Bildirim
2008 MODEL DEFENDER ALDIM --- MACERAYA DEVAM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Plakasız 700 km büyük cesaret.
700 km plakasız giden bir aracın hicbir emniyet biriminin dikkatini çekmemesi de düşündürücü bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 16 Ocak 2018; 21:46:06 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ... -
Sizin daha once de bir defender projeniz olmustu sanirim.
Aracin gecmisi hakkinda bilginiz var mi? Nerede kullanilmis daha once?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ===sony slt sistemi===http://forum.donanimhaber.com/m_60769921/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60769921 -
quote:
Orijinalden alıntı: serhatcn
700 km plakasız giden bir aracın hicbir emniyet biriminin dikkatini çekmemesi de düşündürücü bence.
Üstelik ohal varken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Çok güzel görünüyor, ne kadara aldınız aracın durumu ne gibi ayrıntıları paylaşırmısınız.
İki kelam da şu konuda edelim.
Resmen muz cumhuriyeti, plakası olmayan bir araç ile ülkeyi bir uctan bir uca geziyor kimsenin ruhu duymuyor.
Herşeyi devletten beklememek lazım tabi, o yolda ki sürücülerin hiçmi dikkatini çekmemiş, kimse şu arabayı bi bildirelim dememiş, süper valla..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 16 Ocak 2018; 23:11:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ https://www.instagram.com/ikinci_el_otomobil_tavsiye/
Pm ile soru cevaplanmayacaktır. -
Araçta biraz askeri araç gibi duruyor çokta şey etmemek lazım _____________________________ -
Makina güzel hayırlı olsun, ben de almak isterdim ama 20/100 km tüketim :( _____________________________ -
Hocam tank gibi resmen ne yaktı bu canavar o kadar km
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yuh plakasız 700 km nasıl gittiniz ve durduran olmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: ananas32
Hocam tank gibi resmen ne yaktı bu canavar o kadar km
Biraz fazla yakti 110 120 bastim normalde 140 a kadar yolu var fakat on takimda biraz bosluk var diye basmadim
12litre yakti 100 km de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2008 FORD TRANSIT 3.2TDCI 200 PS 470NM TORQUE ------------ 2015 FIAT PRATICO 1.3 MULTILEŞ 90PS 40-50 NM TORQUE
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alvr Recoba
Yuh plakasız 700 km nasıl gittiniz ve durduran olmadı.
Aynen otoyol ucretlerinden de muhaftik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2008 FORD TRANSIT 3.2TDCI 200 PS 470NM TORQUE ------------ 2015 FIAT PRATICO 1.3 MULTILEŞ 90PS 40-50 NM TORQUE
-
quote:
Orijinalden alıntı: yamtar36
Makina güzel hayırlı olsun, ben de almak isterdim ama 20/100 km tüketim :(
Arazide bile o kadar yakmiyor sakin kullanimda 8.5 9 litre hircin kullanimda 11 12 litre yakiyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: otomobilci_x
Çok güzel görünüyor, ne kadara aldınız aracın durumu ne gibi ayrıntıları paylaşırmısınız.
İki kelam da şu konuda edelim.
Resmen muz cumhuriyeti, plakası olmayan bir araç ile ülkeyi bir uctan bir uca geziyor kimsenin ruhu duymuyor.
Herşeyi devletten beklememek lazım tabi, o yolda ki sürücülerin hiçmi dikkatini çekmemiş, kimse şu arabayı bi bildirelim dememiş, süper valla..
Aracin fiyatini paylasmayacagim fakat sahibindende emsal ilan var ordan yola cikilabilir beni taşlarlar burda yoksa
Arac ozel harekattan cikma ayrica yollarda yagmur kar vardi yani plaka olsa da zor gorunurdu o yuzden dikkat cekmedik sanirim
-
quote:
Orijinalden alıntı: serhatcn
Polis Ozel harekat araci oldugundan da dikkatlerini cekmemis olabilir
-
Tank maaşallah. Hayırlı olsun.
hayırlı olsun hocam , malum siteye bir göz gezdirdim cidden taşlarlar
_____________________________ -
Şurda şehiriçinde 10 kmde plakasız gezsem arabayı bağlarlar 700 km gitmiş ses yok nasıl iş bu yahu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Güzel araç....
Süper cesaret....
Bazı insanlar söyleyeceği çok şey varken susar. Çünkü anlayanı yoktur. Bilir.Kötülük yaptın mı kork , çünkü o bir tohumdur , ALLAH yeşertir karşına çıkartır..Varlığı birşey kazandırmayan insanın yokluğu bir şey kaybettirmez...
-
Araç güzel, hurdalıktan mı alındı özel harekattan sanırım. Çoğu dağılmış oluyor. Bayağı masraf gerektirir. _____________________________ -
Hayırlı olsun,
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-land-rover-defender-3000-tdi-110-arazili-509353063/detay
bu aracın muadili sanırım.
İlanda "FİYATLARIMIZ 12.000 - 20.000 ARALIĞINDA DEĞİŞMEKTEDİR." yazılmış eğer öyleyse hobi için gayet uygun sayılır. Ama ilan başlığındaki gibi 100 binlerdeyse, taşlanman normal. :)
Tabi mtv si yüksektir baya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya -- 17 Ocak 2018; 10:49:15 >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Çok güzel görünüyor, ne kadara aldınız aracın durumu ne gibi ayrıntıları paylaşırmısınız. İki kelam da şu konuda edelim. Resmen muz cumhuriyeti, plakası olmayan bir araç ile ülkeyi bir uctan bir uca geziyor kimsenin ruhu duymuyor. Herşeyi devletten beklememek lazım tabi, o yolda ki sürücülerin hiçmi dikkatini çekmemiş, kimse şu arabayı bi bildirelim dememiş, süper valla.. |
Benzer içerikler
- araç koruma sistemi arızası
- motora segman atmak fiyatı 2025
- evde pasta cila yapımı
- motor suyu kapağı açılmıyor
- hyundai tucson 1.6 dizel kronik sorunları
- hyundai i30 2025 fiyat listesi
- dacia pickup
- passat 2022 fiyatı
- 2024 nissan qashqai
- toyota corolla elektrikli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler