Şimdi Ara

2009 polo'dan anlayan baksın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar polo trendline ve tour arasında kaldım sizce tour modeline o farkı vermeye değer mi yoksa o para vermeye değmez trendline al paşa paşa kullan mı dersiniz? sonradan keşkeleri seven biri değilim bütçeyi zorla tour al diyor bir aklım. diyer aklım o farkı verme trendlinede işini görür diyor. bu modelden iyi anlayan biri en ince detayına kadar zahmet olacak ama yazabilirse sevinirim. tour modeli sedece sürücü koltuğu altı çekmeceli koltuk yükseklik ayarlı yolcuda yok sanırım. trendlinede hem sürücü hemde yolcuda çekmece ve var yükseklk ayarıda her ikisinde de var sitesinden öğrendiğim kadarı bu şekil. tour arka kapılarda camlar otomatik önden kontrol edilebiliyor mu? bu gibi en ufak detaylara kadar yazmanızı rica ediyorum.
    şaka gibi 12v çakmak girişi yok yazıyor çakmaktan hariç + başka giriş mi yok? yoksa çakmak girişi hiç mi yok? sigara kullandığımdan değil ama uzun yolda mini dolap telefon şarj aleti fm vericili müzik çalar bu gibi aksesuarı bol olan biriyim. eğer çakmak girişi yoksa beni büyük hayal kırıklığına uğratacak.

• Bir kaç ay sonra yenisi çıkacak polo için en donanımsızı tabi en dediysekte gerekli donanımlı olan abs ve klima içeren donanım benim görüşüme göre yeterlidir ki satarkende fazladan donanım için size kimse fazladan para vermez ve zararınız artar ki bir üst sınıf araçlara yakın 0km si olan bir marka ve modeli için terdline ve abs li model kanımca yeterlidir çünki fazladan oyuncaklı ek özellikler aracın konforuna öyle aman aman katkı sağlamamaktadır aslolan aracın aracın özü olan süspansiyon motor direksiyon ve şanzıman gibi çekirdeği oluşturan yapılardır ki poloda ve vw de bu fazlasıyla rafine olarak bulunmaktadır.
  • size şöyle diyebilirmki alınca satmayı uzun süre düşünmüyorum 2000 model transporter 2.5 TDİ var ve satmayıda düşünmüyorum bu araçta en az 15 sene kullanılacak bir araç o yüzden satarken kaça gider şu olur bu olur düşünmem ihtiyacıma bakarım. tour modelinde esp oluşu sonradan keşke dermiyim diye aklımda. kısaca satma yönünü boşverin aradaki farka değecek bir değişiklik var mı? birde bu çakmak olayı nedir yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 10 Nisan 2009; 0:18:09 >
    ...
  • EyLuL gibi cikar. ResimLeri forumda mevcuttur. 2008 iLe 2009 arasinda bir fark yok bence. Yani sitesinde basit ozeLLikLeri cok buyuk yeniLik gibi Lanse etmisLer 4 cam otomatik, sagLam arka govde vs. Yerinizde oLsam eyLuL'u bekLerdim. BeLki otv uzar daha iyi oLur. Yok iLLaki Lazim diyorsaniz 2 eL aLin bence. Yada ucuz eski kasa aLin eyLuL'de satarsiniz. Benim aracta 2004 poLo. Esp, Abs yok. Aracta bir eksikLik fark etmedim 2010 modeLinide dusunmuyor degiLim ama.

Ölümden sonrası bile var senden sonrası neden olmasın ki...
  • ben ötv'den muafım zaten şuan alınca trendline 20bine alabiliyorum. yani beni ötv indirimi ilgilendirmiyor zaten. ayrıca motorlu taşıtlar vergisinden de muafım o yüzden 1 kuruş vergi olayım yok sonradan araç için masraf yapmayım diyorum.
  • Yeni kasayı bekleyin derim ama yok beklemicem acele işim var derseniz ve arkayada fazladan kişi oturmuyorsa arka cam otomatik olmasına luzum yok ama genelde 4 kişi seyahat ediyorsanız tour modeli daha uygun olacaktır.Uzun süre kullanımlarda fullünü almak araçların daha avantajlı ama satarken pek fiyat farkı olmuyor malesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdor

Yeni kasayı bekleyin derim ama yok beklemicem acele işim var derseniz ve arkayada fazladan kişi oturmuyorsa arka cam otomatik olmasına luzum yok ama genelde 4 kişi seyahat ediyorsanız tour modeli daha uygun olacaktır.Uzun süre kullanımlarda fullünü almak araçların daha avantajlı ama satarken pek fiyat farkı olmuyor malesef.

tour modeli sırf 4 cam otomatikten ibaret değilde. güvenlik açısından tour daha donanımlı. birde yanlış biliyorsam düzeltin yerden yüksekliği daha fazla öyle değil mi?
    neyse, sonra arabaya alarm taktılar , kapılar otomatik açılıp kapansın diye ( 300 ytl verdim ), daha sonra jantlar ı değişitirdim, binbir pazarlıkla 550 ytl ye.....
    yani daha eksik çok....mesela yol bilgisayarı trendline da yok veya Tourda var mı yok mu bilmiyorum ama cruse kontrol de yok....
    hem, çıtalar ve yan aynalarda boyasız....
    benim gözlemim bunlar...

Orjinalden alıntı: peroksit

Bende senin gibi 2007 de tour istemiştim yok dediler ( nisan ayı ) , bütün türkiyede yoktu..sistemden baktılar ve sonunda limanda bir tane trendline TDI + abs+ metalik vardı
    bunu aldım mecburen daha sonra tour çıktı ( 3 ay sonra ) , doğuşa bu yüzden hep çok güzel anıyorum ya
    neyse, sonra arabaya alarm taktılar , kapılar otomatik açılıp kapansın diye ( 300 ytl verdim ), daha sonra jantlar ı değişitirdim, binbir pazarlıkla 550 ytl ye.....
    yani daha eksik çok....mesela yol bilgisayarı trendline da yok veya Tourda var mı yok mu bilmiyorum ama cruse kontrol de yok....
    hem, çıtalar ve yan aynalarda boyasız....
    benim gözlemim bunlar...

temel bilgilerden haberdarım yan çıta yol bilg. vs. ama şu çakmak olayı nedir 12v çakmak girişi yok mu? tour yerden yükseklik daha fazla diyorlar bu doğru mu? ilerki yıllar tüp olayı nasıl olur

• bizde goal var 2007..araç boş olsa bile güzel görünümlü koltuklar jantlar deri dokunuşlar ile farklı bir ambians yaratılmış...trendline ın albenisi sıfırın altında
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.