Şimdi Ara

2008-2009 MvP Kim Olur? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
1
Favori
6.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kobe tüm kariyeri boyunca yapıyor aistleri..98-99 dan beri zaten sürekli asistleri 5'in üstünde(biri hariç)..Hatta kobe en çok asist yaptığı sezonuda 6.0 asistle 04-05..Ayrıca daha önce atlamışım ama kobenin kariyer zirvesi olan bu sezonda karl malone ,gary payton yoktu..Tam aksine takım parçalandıktan sonra arta kalanlarla oynarken yaptı..Sen 6.0 asist normal diyordun nasılsa çevresinde malone,payton,shaq vardı??Söylediklerinin neresinden tutsak elimizde kalıyor..Yok ki doğru dürüst bir açıklaman...

İsteyince herkes asist falan yapamaz..Nerden çıktı bu çok isteyince asist yapılır olayı?Asist yapmak ayrı bir meziyettir bu işi bilmeyen oyuncu eline yüzüne bulaştırır öyle istemekle olunsaydı her tarafta kaliteli pg kaynardı..Hani nerde?Bir kidd ,nash kolay mı bulunuyor?...İşine gelince lafı çevirip üste çıkmaya çalışıyorsun çünkü sürekli afallıyorsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_MAD -- 22 Ocak 2008; 22:46:38 >

• konu Microsoft olsa ben aday olurdum, ama NBA olunca iş değişir, bence bu sene MVP'ye birden fazla aday var.

Adayım eğer sakatlanmazsa Hidayet :D

Şaka yaptım; Garnett olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

konu Microsoft olsa ben aday olurdum, ama NBA olunca iş değişir, bence bu sene MVP'ye birden fazla aday var.

Adayım eğer sakatlanmazsa Hidayet :D

Şaka yaptım; Garnett olabilir

Hidayet MVP olamaz ama MIP icin buyuk bir aday bence
  • Off ne yüsek bir rakam ya.5 asisst ortalaması.1 sezon 6 asist yapmış.E tamam bu adam hem iyi asistci hem de asist yapmaya meğilli.Kobe asist yapmaya istekli bir oyuncu mu yani? Yok artık.O zaman Arroyo-Jackson da istekli.

İsteyince herkes asist yapar.Eğer çok uzun bir oyuncuysan başka.İsterse Carlos Arroyo ve Bobby Jackson bile yapar.Sonuçta adamdan 10 asist ortalaması tutur diyen yok.Adam 11.sezonunda hala 5 asistle gidiyor.Yani bu iyiyse Nash,Kidd,Deron gibi gardlara hakaret etmiş oluruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: İlkkan23LeBron
    Adam 11.sezonunda hala 5 asistle gidiyor.Yani bu iyiyse Nash,Kidd,Deron gibi gardlara hakaret etmiş oluruz.

Point guardla, shootin guard arasındaki farkı biliyor musun? İkiside guard olarak geçer ama ikisinin arasındaki farkı daha kavrayamamışın galiba?
  • ortalik kizisicak galiba tekrar
  • Niye istemiyor bu adamlar çok asist yapmayı deliler mi yoksa?Yoksa fazla para kazanmak istemiyorlar mı?Nasılsa isteyince herkes sayıda atıyor,blokta yapıyor, ribant ta alıyorlar di mi herşey bu kadar basit!..Gene incileri dizdin peşi sıra..

Kobe'nin 11. sezonunda nasıl bir asist yapması gerekirdi ki?lakers ın hücum sisteminde gayet iyi asist yapıyor bunu top kullanmayı azalttığı maçlardada yapıyordu şimdide yapıyor..Ama kobe herşeyi bir kenara bırakıp sadece asist kassa bir maçta 20-25 asistte yapabilirde bunun kime ne faydası varki?Önemli olan 27 sayı 6 ribant'ın yanına 5 asist koymaktır..Kobeyle karşılaştırdığın adamlar saf pg lerdir bir sg'yle nasıl bir bağ kurdun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_MAD -- 23 Ocak 2008; 0:23:59 >
  • Kobe asist yapmıyor çünkü sayıya yönleniyordu.Bak mesela 35 sayı attığını sezon 27 şut kullanıyordu ve bu çok yüksek bir rakam.Son yıllarda ise 21-22 kullanıyor.Sana demiştim cevabını.Ama hala takmışın incilere.Adam 81'ini attı 35.4'lük ortalamasını tuturdu artık başka şeylere yöneldi.Takım oyunu gibi.Bunu Derek Fisher'da söyledi.Tabi böyle yapınca sayı ortalaması da düştü.Şu anki gibi oynayınca 81 atamaz ve 35.4 sayı ortalaması tuturamaz.Ama Kobe artık o kocaman egosunu tatmin etmişe benziyor.Kobe'nin asist yapmamasının nedeni egosunu tatmin etmeye çalışmasıydı.Bu sene biraz daha farklı bir Kobe var.Ama hala izler taşıyor.

