Şimdi Ara

2008 passat 1.6 fsi BLF motor lpg taktırma hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracım 1.6 fsi motor lpg takılan cinsinden sizden rica ediyorum taktıran varsa fikrini ala bilirmiyim aklımdan pirins geciyor oda bildiğiniz üzere 4300 tl diyorlar sizce degermi taktırdıgıma sorun yaşarmıyım yardımcı olursanız sevinir okadar yorum okudum genelinde taktırmayanlar taktırmış gibi yorum yapıyor lütfen taktıranlar yardımcı olurmu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aydinyıldırım A kullanıcısına yanıt
    Merhaba aydinyıldırım bey
    aracınız modeli nedir 2006 & üstü ise Prins ile hiç bir sorun yok rahatlıkla taktırabilirsiniz
    www.cetinsayotogaz.com web sayfamızda montaj yapılmış araçların montaj resimlerini görebilirsiniz
    detaylı bilgi için info@cetinsayotogaz.com 0216 574 97 33 0532 488 8991 abdullah usta saygılarımla- r2008 passat 1.6 fsi BLF motor lpg taktırma hk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetinsayotogaz -- 7 Eylül 2016; 9:44:30 >

• yorumunuz için çetinsay otogaza birde abdullah beye aklımda olan tüm soru işaretlerini kaldırdı. teşekkür ederim dün itibari ile Antalya daşkaya otogazdan pirins marka lpg kitini sipariş ettirdim cuma ve cumartesi günü montajı yapılacak değerleri hepinizle paylaşırım
  • iyi günler
    fsi tsi tfsi gdi sıdı gibi direct enjeksiyon sistemine sahip motorlar için landirenzo tarafından motor koduna göre özel kitler üretilmektede ve 2011 yılından bu yana sorunsuz kullanılmaktadır blf motor tipide bunlardan biridir ve memnun kalacagınız bir markadır araç model yılı ve km durumuna göre motor garantili olarak dönüşüm yapılmaktadır tekrar iyi günler dilerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.4 Tsi motor lpg uyumu hk.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.