Şimdi Ara

2008 Lancia Musa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2008 Lancia Musa

2008 Lancia Musa

2008 Lancia Musa

2008 Lancia Musa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 27 Eylül 2007; 16:03:33 >

• ufak şehir aracı..
    tr de iş yapar gibi uygun fiyat + motorla gelirse..
  • fiat ideanın aynısı. O nekadar sattıysa buda okadar satar.
  • pek uygun bir fiyata satılabileceğini sanmam ayrıca lancia Türkiye de pek tutulan ve bilinen bir araç değil
  • araç türkiyeye gelecek 2008 başında şu motorlarla 1.3 mjet 75-90-105 hp olarak ayrıca 1.4 fire ve 1.4 t-jet tabiki

satarmı cevabını siz vermişsiniz zaten arkadaşlar --idea VİP--

yanlız idea ya göre çk daha şık bir araç kabul edelim ayrıca sanırım bu makyajlı versiyonu
  • Fiat idea ile Aynı platformda üretilen ancak Lancia olmasından öte gelen bir lüks havası daha kaliteli işçilik Bizleri karşılıyor 1906 yılında kurulan firma ürünlerinde Yunan efsaneleri başta olmak üzere bazı modellerinde peygamber isimlerine de yer veriyor!
  • bunu yahudilere yapmışlar yakında isa ve muhamed olmak üzere iki farklı model daha geliyor

şu ortadan gösterge işine bi türlü ısınamadım bence iğrenç ama dışardan görünüşü ve içinin lüksü güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsa D Kulubü (2007-2012+)
    13 yıl önce açıldı
    renault 19 europa hakkında
    10 yıl önce açıldı
    HYUNDAİ SONATA 2009-2011
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence vasat bir tasarım.Ortadaki göstergelere arkadaşla beraber bende bir türlü ısınamadım.Ve o direksiyon bana biraz kaba geldi.
  • dis kısmı gercekten güzel ama ortada o göstergeler yokmu
  • İçininde dışınında bir cazibesi yok. Ralli izleme alışkanlığı olmayan birçok insanımızın Lancia ismini ilk defa duyacağını da göz önünde bulundurursak her ilde birer tane numunelik satar bu otomobil en fazla.
  • Keşke Lancia Delta Evo veya Integrale gibi efsane serileri tekrar üretseler. Adını bırakın, peynir ekmek gibi satsa bile tercih edeceğim bir araba değil.
  • tüm modeller harcandığı için tasarımcılar model bulmakta zorlanıyorlar.
  • Bende tipi hödük gibi olmuş. Koreli araçlarada benziyor. Fiat Idea bundan daha güzel duruyor (güncel olmamasına rağmen)

Lancia Delta HF Integrale den başka araba bilmiyorum ben...

2008 Lancia Musa

2008 Lancia Musa

2008 Lancia Musa

2008 Lancia Musa

2008 Lancia Musa

737 kokpiti gibi maşallah.....

Azıcık nostalji... Birazda gözümüz gönlümüz açılsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 28 Eylül 2007; 12:34:56 >

• Benim favorim beyaz ve yanı şeritli olan Integrale 6 modeli.

Bu da diecast modeli. Kışın bahçede çekmiştim. Plakayı da kendim hazırladım.
     2008 Lancia Musa
     2008 Lancia Musa

2008 Lancia Musa

2008 Lancia Musa

2008 Lancia Musa

2008 Lancia Musa

2008 Lancia Musa

2008 Lancia Musa

• @BX4TC

Hocam çok detaylıymış. Öylesi zor bulunur. Dış çekimler muheteşem. Süpersin tek kelime ile......
  • tebrikler bir ara gerçek zannetmiştim.çok güzel olmuş.benimde beğendiğim rally'lerin eski efsane kralı
    quote:

Orjinalden alıntı: BX4TC

Benim favorim beyaz ve yanı şeritli olan Integrale 6 modeli.

Bu da diecast modeli. Kışın bahçede çekmiştim. Plakayı da kendim hazırladım.
     2008 Lancia Musa
     2008 Lancia Musa

2008 Lancia Musa

2008 Lancia Musa

2008 Lancia Musa

2008 Lancia Musa

2008 Lancia Musa

2008 Lancia Musa

• bu araç bence fieat idea platforunda hazırlanmış
  • oyuncakmış yav ben gerçek sandım valla
  • Bu modeli bulmak zorlaştı. Kyosho diye bir firma üretiyor. Sarı veya kırmızı renk Evo modelleri bulunabilir ama Integrale 6 biraz zor. Modelin koltukları deri, taban halıları kadife, emniyet kemeri naylon karışımlı bezden yapılmış. Gerçeklik hissini de veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Platinium

oyuncakmış yav ben gerçek sandım valla

bende gercek sandim hatta ne kadar kar yagmis diyodum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.