Kobe de saf sg değildir.Bunu da hepimiz biliyoruz.Oyun da kuruyor,topu PG'den de çok elinde tutuyor ve kullanıyor.

''Ama kobe herşeyi bir kenara bırakıp sadece asist kassa bir maçta 20-25 asistte yapabilirde bunun kime ne faydası varki?''

Tamam bu laftan objektif olmadığın iyice anlaşıldı.Yani Kobe gibi egolu bir oyuncunun 20-25 asist yapacağını nasıl düşünüyorsun? Ya Nash bile anca yapıyor.Kidd desen çok zor yapıyor.Hele ki Kobe 20-25 yapacak.Eğer Kobe 20-25 asist yaparsa.Yanındaki her oyuncu ''inanılmaz'' yüzdeli oynarsa bile zor,hatta zor bile değil yapamaz.

@vinsanity703

Hoşgeldin.İstediğin yere yaz sen.Arka sayfalarda o kadar şey dedik,hiç cevaplayan yok.Çok zekice.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 23 Ocak 2008; 0:44:07 >

• Yazmadığım şey son dakikalarda senin lebron>kobe demendi.. Bunu söylerken sende inanıyor musun? kobe bu konuda MJ le karşılaştırılırken max 10 tane son sn basketi olan lebrona(belki o kadarda yoktur), lebron>kobe demek ne kadar objektif bir yaklaşımdır acaba? ve bunu söylerken kobenin yaklaşık 10 dakikalık son sn basketlerinden oluşan videolarından bihabersin herhalde.. Ordanda bi lebron sever demişki, bu sezon son periyotlarda en fazla lebron sayı atmış.. Normaldir çünkü lakersın bu sene öyle sıkışan maçları pek olmadı kobeye ihtiyaç duyacağı, zaten genelde son çeyreklerin yarısında kobe hep kenarda oturuyordu, lakersın açıkara önde olmasından dolayı..

Ayrıca şöyle bir soru yönelteyim, biraz fantazi olcak ama :D. Kobe ile Lebron bir All Star maçında aynı kadroda ve son 10 sn ye eşitlikle giriliyor.. Sence son topu kim kullanır? Orda Lebron sadece ağzı açık Kobeyi izleyen biri olabilir

• Yazında sadece son saniye topuna değinmişsin ve eğer bir oyucnyuun son şutu kullanması onu bu kadar büyük bir oyuncu yapıyorsa sen devam et kardeşim.O son şut skor tablosuna o yine 2-3 yazılır.Bunu da unutma.Bir de yazımı alıntı yapıyım da tekrar yazmak zorunda kalmıyım.

Ha yazında MJ ile kıyaslanıyor demişsin;Hiç bir zaman MJ'yi geçemedi ama LeBron ise geçti(yaş olarak).Bakınız MJ'nin 23 yaşındaki haline bir de LeBron'un.Arada dağlar kadar fark var.Dikkat LeBron>MJ demiyorum,23 yaş örneğini verdim.Şuanlık daha üstündür.İleri de ne olur bilinmez.

Son çeyrek olayında yanlış.Lakers açıkara ne zaman bu kadar çok girdi son çeyreğe.Kobe yine tam oynasa son çeyreği LeBron'dan çok mu atacak? 48 dakika oynanan maçta daha fazla atabilir ama son çeyrek de biraz zor.

quote:

rovertpires söyleyeceklerimi demiş zaten bana birşey kalmadı.Son dakikalarda en iyi şu an LeBron'dur.Ayrıca bak abkıyım Kobe LeBron'un yaşındayken daha da kötüydü son dakikalar da.

