Şimdi Ara

Trendline Paket Aracı Comfortline Paket Diye Satmaya Çalışmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu nitelikli dolandırıcılık olmuyor mu ?

• Bu araçların ruhsatlarında genelde donanım seviyeleri yazılmıyor , yani
    Trendline - Comfortline - Highline yazmıyor maalesef bu da arabadan anlamayan vatandaşın böyle şahıslar tarafından mağdur edilmesine sebep oluyor.
    Jetta 6 facelift ( Makyajlı kasa )
    Trendline de direksiyon ilanda ki gibi boş olur hiçbir fonksiyon tuşu olmaz, Comfortline de ise direksiyonda fonksiyon tuşları vardır.
    Trendline de strandart CD çalar var ilken Comfortline de büyük ekran vardır.
    Trendline nin koltuları ile Comfortline nin koltukları farklıdır.
    Comfortline panjur da nikelaj vardır, Trendline düz plastiktir.
    Trendline de sis farı ve çelik jant opsiyon olarak sunulmuştu, yani fark ödeyerek Çelik jant ve sis farı alabiliyordunuz bu vatandaş ta öyle yapmış.
    Daha çok fark var da , Trendline ile Comfortline'yi Ayrıştırmaya bu kadarı yeter de artar bile
    Yapay Zekanın Yanıtı

Trendline Paketi Comfortline Paket Olarak Satmak: Bilmeniz Gerekenler

Trendline ve Comfortline, Volkswagen tarafından araçlarında kullanılan iki farklı donanım paketidir. Müşteriler, bu paketler arasındaki farkları anlayarak bilinçli bir karar verebilirler.

Comfortline Ne Demektir?

Comfortline paketi, Trendline paketinden daha fazla özellik ve konfor sunar. Bu özellikler arasında şunlar yer alabilir:

• Otomatik klima kontrolü
    • Deri direksiyon simidi
    • Alaşım jantlar
    • Sis farları

Caddy Trendline Comfortline Farkı

Caddy modelinde Trendline ve Comfortline paketleri arasındaki temel farklar şunlardır:

• Comfortline paketinde otomatik klima kontrolü bulunurken Trendline paketinde manuel klima kontrolü bulunur.
    • Comfortline paketinde deri direksiyon simidi bulunurken Trendline paketinde plastik direksiyon simidi bulunur.
    • Comfortline paketinde sis farları bulunurken Trendline paketinde sis farları bulunmaz.

Trendline Paket Ne Demektir?

Trendline paketi, Volkswagen araçlarının giriş seviyesi donanım paketidir. Bu paket, temel özellikleri içerir ve genellikle en uygun fiyatlı seçenektir.

2012 Caddy Trendline Comfortline Farkı

2012 model Caddy'de Trendline ve Comfortline paketleri arasındaki farklar, yukarıda belirtilen farklarla aynıdır.

Trendline Comfortline Farkı

Genel olarak, Trendline ve Comfortline paketleri arasındaki farklar şunlardır:

• Comfortline paketi daha fazla özellik ve konfor sunar.
    • Trendline paketi daha uygun fiyatlıdır.

Ruhsatta Comfortline Yazmıyor

Araç ruhsatında genellikle aracın donanım paketi bilgisi yer almaz. Bu nedenle, aracınızın donanım paketini öğrenmek için satıcıyla iletişime geçmeniz veya aracın VIN numarasını kullanarak çevrimiçi olarak kontrol etmeniz gerekebilir.

Passat Paket Sıralaması

Passat modelinde donanım paketleri sıralaması şöyledir:

• Trendline
    • Comfortline
    • Highline
    • R-Line
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • O kadar çok böyle ilanlara denk geliyorum ki hocam. Artık acaba hinlik için değilde gerçekten mi bilmiyorlar . Benim aracın kaskosunda bile Comfort Plus diye birşey yazıyor. Öyle bir donanım yok yani bırakın yanlış yazmayı.

He yok mu var. Aracın birkaç aprçasını kroma çevirip, O modelin replica jantını takıp 2 tane sis farı tampon ekleyerek o paketmiş gibi satmaya çalışanda bi dünya kişi var. Bazıları o kadar işi abartmış ki boş paket pert aracı almış. Dolu paketin bej rengi ön göğüsle falan komple değiştirip satmaya çalışıyor. Aracın ön göğüs krem rengi içi siyah saçma salak damalı eşek gibi.
  • Ben biliyorum bu kafayı otomatik vites trendline mı olur kafası bu.
  • Aracın resmi kayıtlarda tam ismi böyle gözüküyorsa yazabilir.

