Şimdi Ara

2008 Seat Cordoba alacağım fiyat uygun mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 2008 model seat cordoba 1.4 tdi bir araba buldum.Araç 150.000 km de.Değişensiz 2 3 parça lokal boya var.Aracın söylenene göre herhangi bir sorunu yok.Fiyat olarak 22.500 yazılmış ama 21 bine falan alabileceğimi düşünüyorum sizce fiyat nasıl ?

Edit:Araç Stylance değil Elegance model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allforfun -- 1 Ocak 2015; 22:51:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Allforfun

Merhaba, 2008 model seat cordoba 1.4 tdi bir araba buldum.Araç 150.000 km de.Değişensiz 2 3 parça lokal boya var.Aracın söylenene göre herhangi bir sorunu yok.Fiyat olarak 22.500 yazılmış ama 21 bine falan alabileceğimi düşünüyorum sizce fiyat nasıl ?

Krank mili kırıyor diye biliyorum 80 hplikler
  • liverpol kullanıcısına yanıt
    80lik ile 75ligin ne gibi donanim farklari var ki onda kirilmayan krank digerinde kiriliyor.. 4 senedir 100hp geziyorum, uzunyol, yayla dag bayir da dahil olmaz uzere cok cesitli sartlarda kullandim; bende kirilmadiysa daha kirilmaz kolay kolay, eger arabayla merdiven inip cikmiyorsaniz
    Birkac yerde gordugum; yag pompa zincirinin gevseyip devredisi kalabildigi.. agir bakimlarda kontrol edilirse sorun yok..bu istisnanin disinda tas gibi motordur..yakit secmez, gidisi de iyidir..
    5 senedir kullaniyorum (4 yildir yazilim var) bana misin demedi..gunumuzun kabusu olan yag eksiltme de olmadi hic..ses ve titresim disinda dezavantajini gormedim pek..
    Bahsedilen arac stylance ise fiyat iyi gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rallier_61 -- 1 Ocak 2015; 17:04:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 1.4 turbo linea 60-80 bin km lerde 24-25 bin tl ye bulunabiliyor...22.500 tl eski nesil diesel motor icin biraz fazla geldi

• sıfırı üretilmeyen üretimden kalkmış tipsizlik abidesi bir araç yazık o paraya ben olsam farklı marka ve modellere bakardım 22 ye güzel araçlar var
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Hocam 21bine 2008 model arabanin fyati nasl cok geliyor bi anlatirmisinz,bu paraya 2008 bombos sembol alamiyosn ve cordoba 3'kere sembol eder kalite bakimindan ve konfor olarakda.

• quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

sıfırı üretilmeyen üretimden kalkmış tipsizlik abidesi bir araç yazık o paraya ben olsam farklı marka ve modellere bakardım 22 ye güzel araçlar var

Tipi kişiden kişiye değişir; tamamen kendi görüşün..mesela;kimisi nissan juke a bayilir,benim midemi bulandiriyor

2009a kadar uretilmis bir araç; parca aradın da bulamadin mi?dahasi kullanmayı geçtim; icine bile binmedigin bir aracı karaliyorsuntecrube edindigin bir olumsuz yanı var mi?

22ye onerecegin araclari merakla bekliyorum.. Sümbül mü ,albea mi, benzinli mi dizel mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allforfun kullanıcısına yanıt
    Hocam modek yuksek fyat gsyet iyi km orjinalse,ayni model sembol alamazsin cordoba alinir tas gibide kronk sornlsri olmayan arabadir alinir twbiki..

• quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

quote:

sıfırı üretilmeyen üretimden kalkmış tipsizlik abidesi bir araç yazık o paraya ben olsam farklı marka ve modellere bakardım 22 ye güzel araçlar var

Tipi kişiden kişiye değişir; tamamen kendi görüşün..mesela;kimisi nissan juke a bayilir,benim midemi bulandiriyor

2009a kadar uretilmis bir araç; parca aradın da bulamadin mi?dahasi kullanmayı geçtim; icine bile binmedigin bir aracı karaliyorsuntecrube edindigin bir olumsuz yanı var mi?

22ye onerecegin araclari merakla bekliyorum.. Sümbül mü ,albea mi, benzinli mi dizel mi?

içine bindim kardeşim hatta 1,5 sene boyunca şirkette sürekli kullandım beni forumdaki ergenlerle karıştırma bir araca binmeden, sürmeden laf etmem.Aracın dizeli eski nesil aşırı gürültülü çalışıyor ve masraf çıkarma olasılığı yüksek.Fiat la dalga geçiyorsun ama multijet in sorunsuzluğu ve kalitesi ortada.Elbette albea alsın demiyorum ama cordoba alacağına, temiz multijet 2 yaşında linea alabilir hemde elden çıkarması kolay olur.Dynamic plus oldukça dolu 2012 linea ları 22-23 e bulmak mümkün.Eğer ufak araç isterse punto da düşünebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharkemre -- 1 Ocak 2015; 19:55:32 >

• quote:

quote:

quote:

içine bindim kardeşim hatta 1,5 sene boyunca şirkette sürekli kullandım beni forumdaki ergenlerle karıştırma bir araca binmeden, sürmeden laf etmem.Aracın dizeli eski nesil aşırı gürültülü çalışıyor ve masraf çıkarma olasılığı yüksek.Fiat la dalga geçiyorsun ama multijet in sorunsuzluğu ve kalitesi ortada.Elbette albea alsın demiyorum ama cordoba alacağına, temiz multijet 2 yaşında linea alabilir hemde elden çıkarması kolay olur.Dynamic plus oldukça dolu 2012 linea ları 22-23 e bulmak mümkün.Eğer ufak araç isterse punto da düşünebilir.