Eğer bir oyuncuyu 48 dakikalık maçın son 1 dakikasına göre değerlendiriyorsan birşey diyemem.Son çekilen 1-2 şut senin için oyuncuyu 1 numara yapıyorsa o başka.

Ha unutmadan son saniyelerde kendilerini gösteriyorsa al sana bundan daha iyi son dakikaları oynayan bir maç göremezsin.

http://www.youtube.com/watch?v=d1Px-jPm_TU

Var mı bundan daha büyük bir son anları oynayan performans? Varsa 35-13 falandır ki o bile bu performansın yanından geçemez.Birşeyi savunurken bilgi edinmek gerçekten lazım.Gelmiş bir de 1-2 şutun hesabını yapıyorsun bana.Komik.

Son olarak;Bir oyuncu son topu iyi kullanıyor diye değeri artar ama sırf bu yüzden daha iyi olamaz.1 şut mu senin oyuncuya bakış açını anlatıyor? Eğer böyleyse baştan tartışmak hata.

Maç 48 dakikadır.10 saniye değil.Ayrıca 1 şut da değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 23 Ocak 2008; 2:37:25 >

• quote:

Ha yazında MJ ile kıyaslanıyor demişsin;Hiç bir zaman MJ'yi geçemedi ama LeBron ise geçti(yaş olarak).Bakınız MJ'nin 23 yaşındaki haline bir de LeBron'un.Arada dağlar kadar fark var.Dikkat LeBron>MJ demiyorum,23 yaş örneğini verdim.Şuanlık daha üstündür.İleri de ne olur bilinmez.

İlkkan var ya cevap yazmayayım diyorum yazdırtıyorsun resmen

Lebron 23 yaşına gelene kadar NBA'de kaç sezon oynadı Jordan 23 yaşına gelene kadar NBA'de kaç sezon oynadı bi araştır istersen
    unutma ki Lebron liseden direk NBA'e geldi ama Jordan 4 senelik üniversite kariyerinin ardından NBA'e girdi

bunu Kobe-Lebron karşılaştırmasına değil Jordan-Lebron karşılaştırmasına yazdım
  • Elbette sadece son şutu çok iyi kullanması kobeyi 1 numara yapmaz.. Adam bunun yanında ligin hücum yönünde en durdurulamaz oyuncusu, defansı çok iyi, 5rib, 5 assist ortalamasıyla oynayan komplike bi oyuncu.. ve o son sn lerde atılan küçümsedğin sayılar basketboldaki payı çok büyüktür, mesela o basketler olmasaydı MJ de 1-2 yüzük daha az olabilirdi.. hmm 1-2 yüzük az birşey galiba =P

Ayrıca Kobe genelde ilk 3 periyotta sayılarını atıp, 4. periyotta yatan bir oyuncu sanki.. Aksine Kobe'yi kobe yapan son periyotlarıdır.. ve kobe kadar son periyodu şuan iyi oynayan bir oyuncu yok! Kime sorarsan sor sana kobeyi gösterirler son periyot için
  • Jordan maçın başında kaçırdığı 1 şutu atsaydı da yine 6 yüzüğü olurdu.Gariğ değil mi? Maçın herhangi bir zamanındaki şut ile son çeyrekteki şut sor tabelasına aynı değer de yansııyor.Acaba ikisi de 2 sayı veya 3 say olduğundan dolayı mı? Aynı değer de mi ki bunlar? Yani son saniyeyi bu kadar abartmaya gerek yok.Sadece son saniyeden söz ediyorsun.Bu yönü LeBron'dan iyi ama sen sadece bu yönünü ileri sürüyorsun sürekli.Hücumda Shaq ihtiyarladıktan sonra en durdurulmazı,evet dedim bunu zaten.5 riband ve 5 asist yaparken o LeBron 8 riband 7 asist yapıyor.Buyur sana komplelik.Eğer Kobe komple ise LeBron daha da kompledir.Tabi adam 1 şutu kaçırıyor.Bu yüzden de baştan kaybediyor adam.İşin ilginç yanı Kobu bu sene bile LeBron'dan çok top kullanıyor.Yani eyvallah yine de arada çok fazla fark olmamasına rağmen LeBron'dan daha güçlü bir hücum silahı ama yine de çok fazla top kullanıyor.Bazen 40-50 gibi rakamlara ulaşabilmek için 40-50 şut çekiyor.Bakınız Seattle maçı 44 şut-48 sayı ve 4*50'nin son maçı olan Houston maçı.44 şut 52 sayı.Rekoru kırabilmek için bayağı bir yırtınmıştı zaten o maç.Veya egosu yüzünden.

