Bildirim
2009 Chevrolet MALIBU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
böyle araç yapacan içinde araba bilgisayarı olmayacak saçma -
Bu amerikansa benim bindiğim araç nedir -
darısı türkiyeye -
offff kahverengi iç döşemelerine bayıldım şahane -
quote:
Orjinalden alıntı: UrbanRacer
Bu amerikansa benim bindiğim araç nedir
Amerikalıların lider oldukları döneme ait bir alet. Buick zaten lüks marka, yani günümüzdeki bir ne bileyim M6'ya denk sendeki alet. Yada Cl felan... Sendeki aletin kalitesi tabi daha yüksek olmalı kapı içlerinde bile hayvan gibi deri kullanılıyor o aletlerde ve gerçek ahşap. -
epicanın yerine bunu lacettinin yerinede cobalt getirseler süper olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brujeria -- 14 Şubat 2009; 17:42:43 > -
Arkadan resmi yok mu?Dışı güzelde içini beğenmedim. -
amaerkanın şahini buysa bizlerdeki karga olsa gerek passattan bile güzelmiş -
Hiç beğenmedim -
benzin beleş adamlarda, motor hacimlerine baksanıza...garibim passat a 1.4 motor, buna 2.4 -
quote:
Orjinalden alıntı: UrbanRacer
Bu amerikansa benim bindiğim araç nedir
senin bindiğin araç amerikansa bu nedir -
GÜZEL ARAÇ -
Güzel olmuş,epicanın ömrü bittiğinde bunu getirseler keşke(tabi daha küçük hacimli motor ile). -
quote:
Orjinalden alıntı: Tacox
benzin beleş adamlarda, motor hacimlerine baksanıza...garibim passat a 1.4 motor, buna 2.4
2.4 mü?
benim en son bindiğim malibuda 5700 motor vardı.amma küçülmüş bu yeni motorlar -
quote:
Orjinalden alıntı: daturkishulan
quote:
Orjinalden alıntı: Tacox
benzin beleş adamlarda, motor hacimlerine baksanıza...garibim passat a 1.4 motor, buna 2.4
2.4 mü?
benim en son bindiğim malibuda 5700 motor vardı.amma küçülmüş bu yeni motorlar
Hocam devir değişti artık Amerikanlarda ufalıyor gerçi hala büyük ama Malibu'da en fazla 3600 motor alabiliyorsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X