Kendi aracımdan örnek vereyim. Normalde Ateca Style paket geçmekte aldığım araç fakat excelance donanımdan farkı yok şuanda ilerleyen vakitlerde donanımdan kıstıkları için. Şimdi ben aracımı style olarak satacak olsam nasıl satmalıyım? Tabiki resmiyette nasıl ise öyle olmalı.

Jettada donanım olarak trend-comfort farkını bilmediğim için kötü niyetli yorum yapmak istemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Bu araçların ruhsatlarında genelde donanım seviyeleri yazılmıyor , yani
    Trendline - Comfortline - Highline yazmıyor maalesef bu da arabadan anlamayan vatandaşın böyle şahıslar tarafından mağdur edilmesine sebep oluyor.
    Jetta 6 facelift ( Makyajlı kasa )
    Trendline de direksiyon ilanda ki gibi boş olur hiçbir fonksiyon tuşu olmaz, Comfortline de ise direksiyonda fonksiyon tuşları vardır.
    Trendline de strandart CD çalar var ilken Comfortline de büyük ekran vardır.
    Trendline nin koltuları ile Comfortline nin koltukları farklıdır.
    Comfortline panjur da nikelaj vardır, Trendline düz plastiktir.
    Trendline de sis farı ve çelik jant opsiyon olarak sunulmuştu, yani fark ödeyerek Çelik jant ve sis farı alabiliyordunuz bu vatandaş ta öyle yapmış.
    Daha çok fark var da , Trendline ile Comfortline'yi Ayrıştırmaya bu kadarı yeter de artar bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

Aracın resmi kayıtlarda tam ismi böyle gözüküyorsa yazabilir.

Kendi aracımdan örnek vereyim. Normalde Ateca Style paket geçmekte aldığım araç fakat excelance donanımdan farkı yok şuanda ilerleyen vakitlerde donanımdan kıstıkları için. Şimdi ben aracımı style olarak satacak olsam nasıl satmalıyım? Tabiki resmiyette nasıl ise öyle olmalı.

Jettada donanım olarak trend-comfort farkını bilmediğim için kötü niyetli yorum yapmak istemedim.
    Ruhsatta donanım seviyesi yazmaz. Şahin/doğan da aslında model değil, donanım seviyesi olduğundan murat yazardı. Hiçbir aracımda ruhsatta donanım seviyesi görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 16 Mart 2019; 11:30:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Ruhsatta donanım seviyesi yazmaz. Şahin/doğan da aslında model değil, donanım seviyesi olduğundan murat yazardı. Hiçbir aracımda ruhsatta donanım seviyesi görmedim.

Alıntıları Göster
    Ruhsatında donanım seviyesi yazan çok araç gördüm , özellikle eskiden yazılırdı.
    son 6-7 yıldır yazılmıyor her ne hikmetse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: S1000XR

Ruhsatında donanım seviyesi yazan çok araç gördüm , özellikle eskiden yazılırdı.
    son 6-7 yıldır yazılmıyor her ne hikmetse.

Alıntıları Göster
    25 yıldır 8-9 araç değiştirdim, hiç görmedim, öyle bir hane yok ruhsatta.

• Comf donanımın koltukları yeter anlamak için.

Kişi kendince eksik olan gözle görülebilir birşeyler eklemiştir al sana comf :) direksiyon tuş takımına dokunamış pahalı oldugundan :)
    Yani kısaca comf görünümlü trendline.

Artık müşteriler neyin ne oldugunun bilincinde.
    Ufak bir detay donanımı zaten ele veriyor.

Arayanlarada yedirecek comf donanımdaki eksiklikleri giderdim diye.

Herzaman söylerim, sıfırdan alınan bir arabayı
    Misal vakti zamanında 1.2 lerin higline donanımı yoktu.
    Adam opsiyon ekleye ekleye higline yapıyor :)
    İlan verirken comf donanım :) donanımlarda çöp olup gidiyor.

1.2 -1.4 ikiside higline olsa 1.4 deki bagımsız süspansiyonu ne yapcagız :)

Arkadaşım alıyorsan bütcenin yettiğini al, opsiyon ekliyorsan zorunlu ihtiyaçları al.

Orta donanım golf alsam ışık paket 500tl, konfor paket 1500 tl
    Karartılmış cam 800 tl yapar çıkarım. Çok çok gerekliyse jant tasarımı begenir eklerim.