Kobe son çeyrekte de çok iyidir ama LeBron'u bu onuda yerden yere vurdun resmen.LeBron da Kobe kadar iyi oynar son çeyreği.Daha iyi midir ra bilemem ama onun kadar vardır.

@Sanctus Diavolos

Ne zaman geldiklerini biliyorum ve beni alakadar etmez.Orada 23 yaş dedim.Dediğim %100 doğrudur.Bak burada bile sen yazma isteği duyuyorsun.Sonra gelip ''yazdıttırıyorsun'' diyorsun.Parmak senin,beyninle karşı da koyabilirsin.Neyse.

Hangisi 23 yaşında daha iyiydi? Buna da LeBron değil deme ama gözünü seviyim.Sen de objektif davranamıyorsun.Ben LeBron'u kruyunca çok seviyorsun,siz kötüleyince hiç birşey.Sende nefret ediyorsun bu adamdan.Bu da belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 23 Ocak 2008; 4:03:11 >

• Şu "isteyince" lafı kadar saçma bir laf duymadım ben. @melo_15 "Kobe isterse yapar ama yapmıyor" derken @the_MAD " Niye istemiyor bu adamlar çok asist yapmayı deliler mi yoksa?" diyor.Halbuki bu iki adam da Kobe'yi savunuyor.İlginç gerçekten.
  • İlkkan tereddütte kalmış.Maç sonunu bilmiyorum ama son çeyreği en iyi oynayan oyuncu bu yıl LeBron'dur.Açıklık geitrmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brothers of Metal -- 23 Ocak 2008; 13:42:35 >
  • quote:

@Sanctus Diavolos

Ne zaman geldiklerini biliyorum ve beni alakadar etmez.Orada 23 yaş dedim.Dediğim %100 doğrudur.Bak burada bile sen yazma isteği duyuyorsun.Sonra gelip ''yazdıttırıyorsun'' diyorsun.Parmak senin,beyninle karşı da koyabilirsin.Neyse.

Hangisi 23 yaşında daha iyiydi? Buna da LeBron değil deme ama gözünü seviyim.Sen de objektif davranamıyorsun.Ben LeBron'u kruyunca çok seviyorsun,siz kötüleyince hiç birşey.Sende nefret ediyorsun bu adamdan.Bu da belli.

ne demek ne zaman geldikleri seni alakadar etmez ya o nasıl bi zihniyet
    biri 3-4 sene oynar 23 yaşına gelir biri 1 sene oynar 23 yaşına gelir ve sen tutup ikisi 23 yaşına geldiklerinde Lebron daha iyi bi oyuncu dersin
    tabi 80lerde 90larda NBA şimdiki kadar kolaydı değil mi?üstelik Lebron doğu konferansı oyuncusu ve son birkaç yıldır Doğu'nun ne kadar zayıf olduğunuda biliyorsun
    yok abi yok,senin gözün başka bi oyuncuyu görmüyor sen şimdiden Lebron'u NBA'in gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu yaptın çok ciddiyim seninle tartışmak çok gereksiz çünkü fikrin değişmiyor
    keşke aşırı fanatik taraftarı olduğun Lebron kadar mütevazi olabilsen tuttuğun oyuncu için

hep diyorsun ya Lebron finale tek başına çıkardı diye iyi hadi bakalım bunuda cevapla Wade'te tek başına şampiyon yaptı şimdi Wade daha bi oyuncu demek oluyor bu

evet ben Lebron'u pek sevmem çünkü berbat bi oyun stili ve çok dandik smaçları var ama bu Lebron'un kötü bi oyuncu olduğunu düşündüğüm sonucuna varmaz

• Evet CatSK katılıyorum sana.Kobe'nin istememesi de egosunu tatmin etmesi,kendini kanıtlamasıydı.Bana inanmıyorsanız takımın gardı Derek Fisher'a inanın.Zaten ben başından beri ''yapmıyor'' diyorum.Çünkü Kobe'nin aklından hep önce sayı atmak geçti.Hele ki 35.4 sayı tuturduğu 05-06 sezonunda.Bu adam deli değil tabiki ama ilk cümlemde bunu açıkladım.

