Şimdi Ara

0 araç ve Opel bayileri bu doğruysa

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Opel Astra araç bakıyorum. Kaliteli ve güvenli olmasından dolayı tercih etmek istiyorum. 0 classic III astra istiyorum nasip olursa. Ancak forumları karıştırdığımda bana çok ama çok ilginç gelen bir durumla karşılaştım ve sizlerle paylaşmak istedim. Ne yapılabilirin cevaplarını bulmak için. Bu durum yalnız bir değil bir çok kereler yaşanmış. Mahkemelere düşen insanlar çok sayıda ve 0 araç sahipleri bilgilerini bu anlamda forumdaki üye arkadaşlara paylaşmışlar. Olay 0 araç aldığını sanan ancak taşıma sırasında darbe gören, vurulan, ezilen yerlerin düzeltilerek, boyanarak bunu değerinden düşmeden, alıcıya bildirmeden 0 araç olarak satan bayiler. Ve sonrası malum mahkeme süreçleri vs. hoş olmayan durumlar. Arkadaşlar 0 araçlarda bile böyle bir durum varsa ve 0 araç alacak olanlar bu konuyla ilgili ne yapmalılar? Yanlarında expertiz mi götürmeliler? Boya olmadığını anlamak için usta mı götürmeliler? Yoksa boya ölçüm aleti falan mı taşımalılar yanlarında? Bunları yazarken çok garibime gidiyor. Ancak maalesef bunlar gerçek olaylar okuduğum kadarıyla. Ticaret böyle mi olmalı? 2. elde kim bilir durumlar ne boyutlarda? Bu olay başına gelmiş arkadaşlar varsa yazabilirler mi? Herkese kazasız sürüşler diliyorum. Slmlar,saygılar.

• valla biz 1.5 sene önce filan sıfır asta sedan aldık. hiç bu tarz olaylarla karşılaşmadık. yanımızda da dediğiniz hiç birşeyi götürmedik. bu kadar elhamlı olmaya gerek yok. eğer aracı iyi bir bayiden alırsanız zaten onlar dediğiniz olumsuzlukları yaşatmazlar size . biz aracı a.yakasından aldık. servise gittiğimizde de gayet iyi ilgileniyorlar memnunuz. alacağınız bayiyi internetten araştırın öyle gidip alın . şu vuruk , boya vs işleri ise çekinmeden sorun. ben böyle böyle duyumlar aldım bana denk gelmez değil mi diye espiriyle karışık laf atın. zaten öyle bir araç verecekleri var ise de vermezler o zaman.
    Nissan Note 1.5 dci Visia 2011
  • benimde 2004 vectram vardı satış anında ve aracı teslim ettikten sonra opele servise gittiğimde ilgi alakaları çok güzeldi etraftan duyduğunuz söylentilere pek kulak asmayın derim yoksa hiç araba alamazsınız bunlar bence takıntıdan başka birşey değil
  • Abim Opel Odak otodan 2010 Corsa aldı 2ay sonra araç kırmızı ışıkta duruyorken arkadan iett çarptı.. neyse Gedizler servise gitti. araçta arka tampon bagaj kapağı ve sol çamurluk hasarı vardı. 1hafta sonra Hyundai Accent verdiler (sigorta). 3 hafta sonra 2009 Ford fiesta cdti verdiler (Gedizler). 40gün sonra fiestanın yanına bir de 2010 Clio Symbol verildi (Opel TR tarafından) hizmetten memnun olmadığımızı söyleyemeyiz tabi ama 50-55 gün olacak neredeyse, alt tarafı tampon içi sacı diye bir parça yüzünden aracı servisten alamıyoruz. Abuk subuk birsürü araç veriyorlar.. Clio ya binmek istesek gider Renault alırdık, fiesta istesek Ford.. hasar %60 üzerinde değil perte çıkmıyor servis süresi aşıldı sıfır araç verilmesi gerek Opel yanaşmıyor oyalıyor.. nasıl olacak bu iş anlamıyorum 3 yıldan fazladır TR de çok satan bir Corsa kasası bu. en küçüğüne kadar yedek parçası nasıl olmaz onu da anlamıyorum. önceden WV kullanmış biri olarak alman a güvendik Opel dedik ama soğuttu bizi..
    "sıfır araçta boyalı çıkar mı" topicine niye yazdım.. üç kağıt olabilir artık buna da inanırım Opel'e güvenim sarsıldı, satın alacaklar da bizim yaşadıklarımızdan ders alsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

Abim Opel Odak otodan 2010 Corsa aldı 2ay sonra araç kırmızı ışıkta duruyorken arkadan iett çarptı.. neyse Gedizler servise gitti. araçta arka tampon bagaj kapağı ve sol çamurluk hasarı vardı. 1hafta sonra Hyundai Accent verdiler (sigorta). 3 hafta sonra 2009 Ford fiesta cdti verdiler (Gedizler). 40gün sonra fiestanın yanına bir de 2010 Clio Symbol verildi (Opel TR tarafından) hizmetten memnun olmadığımızı söyleyemeyiz tabi ama 50-55 gün olacak neredeyse, alt tarafı tampon içi sacı diye bir parça yüzünden aracı servisten alamıyoruz. Abuk subuk birsürü araç veriyorlar.. Clio ya binmek istesek gider Renault alırdık, fiesta istesek Ford.. hasar %60 üzerinde değil perte çıkmıyor servis süresi aşıldı sıfır araç verilmesi gerek Opel yanaşmıyor oyalıyor.. nasıl olacak bu iş anlamıyorum 3 yıldan fazladır TR de çok satan bir Corsa kasası bu. en küçüğüne kadar yedek parçası nasıl olmaz onu da anlamıyorum. önceden WV kullanmış biri olarak alman a güvendik Opel dedik ama soğuttu bizi..
    "sıfır araçta boyalı çıkar mı" topicine niye yazdım.. üç kağıt olabilir artık buna da inanırım Opel'e güvenim sarsıldı, satın alacaklar da bizim yaşadıklarımızdan ders alsın.

