Bildirim
2009 model volvo almak üzereyim alayım mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İçinize sinme durumu nedir? -
içime biraz siniyor biraz sinmiyor. daha önce 99 model ford focus kullanıyordum, oldukça sorun çıkardı ve sattım. bundan sonra kesin sıfır araba alırım diyordum, o kadar para verip 2. el almak biraz üzüyor. ama sıfırına da 55 bin tl civarında verecek durumum yok. yeni megane alayım demiştim ama içime tam sinmedi. böyle arada kaldım. bu araba piyasaya göre ucuz ise alacam gibi, böyle birkaç arkadaştan da görüş bekliyorum kafam karışık açıkçası. -
Temiz kullanılmış ve bakımlı ise al tabiki. zaten volvo kolay kolay eskimez.bazı premium havalı araçların 3 sene sonra orası burası soyulur ama volvoda böyle birşey göremezsin.kıymetini bilen bilir. forum bebeleri bilmez o ayrı
bence sınıfının en kaliteli oturaklı arabası.premium larda gayet iyi donanımlı katlanır aynadan ,arka cam perdesine kadar gerekli herşey mevcut.döşemeleri de on numara
sıfırına 55 de değer.ikinci eline 45 de değer. -
böyle bazen diyorum 45 i veren 55 i de verir o kadar veriyosun 10 daha ver diye :) yani 45 verip 2. el almak mantıklı mı sizce? 10 bin tl fark da az değil ama :) -
0 her zaman iyidir ama hayırlı olsun karar sizin yeni araba alırken 0 duygusu başka..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X