Şimdi Ara

2009 Lancer AUX girişini kullanan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba 2009 lancer invite var. aux girişine kablo aldım ve mp3 player ı taktım ama tık yok hiç ses yok. Radyo da da aux seceneğini bulamadım acaba kablo mu bozuk. AUX girişini kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cottonmurat -- 3 Ocak 2016; 18:54:28 >
  • aux girişini bende henüz kullanma fırsatım olmadı.mp3 cd ile götürüyorum işi şimdilik.benimde merak ettiğim acaba aux girişi yanına usb için bir giriş yapılabilir mi.orada bi boşluk var.eğer yapılabilirse çok hoş olurdu.

Orijinalden alıntı: precious55

aux girişini bende henüz kullanma fırsatım olmadı**** cd ile götürüyorum işi şimdilik.benimde merak ettiğim acaba aux girişi yanına usb için bir giriş yapılabilir mi.orada bi boşluk var.eğer yapılabilirse çok hoş olurdu.

bu usb girişi benimde kafama takılmıştı.acaba mümkün mü?var mı bu konuda bilgisi olan acaba

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
    LANCER 1.5 İNFORM
  • transmitter kullanabilirsiniz onlarında direk aux çıkışları var bunun dışında USB çok mantıksız olur ki öle bişi olamaz zaten ama ipod için bunu önerebilirim süper işe yarıyor..

http://www.hepsiburada.com/Liste/xtrememac-roadshow-araba-icin-muzikvideo-kablosu-ipod-video-icin/productDetails.aspx?categoryid=261275&productid=otelm1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blood.army -- 18 Eylül 2010; 21:03:32 >

Orijinalden alıntı: precious55

aux girişini bende henüz kullanma fırsatım olmadı**** cd ile götürüyorum işi şimdilik.benimde merak ettiğim acaba aux girişi yanına usb için bir giriş yapılabilir mi.orada bi boşluk var.eğer yapılabilirse çok hoş olurdu.

oradaki boşluk video girişi için aslında. yurtdışındaki modellerde kullanılan dvd-navigasyonlu cihazların video girişi için.
    bence usb'ye çok gerek yok. ekranı okunaklı bir tane mp3 player da oldukça iş görüyor. hatta ben önceki aracım için usb'den şarj olan bi tane mp3 player almıştım. çakmaklıktan usb güç çıkışı aparatı ile bir yandan şarj ettim aux'den de dinledim. ha şimdi kullanmıyorum. bendeki rockford fosgate sistemde 6'lı cd değiştirici zaten 6 tane mp3 formatlı diski çalabiliyor. 1.5 araç kullanırken sormuştum ama sonradan taktırmak çok maliyetliydi. firma ile irtibat kurdum elimizde yok mitsubishi ancak temin der demişti. o parayı verene kadar 1.5 satılıp 1.8 alınır daha ucuza gelir. yakıtı da söyliyeyim 1.5 AT aracımdan 0.5-1 litre fazla yakıyor. bir tek vergi davası kalıyor geriye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorlu panjur kullanan var mı ?
    17 yıl önce açıldı
    2012 Korando Kullanan var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blood.army

transmitter kullanabilirsiniz onlarında direk aux çıkışları var bunun dışında USB çok mantıksız olur ki öle bişi olamaz zaten ama ipod için bunu önerebilirim süper işe yarıyor..

http://www.hepsiburada.com/Liste/xtrememac-roadshow-araba-icin-muzikvideo-kablosu-ipod-video-icin/productDetails.aspx?categoryid=261275&productid=otelm1

usb neden mantıksız olur?böyle birşey var ayrıca bazı araçlarda.bir flas bellek takıp kullanabiliyorsunuz.

LANCER 1.5 İNFORM

• quote:

Orijinalden alıntı: han01

quote:

transmitter kullanabilirsiniz onlarında direk aux çıkışları var bunun dışında USB çok mantıksız olur ki öle bişi olamaz zaten ama ipod için bunu önerebilirim süper işe yarıyor..

usb neden mantıksız olur?böyle birşey var ayrıca bazı araçlarda.bir flas bellek takıp kullanabiliyorsunuz.

sizin dediğiniz olayla o olay cok farklı usb okuyabilimesi için ayrı bir chip gerekir sadece ses girişiyle usb okunmaz usb okunması için donanımsal ve yazılımsal olrak bu cihazın onu deskteklemesi lazım ve sizin istediğiniz sekilde bağlanmaz imkansız.. usb mp3 atarsınız usb sarj alırsınız aux cıkısından takıp dinlersiniz..

• USB girişi her araçta bulunmalı, takıyorsun 16GB lık yada 32 GB lık flash belleği, İçinde binlerce parça var. Klasörler arasında geçiş yapabiliyorsun. Büyük kolaylık. Artı istediğin zaman hemen hemen her yerde parça atıp, parçaları silebiliyorsun. Adı üstünde flash bellek. En güzelide CD lerdeki çizilmeden kaynaklı sorunları yaşamıyorsun. Bir diğer artısıda sadece küçük bir flash bellek taşıyorsun. CD çantasıyla gezmiyorsun. CDlerin ki gibi tozlanma kirlenme derdi yok, Bilgisayardaki müzik Arşivini tek tıkla Usb bellek e atabiliyorsun, Büyük bir kolaylık. Kianın Hyundain bile en baz modellerinde bu USB-Aux girişi var. Mitsubishide neden ve niçin yok USB girişi anlamadım. Bu devirde USB girişi her aletde olmalı, benim plazmadada var VCD playere gerek duymadan direk takıyorum Plazmaya Mp3 dinliyor Divx izleyebiliyorum. Mitsubishiyi hakikaten kınıyorum bu devirde USB siz araç satmak hiç mantıklı ve kullanıcılar içinde hoş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkimore -- 22 Eylül 2010; 14:29:10 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: han01

quote:

sizin dediğiniz olayla o olay cok farklı usb okuyabilimesi için ayrı bir chip gerekir sadece ses girişiyle usb okunmaz usb okunması için donanımsal ve yazılımsal olrak bu cihazın onu deskteklemesi lazım ve sizin istediğiniz sekilde bağlanmaz imkansız.. usb mp3 atarsınız usb sarj alırsınız aux cıkısından takıp dinlersiniz..

elbette aux girişinden usb olmaz.onun ben de farkındayım.söylemeye çalıştığım usb girişinin eklenip eklenemeyeceği.chip veya yazılımla.artık her neyse.

LANCER 1.5 İNFORM

• mağlesef:(((

mağlesef:(((

millet uzaya çıkıyor.biz bi usb ekleyemedik şu araca

LANCER 1.5 İNFORM

• ben usb girişi yapılabileceğini düşünüyorum hala.servise yolum düşerse soracağım olmaz derselerde oto elektrik-müzik sistemi işiyle uğraşanları dolaşacağım bi boş vaktimde.aux girişiyle felan işimiz yok yani.sadece o kısıma bi usb girişi istiyorum hazır güzel kapakta var kapağın içinde usb girişi yapılabilecek boşlukta var.muhtemelen avrupadaki versiyonlarında oradaki boşlukta vardır usb girişi

LANCER 1.5 İNFORM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.