Opel alman değil amerikanın'dır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

quote:

Abim Opel Odak otodan 2010 Corsa aldı 2ay sonra araç kırmızı ışıkta duruyorken arkadan iett çarptı.. neyse Gedizler servise gitti. araçta arka tampon bagaj kapağı ve sol çamurluk hasarı vardı. 1hafta sonra Hyundai Accent verdiler (sigorta). 3 hafta sonra 2009 Ford fiesta cdti verdiler (Gedizler). 40gün sonra fiestanın yanına bir de 2010 Clio Symbol verildi (Opel TR tarafından) hizmetten memnun olmadığımızı söyleyemeyiz tabi ama 50-55 gün olacak neredeyse, alt tarafı tampon içi sacı diye bir parça yüzünden aracı servisten alamıyoruz. Abuk subuk birsürü araç veriyorlar.. Clio ya binmek istesek gider Renault alırdık, fiesta istesek Ford.. hasar %60 üzerinde değil perte çıkmıyor servis süresi aşıldı sıfır araç verilmesi gerek Opel yanaşmıyor oyalıyor.. nasıl olacak bu iş anlamıyorum 3 yıldan fazladır TR de çok satan bir Corsa kasası bu. en küçüğüne kadar yedek parçası nasıl olmaz onu da anlamıyorum. önceden WV kullanmış biri olarak alman a güvendik Opel dedik ama soğuttu bizi..

alman malıdır arkadaşım.amerikan şirketinin kanatları altındadır orası ayrı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hi-fi_project

quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

quote:

alman malıdır arkadaşım.amerikan şirketinin kanatları altındadır orası ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emRe15422 -- 28 Mayıs 2010; 17:10:52 >

• Geçen ay bende istanbulda bir KİA bayine (GÜL-AL ATAŞEHİR) gittim bana sıfır diye gösterdikleri aracın kaputunu açtığımda sağ ön çamurluğunun bağlantı civatalarının boyalarında eziklikler vardı.. (belli ki çamurluk civataları sökülüp takılmış) bayideki kıza bu araç sağ çamurlutan işlem mi gördü diye sordum. bilerek yada yada bilmeyerek olurmu beyfendi bu sıfır araç dedi bana.. ama ben ki iyi kötü anlayan birsi isem o civatalar kesinlikle sökülüp takılmış.. Hee çamurluğun civatası neden sökülür takılır onuda siz düşünün.. Demem o ki sıfır da alacak olsanız muhakkak sağına soluna iyice bir göz gezdirin aklınıza takılan bir yer olursa muhakkak güvendiğiniz bir uzmanın fikrini alın derim..

quote:

Orijinalden alıntı: bilgisatan

Merhaba arkadaşlar. Opel Astra araç bakıyorum. Kaliteli ve güvenli olmasından dolayı tercih etmek istiyorum. 0 classic III astra istiyorum nasip olursa. Ancak forumları karıştırdığımda bana çok ama çok ilginç gelen bir durumla karşılaştım ve sizlerle paylaşmak istedim. Ne yapılabilirin cevaplarını bulmak için. Bu durum yalnız bir değil bir çok kereler yaşanmış. Mahkemelere düşen insanlar çok sayıda ve 0 araç sahipleri bilgilerini bu anlamda forumdaki üye arkadaşlara paylaşmışlar. Olay 0 araç aldığını sanan ancak taşıma sırasında darbe gören, vurulan, ezilen yerlerin düzeltilerek, boyanarak bunu değerinden düşmeden, alıcıya bildirmeden 0 araç olarak satan bayiler. Ve sonrası malum mahkeme süreçleri vs. hoş olmayan durumlar. Arkadaşlar 0 araçlarda bile böyle bir durum varsa ve 0 araç alacak olanlar bu konuyla ilgili ne yapmalılar? Yanlarında expertiz mi götürmeliler? Boya olmadığını anlamak için usta mı götürmeliler? Yoksa boya ölçüm aleti falan mı taşımalılar yanlarında? Bunları yazarken çok garibime gidiyor. Ancak maalesef bunlar gerçek olaylar okuduğum kadarıyla. Ticaret böyle mi olmalı? 2. elde kim bilir durumlar ne boyutlarda? Bu olay başına gelmiş arkadaşlar varsa yazabilirler mi? Herkese kazasız sürüşler diliyorum. Slmlar,saygılar.

• Arkadaşlar Opel'de bu şekilde problemler olabiliyor. Benim yakın bir arkadaşım da 0 Opel Astra aldı. 2 sene sonra aracını satacakken alacak olan kişi baktırdı ve aracın belden aşağısı boyalı çıktı. Oysa arkadaşım aracı en ufak bir yere çarpmamıştı. Tabiki Opel durumu kabul etmedi ve şu anda mahkemelikler. Bence sıfır alırken bile dikkat etmek lazım, bayinin tavrı ne kadar şirin olursa olsun tedbiri elden bırakmayıp bi şekilde kontrol etmek en sağlıklısı.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.