2. Elde standart donanımın üstüne çıkıldıgında kimse demiyor bu arabada bu var 3 bin 5 bin fazla verelim.
    Zaten adamın bütcesi belliki 1.2 comf donanıma bakıyor,
    Extralı araca kimse kolay kolay para vermez.

• quote:

Alıntıları Göster
    Bazı modeller direk o şekilde işleniyor sanırım ve ruhsata işleyen kişilerin belki de donanım olduğundan haberleri yok. Mesela şu anki aracımda yazmıyor ama Astra'da Enjoy yazıyordu Cosmo yazan vardı.
  • quote:

25 yıldır 8-9 araç değiştirdim, hiç görmedim, öyle bir hane yok ruhsatta.

Alıntıları Göster
    Şimdi Görmüş oldunuz , umarım ikna olmuşsunuzdur.

Trendline Paket Aracı Comfortline Paket Diye Satmaya Çalışmak.Trendline Paket Aracı Comfortline Paket Diye Satmaya Çalışmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

Comf donanımın koltukları yeter anlamak için.

Kişi kendince eksik olan gözle görülebilir birşeyler eklemiştir al sana comf :) direksiyon tuş takımına dokunamış pahalı oldugundan :)
    Yani kısaca comf görünümlü trendline.

Artık müşteriler neyin ne oldugunun bilincinde.
    Ufak bir detay donanımı zaten ele veriyor.

Arayanlarada yedirecek comf donanımdaki eksiklikleri giderdim diye.

Herzaman söylerim, sıfırdan alınan bir arabayı
    Misal vakti zamanında 1.2 lerin higline donanımı yoktu.
    Adam opsiyon ekleye ekleye higline yapıyor :)
    İlan verirken comf donanım :) donanımlarda çöp olup gidiyor.

1.2 -1.4 ikiside higline olsa 1.4 deki bagımsız süspansiyonu ne yapcagız :)

Arkadaşım alıyorsan bütcenin yettiğini al, opsiyon ekliyorsan zorunlu ihtiyaçları al.

Orta donanım golf alsam ışık paket 500tl, konfor paket 1500 tl
    Karartılmış cam 800 tl yapar çıkarım. Çok çok gerekliyse jant tasarımı begenir eklerim.

2. Elde standart donanımın üstüne çıkıldıgında kimse demiyor bu arabada bu var 3 bin 5 bin fazla verelim.
    Zaten adamın bütcesi belliki 1.2 comf donanıma bakıyor,
    Extralı araca kimse kolay kolay para vermez.
    '' Comfortline görünümlü trendline '' cümlenize malesef katılamıyorum.
    Comfortline Panjuru nikelajlı çıtalar sahip, bu düz plastik.
    Ön park sensörü yok.

Comfortline makyajlı kasa Janltarı
    bu şekilde olur aracın jantları makyajsız kasanın jantları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S1000XR -- 16 Mart 2019; 12:5:39 >

• 99 Golf, 2007 ibiza, 2006 megane, 2015 Focus
    Üçünde de ruhsatta donanım seviyesi yazıyordu.
    Hatta Golfle ibiza boş olmasına rağmen bi üst paket yazmışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekür ederim hocam,

Ruhsatta yazmıyor fakat en son ikinci el bir araç almak için noterde işlem yaparken veznedeki eleman plakayı girince teyit etmek için aracın modelini okudu. Araç toyota yaristi ve fun special + multimedia paketi kelimesine kadar okuyup doğru mu diye sordu. Dediğiniz gibi anlamayanlar için kötü bir durum.

Bu kadar konuşmak yerine aslında biri arayıp sorsa sıkıntı olmayacak.

• comfortline jantı takıp aracın comfortline olduğunu sanmış sivri zeka tıpkı invite asx'e intense paket jantı takıp intense diye satmak gibi.
  • 92bin tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: S1000XR

Şimdi Görmüş oldunuz , umarım ikna olmuşsunuzdur.

Trendline Paket Aracı Comfortline Paket Diye Satmaya Çalışmak.Trendline Paket Aracı Comfortline Paket Diye Satmaya Çalışmak.

Alıntıları Göster
    demek ki memurun kafasına ne eserse o.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Bazı modeller direk o şekilde işleniyor sanırım ve ruhsata işleyen kişilerin belki de donanım olduğundan haberleri yok. Mesela şu anki aracımda yazmıyor ama Astra'da Enjoy yazıyordu Cosmo yazan vardı.

Alıntıları Göster
    kafalarına göre yazıyorlar sanırım. suv araçlarda araç tipine cip, hblerde de heçbek yazıldığını gördüm ben. model yazıldığı bana hiç denk gelmemişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.