LeBron son saniyeyi Kobe kadar iyi atamaz belki de ama son dakikaları en az onun kadar iyi oynuyor.Bakınız Detroit 5.maçı.Bunu başka kimse yapamadı daha.Majesteleri bile(Buradan umarım LeBron>Majesteleri diye anlamazsınız).

http://www.youtube.com/watch?v=d1Px-jPm_TU

Üstelik Detroit savunmasına,Prince'in savunmasına,ilk defa final oynayan 22 yaşında gelişimini daha henüz yeni bitirmiş bir oyuncu bu adam.

@Sanctus Diavolos

Jordan'ın üniversitede yapamadığını bile Kral NBA'de yapyordu.Jordan Üniversite bitirerek geldi,LeBron ise lise.Jordan'ın avantajı var,hemde koca bir 4 sene.Sence çaylak yıllarını mı kıyaslamak daah doğru yoksa aynı yaştaki zamanlarını mı?

Wade tek başına mı yaptı? Shaq ne oluyor acaba? İçeri de hangi oyuncyuya 2'li sıkıştırmalar geliyordu.Sen çok abartyorsun.Bana LeBron sevghimde suçluyorsun ama sende LeBron'dan nefret ediyorsun.Sen de anlamıyorsun.Kendine göre sen haklısın,İlkkan anlamıyor.Bana göre de ben haklıyım sen anlamıyorsun.

Yarım saattir anla diye her yazıma yaş olarak geçti diyorum.Ama hala anlamamışsın.LeBron>MJ değildir.Gördüğün gibi gelmiş geçmiş en iyi oyuncu yapmadım sadece sen çok abartyorsun.23 yaşında geçti mi onu söylemedin sen daha bana?

Şimdiki NBA daha mı kolay? Dalga mı geçiyorsun? Sana 2-3 örnekler o zamanın daha zor olduğunu anlatabilirim.Larry Bird'ün Carlos Boozer ve Marcus Camby kadar riband alması(11 riband).Bird gelse şu an olsa 7 riband anca alır.Aynı şekilde Dennis Rodman 17 tuturamazdı.Hele ki Howard-Garnett bile son sezonunda 12 almışken.Mark Eaton'un 5.56 blok ortalaması,Mutombo'nun 4.5 blok ortalaması.Yani savunma daha kötüydü,hemde çok çk daha kötü.Neyse konu şimdide eski-modern basketbol tartışmasına dönmesin.Şimdi iyi savunmacılar daha çok,o zamanlar daha azdı.

Doğu Konferansı da güçsüz ama bu adamın yaptıklarını görmemezlikten gelemezsin.Bu yapılan başka kimse yapamadın.Senin o yarım saattir savunduğun MJ'in bile.Neredeyse tek başına finale çıkardı.Dikkat neredeyse dedim.Hani sonradan ''tek başına çıkarmadı'' deme diye.MJ o Detroit savunmasını tek başına geçemezdi hatta onu bırak New Jersey'i bile yeneceği muallak.Ha sen gelip 30 yaşındaki MJ'yi sokarsan o başka tabi.LeBron 22'de yaptı çünkü.Ha unutmadan;LeBron enredeyse tek başına takımı finale çıkarırken,MJ ilk turda Milwakuee Bucks'a yeniliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 23 Ocak 2008; 14:31:55 >

• quote:

@Sanctus Diavolos

*Jordan'ın üniversitede yapamadığını bile Kral NBA'de yapyordu.Jordan Üniversite bitirerek geldi,LeBron ise lise.Jordan'ın avantajı var,hemde koca bir 4 sene.Sence çaylak yıllarını mı kıyaslamak daah doğru yoksa aynı yaştaki zamanlarını mı?

**Wade tek başına mı yaptı? Shaq ne oluyor acaba? İçeri de hangi oyuncyuya 2'li sıkıştırmalar geliyordu.Sen çok abartyorsun.Bana LeBron sevghimde suçluyorsun ama sende LeBron'dan nefret ediyorsun.Sen de anlamıyorsun.Kendine göre sen haklısın,İlkkan anlamıyor.Bana göre de ben haklıyım sen anlamıyorsun.

