu

neyse konuyu dağıtmayalım arkadaşa yardımcı olalım.. 2004-2006 arası elantra yerine 2002-2004 civic mi araştırsa acaba?

farkını anlamak zor değil yahuu

neyse konuyu dağıtmayalım arkadaşa yardımcı olalım.. 2004-2006 arası elantra yerine 2002-2004 civic mi araştırsa acaba?

tartışmaya gerek varmı ki?

bu ilandaki elantra nasıl arkadaşlar....sahibini aradım kaza maza yok diyor....çok fazla kullanmadığım için km az diyor....

fiyat çok istiyor ama... 17.500 e ve civarına verirse alırım gibime geliyor...

öyle abartıldığı kadarda çok yakmaz.memleketteydim geçen hafta.28 litre gaz ile 387 km yol yaptım uzunyolda.

valla ben çok anlattım elantranın iyi ve kötü yönlerini.sonradan aman satılmaz.parçası bulunmaz,cok zarar edersin ıvır zıvır sebeplerden ötürü almadı.o yüzden uzun uzadı yazmayacağım.ben elantra kullanıcısı olupta aman aman dert yanan adam görmedim.aracını beğenmeyen adam da görmedim.genel olarak parasının hakkını sonuna kadar veren bir otomobil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EIRP -- 14 Nisan 2010; 19:20:24 >

kısacası; binicisine güzel araba

biz 19.500 lirayı gözden çıkarmıştık güzel araç alınabilir, ancak satarken sorun çıkarabilir.

en aşağı 3 sene kullanırız...bugüne kadar aldığımız arabaları 4-5 sen kullandık...

bu arada sizin bahsettiğiniz kasa civiclere baktım çok para istiyorlar....25 binler sözkonusu

• quote:

Orijinalden alıntı: vocador

quote:

biz 19.500 lirayı gözden çıkarmıştık güzel araç alınabilir, ancak satarken sorun çıkarabilir.

en aşağı 3 sene kullanırız...bugüne kadar aldığımız arabaları 4-5 sen kullandık...

bu arada sizin bahsettiğiniz kasa civiclere baktım çok para istiyorlar....25 binler sözkonusu

hocam yanlışınız olmasın, biz 2005 model makyajlı kasa üstelik BEYAZ'ı 24.000'e aldık,
    yani 20-21 e bence kolayca bulunması lazım.. ayrıca net fiyatları genelde gerçeği yansıtmıyor, 30.000TL isteyen var

• 2004 elantra almayı düşünüyorum.
    ilandaki temiz gibi duruyor fiyatıda uygun sizce nasıl?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-akademisyenden-orjinal-elantra-fiyat-dustu-ilk-gelen-alir-135199018/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gidiyoruz işte...
    Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA!
  • Kaporta parçasında çok büyük sıkıntı yaşarsın , işin hurdacılara - çıkmacılara kalmış ...
    Mekanik parça bir şekilde uyduruluyor

Almera da da durum aynı
    95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.