22-23 BINE BENZINLI PUNTO VERMIYORLAR O MODEL YILINDA KALKMIS HEMDE DIZEL LINEA ALINIR TEMIZ DIYORSUN NERDEYMIS O FIYATA LINEA TEMIZ BI ATAR MISIN LINK 7 AYDIR PAHALILIKTAN ARABA ALAMADIM SEN O FIYATA TEMIZ BUL HEMEN ALACAGIM ADAMLAR 2000 MODEL ASTRAYA 23 ISTIYOR

• Abimde var 2004 signo gümüş renk ve boyasız, 2007 yılında 70 bin km de aldı şimdi 130 bin km civarı, galerici takasa 19-19,5 vermişti. Yani araç iyi ise eğer o fiyata çok iyi araç. Motoru 3 silindirli olduğu için gürültülü ve sarsantılıdır ama yalıtımı zamanın B sınıfı aracına göre çok iyi camlar kapalı iken motor sesi içeri çok girmez, ayrıca gaza abanınca çıkan ses güzel. 1. Vitesi ağır ama ondan sonrası gerçekten iyi.

• çok sorunlu bir araç bizde vardı,aldık 180 binde yatak sardı 5 bin tl harcadık,tekrar kapak taşlattık 2000 küsür diğer sorunlarla,vs toplamda 10 bin harcadık.sorunlu bir araç tavsiye etmem,bir mazot akıtır bir yağ akıtır.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadasim 1.5yil boyunca ne sorun cikardi, soyler misin? Motor sesli calisinca sorun mu cikariyor?Multijete saygim var ama cordobadan sonra albea veya symbol kullandin mi hic veya viraja girdin mi bunlarla? Motorsiklet kiyaslamiyoruz ki sadece motoru esas alalim.. o paraya bulunan linea eger dizel ise felegin cemberinden gecmistir..
    Ben de şirkette symbol kullaniyorum,sorunlarini bir bir yazarim..

• quote:

Orijinalden alıntı: arabasevdası

çok sorunlu bir araç bizde vardı,aldık 180 binde yatak sardı 5 bin tl harcadık,tekrar kapak taşlattık 2000 küsür diğer sorunlarla,vs toplamda 10 bin harcadık.sorunlu bir araç tavsiye etmem,bir mazot akıtır bir yağ akıtır.

Kaçak mazot koy,10w40 yağı bas, agir bakimda devirdaim pompası,yag pompası ve zinciri v.s. hayati parcalara dokunma, sonra hicbirinden habersiz bir vatandasa ,sorunsuz v.s. diye sat arabayı, o da gelsin boyle yazsınsen de haklısın. .

• stylance ise fena değil fiyat
    değilse pahalı zaten bayağı km yapmış
  • quote:

quote:

çok sorunlu bir araç bizde vardı,aldık 180 binde yatak sardı 5 bin tl harcadık,tekrar kapak taşlattık 2000 küsür diğer sorunlarla,vs toplamda 10 bin harcadık.sorunlu bir araç tavsiye etmem,bir mazot akıtır bir yağ akıtır.

Kaçak mazot koy,10w40 yağı bas, agir bakimda devirdaim pompası,yag pompası ve zinciri v.s. hayati parcalara dokunma, sonra hicbirinden habersiz bir vatandasa ,sorunsuz v.s. diye sat arabayı, o da gelsin boyle yazsınsen de haklısın. .

nerden biliyorsun kaçak mazot ve ağır bakımlarının yapılmadığını,ayrıca araç alındığından beri shell dışında istasyona girmedi,ayrıca yakıt ve yağ pompası 2 kez değişti 1 kez tamir edildi.ayrıca araç gitmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabasevdası -- 1 Ocak 2015; 21:38:37 >

• quote:

quote:

quote:

nerden biliyorsun kaçak mazot ve ağır bakımlarının yapılmadığını,ayrıca araç alındığından beri shell dışında istasyona girmedi,ayrıca yakıt ve yağ pompası 2 kez değişti 1 kez tamir edildi.ayrıca araç gitmiyor

Kacbin km kullandiniz ve hangi viskotize yag kullanildi?

• Modeli yuksek kmde yuksek burda en büyük sorun modelinin yuksek olması. 150 binde alip 200000 demii satacaksiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Modeli yuksek kmde yuksek burda en büyük sorun modelinin yuksek olması. 150 binde alip 200000 demii satacaksiniz?

araç büyük kazasız, komple boyalı veya 8 parça boyalı olmasın diyorsanız 20 bin tl civarına dizel araç olunca renault,fiat olmadığı sürece 70 80 100 binde araç bulamadım ben var mı öneriniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allforfun -- 1 Ocak 2015; 22:55:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.