***Yarım saattir anla diye her yazıma yaş olarak geçti diyorum.Ama hala anlamamışsın.LeBron>MJ değildir.Gördüğün gibi gelmiş geçmiş en iyi oyuncu yapmadım sadece sen çok abartyorsun.23 yaşında geçti mi onu söylemedin sen daha bana?

****Şimdiki NBA daha mı kolay? Dalga mı geçiyorsun? Sana 2-3 örnekler o zamanın daha zor olduğunu anlatabilirim.Larry Bird'ün Carlos Boozer ve Marcus Camby kadar riband alması(11 riband).Bird gelse şu an olsa 7 riband anca alır.Aynı şekilde Dennis Rodman 17 tuturamazdı.Hele ki Howard-Garnett bile son sezonunda 12 almışken.Mark Eaton'un 5.56 blok ortalaması,Mutombo'nun 4.5 blok ortalaması.Yani savunma daha kötüydü,hemde çok çk daha kötü.Neyse konu şimdide eski-modern basketbol tartışmasına dönmesin.Şimdi iyi savunmacılar daha çok,o zamanlar daha azdı.

*****Doğu Konferansı da güçsüz ama bu adamın yaptıklarını görmemezlikten gelemezsin.Bu yapılan başka kimse yapamadın.Senin o yarım saattir savunduğun MJ'in bile.Neredeyse tek başına finale çıkardı.Dikkat neredeyse dedim.Hani sonradan ''tek başına çıkarmadı'' deme diye.MJ o Detroit savunmasını tek başına geçemezdi hatta onu bırak New Jersey'i bile yeneceği muallak.Ha sen gelip 30 yaşındaki MJ'yi sokarsan o başka tabi.LeBron 22'de yaptı çünkü.Ha unutmadan;LeBron enredeyse tek başına takımı finale çıkarırken,MJ ilk turda Milwakuee Bucks'a yeniliyordu.

*Jordan'ın üniversite kariyeri zaten çok çok iyi değildir,Jordan asıl patlamayı NBA'de yaptı

**evet o takımda Shaq vardı ve onun etkiside çok büyüktü ama Wade neredeyse tek başına şampiyon yaptı

***23 yaşında geçti ama ikisinin NBA'de süre zarfını düşünürsek geçmesi zaten normal değil mi?

****sen eskiden NBA'deki mücadelenin ne kadar sert olduğunu bilmiyorsun

*****evet doğu konferansı güçsüz,zaten dikkat edersen finalde Spurs karşısında hiçbir varlık gösteremedi

• bu konu efsane olma konusunda emin adımlarla ilerliyor
  • *E bende bunu diyorum işte.23'e kadar daha iyi.Tabi bu daha iyi olduğu anlamına gelmez.Jordan ileri ki yıllarda(28'inden sonra) kendini iyice geliştirdi.Ama 23'e kadar LeBron daha iyi.Bunu bir kabul edelim.

**Wade nerdeyse tek başına şampiyon yaptı demek doğru değil çünkü Shaq'ın pta altındaki gücünü biliyoruz.Wade alan açıyordu,Haslem hücum ribandları toplardı.Walker,Payton ve Williams'ın katkısı da az değil.Wade'in yanında dünyanın en iyi pivotu vardı.

***Pek normal değil.Jordan geçebilirdi de ve o senin de dediğin gibi ileri ki yıllarda kendini geliştirdi.Ama sonuç olarak LeBron 23'ün de daha iyiydi.

***Sert olduğu için mi Bird 11 riband alıyordu? Boozer hayvanı ve Camby bile 11 alırken? Veya Mark Eaton,Dikembe Mutombo örnekleri de var.Yani savunma yapan azdı.Zaten sert olması daha iyi savunma olduğu anlamına gelmez.Şu anda sert basketbol var zaten.

****Yine aynı şeyleri demişsin.Spurs son 8 yılda 4 şampiyonluk yaşamış bir takım.Cleveland'da ise herkes(Snow dışında) daha final oynamamıştı.Çömezler ile ağabeyler gibi oldu.En tecrübeli ile en tecrübesizler.Cleveland'da 1 yldız var ve o da 22 yaşında ilk defa final oynayan adam.Konferans güçsüzdü ama neredeyse tek başına finale çıkardı takımuı LeBron.Dediğim gibi Jrdan daha ilk turu bile geçiremiyordu.İlk finalini de 28-29 yaşında yaptı.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.