Polo düşünürken bütçeyi biraz arttırdım ve max 250'ye geldim, ancak bu sınırda da insanın içine sinen bir araç olmuyor ne yazık ki... Almanya'da arkadaşıma bakkaldan ekmek alır gibi 335d aldık tertemiz ikinci el... Bizi bu fiyatlarla ve alım gücüyle araç almaya mahkum bırakanlar utansın diyecemde öyle birşey mümkün değil elbette. Eşimin de kullanacağı bir araç almak istiyoruz, en son qq 1.3 visia ve 2008 active 1.2 otomatik modellere düştük. Şu an 2008'e yöneldik ancak dediğim gibi hiçbiri içime tam sinmiyor... Fikirleriniz neler, sizce hangisi alınır ? qq 1.3 visia otomatik - 245 bin tl +'lar; motor çok iyi, şanzıman da destekliyor yağlı tip çift debriyajlı, performansı çok canlı ve insanı tatmin ediyor. aracın imajı ve ikinci eli ülkemizde baya iyi (benzinlinin ikinci eli belki dizeli kadar iyi değildir bilemiyorum tam) 2008'e göre bir üst sınıf japon olması ve ömrünün sonunda olmasıyla sorunsuz olmasını bekliyoruz :) bu sınıfta bu fiyat bu motor başka bir alternatif yok 6 hava yastığı ve elektronik el freni standart -'ler; Araç içiyle dışıyla baya eskidi, kasa değişecek ancak bu fiyatlarla bulmak heralde mümkün olmaz. 245 bine sunulan donanımda ekran mevcut değil, servisteki ekranı takıyorlar, 245 içinde, onun dokunmatiği uyumu vs muhtemelen iyi değildir. ön arka park sensörü yok, arka park sensörünü de dahil ediyorlar ekran gibi 245 fiyat içine. Ama sonuçta serviste taktıkları muhtemel dandik bir park sensörü bu da. manuel klima otomatik katlanan ayna yok araç bir üst sınıf olsa da iç mekanı 2008'den belirgin geniş değil, bagajı da ufak. bu model için kredi kampanyası yok 2008 1.2 active otomatik - 240 bin tl +'lar; tasarım muhteşem, hani yanına yaklaşacak araç yok bu açıdan içi çok modern motor şanzıman kombinasyonu iyi, araba gayet çevik motor alt vergi diliminde mtv açısından otomatik klima var otomatik katlanan ayna var arka park sensörü var alt sınıf olmasına rağmen iç hacim belirgin ufak değil, hatta baya iyi bence 70 bin 12 ay sıfır faiz var -'ler; 4 hava yastığı var, perde hava yastıkları yok, bunu anlamak mümkün değil manuel el freni var ön park sensörü bunda da yok, bu eşim için gerekli ondan yazıyorum :) otomatik kararan ayna yok 2008'in en güzel özelliklerinden dijital ekran yok bu araç muhtemelen ikinci elde zarar ettirmez ancak qq'nun ikinci eli muhtemelen daha iyi olacaktır sanki (emin olamadım) Biz tam ne istiyoruz ? Güvenlik donanımı tam, ön arka park sensörü ve kamerası olan, modern görünen ve performansı üzmeyen bir araç... Bu fiyata yok elbette :) |