Şimdi Ara

2008 Model 3.20 Premium Almayı Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar, başlıkta da belirttiğim gibi Şubatın başında bir Bmw almayı istiyorum. Karar veremedim sadece almak için değil, satmak istediğim zaman da piyasası olan bir modelini tercih etmek istiyorum. Fakat hiç BMW deneyimim olmadığı için bilemiyorum. 3,16 mı 3.20 mi ? Her şekilde alacağım araçta sunroof şartım var.
    Asıl beni düşündüren ise BMW alırken neye dikkat etmek gerekiyor. Yetkili servise girmek şart mıdır ? Baktırılması gereken ya da parçası çok pahalı olunan bir durumu ya da kronik bir hatası var mıdır ? Bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar.

• 3.16 i kesinlikle almayın , 3.20 i alın , daha seri , daha az yakıt tüketimi olacaktır 3.20 i'de. Kronik sorunları v.s yok , yani bana denk gelmedi, Ankara'da yaşıyorsanız işinin ehli bir Bmw ustası önerebilirim size.

Bu arada " İlk sahibi Bmw ye biner sonra ki sahibine bmw biner" gibi boş laflara aldanmayın. Alacağınız aracı işinin ehli usta'ya gösterin sonrasın da Bmw keyfini yaşayın.
  • Keyifli araçtır Aracın kronik sorunu yok. Sadece Aracın temiz OLMASINA uğraşın. Eğer temiz düşük km gelirse kaptırmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim yorumlarınız için. Sanırım şanzumana iyice baktırmam gerekiyor her araç gibi.
    Düşündüğüm araç 320i Premium 140 binde araç 2008 model siyah renk. Deri döşemesi tertemiz duruyor 140 bin bu kadar temiz durması biraz anormal geldi ama bmw'yi bilmediğim için. Sonradan yaptırılmış olabilir diye düşünüyorum. Mutlafa deforme olmuş olması lazım yılların kullanımına bağlı olarak .. Km sinin düşürülüp düşürülmemesini anlamak için deformasyon ve kozmetik hataların dışında nelere bakmamız gerekli ?
  • mlhzkn M kullanıcısına yanıt
    Plakayı sorgulayın, muayeneye düzenli olarak girdiyse araç km kayıtları gözükür.

• Maddi imkan yetiyorsa makyajlı alın 316 nın yanından bile geçmeyin

• Makyaj olayını yeni farkettim 2008 den sonra başlamış sanırım gerçekten makyajlı daha iyi duruyor. tşkler bilgi için yararlı oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2008 sonrası Makyaj var 2011 de 184 hp lik motor var ama onun fiyatı uçuyor tabi .

Bence alınır gayette baktırdıktan sonra bir şey olmaz . Hem performans hem ekonomi daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

2008 sonrası Makyaj var 2011 de 184 hp lik motor var ama onun fiyatı uçuyor tabi .

Bence alınır gayette baktırdıktan sonra bir şey olmaz . Hem performans hem ekonomi daha ne olsun

320i almak istiyor 156 hp atmosferik motorlu.

ben olsam almazdım bu aracı, çok yakar az kaçar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

2008 sonrası Makyaj var 2011 de 184 hp lik motor var ama onun fiyatı uçuyor tabi .

320i almak istiyor 156 hp atmosferik motorlu.

ben olsam almazdım bu aracı, çok yakar az kaçar.

Az kaçar demeyelim de ortalama vasat bir performansa sahip.1.4 -1.6 turboların yanınızdan süzülüp gecişini izleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.