Şimdi Ara

2008-2009 MvP Kim Olur? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
1
Favori
6.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • *Ben yine gösteririm ama kriterlerin farklı heralde.KG ve LeBron dedim yine de yok dedin.Ne lazım?

**Orada sadece asist değil riband'da vardı.İddiamın başına bakarsan saçma olmaduığını anlarsın,biri istatistiklerde sadece sayı atıyor dedim,diğeri ise hemen hemen herşeyi(başta riband ve asist olmak üzere).
  • quote:

Orjinalden alıntı: İlkkan23LeBron

*Ben yine gösteririm ama kriterlerin farklı heralde.KG ve LeBron dedim yine de yok dedin.Ne lazım?

**Orada sadece asist değil riband'da vardı.İddiamın başına bakarsan saçma olmaduığını anlarsın,biri istatistiklerde sadece sayı atıyor dedim,diğeri ise hemen hemen herşeyi(başta riband ve asist olmak üzere).

İlkkan seninle oyuncu karşılaştırmasına girmenin bi anlamı yok çünkü gözün Lebron'dan başkasını görmüyor,Kobe olayına hiç girmeyeyim adam ağzıyla kuş tutsa yine asist yapamıyor rib alamıyor diceksin

senin için istatistik herşey olabilir ancak benim için o kadar basit değil basketbol
  • Sen de Pippen'ın için aynı şeyler geçerli.İkimizde seviyoruz oyuncularımızı ve koruyoruz adamlarımızı.Sana göer kendi dediklerin haklı,bana göre de benimkiler.5-4 riband-asist senin için iyi mi bilemem ama benim için pek öyle değil.

İstatistik çoğunluğu gösterir.Anlatamıyorum galiba.Ben sanki hiç mi maç izlemedim? Paso istatistiklere bakıp mı yorum yapıyorum? Birşeyi anlatmak için de bu istatik denen olay lazım oluyor.Ben sana Kobe az asist yapıyor da derim,kariyerini 4-5'de bitirmiş asist yapamıyor da derim.

Neyse benle oyuncu karşılaştırması yapmak istemiyorsan(ki istemediğini de belirtmişsin) eyvallah,saygı duyarım.İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 22 Ocak 2008; 5:42:01 >
  • @İlkkan23LeBron

Artık yazdıklarını ciddiye almıyorum..Hala aynı muhabbeti ısrarla nasıl sürdürebiliyorsun anlamıyorum...Ortaya koyduğun hiç bir mantıklı açıklama yok...Papağan gibi tekrarlayıp duruyorsun sadece...Burada safsatalarına devam ettikçe dahada komik duruma düşeceksin...Gerçekleri senin kadar saptıranıda çok az gördüm..Kobe asist yapamıyormuş?Külahıma anlat sen onu.!
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_MAD

@İlkkan23LeBron

Artık yazdıklarını ciddiye almıyorum..Hala aynı muhabbeti ısrarla nasıl sürdürebiliyorsun anlamıyorum...Ortaya koyduğun hiç bir mantıklı açıklama yok...Papağan gibi tekrarlayıp duruyorsun sadece...Burada safsatalarına devam ettikçe dahada komik duruma düşeceksin...Gerçekleri senin kadar saptıranıda çok az gördüm..Kobe asist yapamıyormuş?Külahıma anlat sen onu.!

dün gece 11 asist yaptı. buna da birşey bulacak şimdi

• quote:

Orjinalden alıntı: melo_15

quote:

@İlkkan23LeBron

"Ohoo arada sırada da yapsın o kadar" diyebilir..

• quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

quote:

quote:

@İlkkan23LeBron

"Ohoo arada sırada da yapsın o kadar" diyebilir..

• quote:

Sen de Pippen'ın için aynı şeyler geçerli.İkimizde seviyoruz oyuncularımızı ve koruyoruz adamlarımızı.Sana göer kendi dediklerin haklı,bana göre de benimkiler.5-4 riband-asist senin için iyi mi bilemem ama benim için pek öyle değil.

İstatistik çoğunluğu gösterir.Anlatamıyorum galiba.Ben sanki hiç mi maç izlemedim? Paso istatistiklere bakıp mı yorum yapıyorum? Birşeyi anlatmak için de bu istatik denen olay lazım oluyor.Ben sana Kobe az asist yapıyor da derim,kariyerini 4-5'de bitirmiş asist yapamıyor da derim.

Neyse benle oyuncu karşılaştırması yapmak istemiyorsan(ki istemediğini de belirtmişsin) eyvallah,saygı duyarım.İyi günler.

sorun o işte İlkkan,ben gözüm kapalı Pippen'ı herşeyde öne sürmüyorum ama sen Pippen benzeri oyuncu derken bile Lebron var diyosun,Lebron Jordan'ın veliahtı olarak gösterilebilir ama Pippen'ın veliahtı değil bak buradan Pippen Jordan'dan daha iyi diye birşey düşündüğüm sonucunu çıkarma lütfen ben demiyorum Pippen en iyi ama Pippen karakterinde bi oyuncu bulmak çok zordur ki şu an NBA'de Pippen gibi bi oyuncu yok

oyuncu karşılaştırmak istemiyorum çünkü sen sürekli Lebron'u öne süreceksin ve sürekli istatistiklerden bahsedeceksin

eğer tüm tartışmamız boyuncu herhangi bi yerde kırıcı davrandıysam kusura bakma

• Sen Pippen gibi deyince ben de doğal olarak aynı mevkiide oynayan LeBron dedim.Ha o zaman Andre Iguodala derim çünkü bu 2 oyuncu yıllardır karşılaştırılıyor.Kalite bakımından Pippen'a en yaklın oyuncular LBJ ve KG.Yani şu ŞU olursa Pippen gibi olur de onları söylüyüm.Bu 2 forvet şu an en kaliteli 2 forvet.Pippen her alana katkı yana ender oyunculardan biriydi,bu 2 fovette.Yani bunun benim LeBron'u sevmemle alakası yok.Öyle olsa Garnett'i söylemezdim.Neyse o zaman Pippen'ın veliahtı olarak Iguodala deniliyor genellikle.O zaman onu diyim.

Pippen ile LeBron'u kıyaslarsak evet öne sürerim.Çünkü Pippen'dan hiç bir eksiği yok hatta fazlası bile vardır.

@melo_15

Tebrik ederim kendisini.1 maça göre de kıyaslamıyorsunuzdur umarım? Nasıl bir alakadır.Aktifler arasında en büyük hücum silahı olan Kobe'nin 10 sayılık maçları var.Veya Steve Nash'in 0 sayı attığı maçta var.Ama bu onun kötü bir skorer olduğunu mu gösterir?Tabiki de hayır.Bu 2 karşılaştırma birbirisinin aynısı oldu.Anlayabildiyseniz.1 maça göre kıyaslayacaksanıoz buyrun size kıyaslama.Benimkine saçma derseniz aynı değerde sizin ki de saçma.

@.Alp.

Çok komiksin.

@The_MAD

Kusura bakma ben de seni artık ciddiye almıyorum ve çok azla kırıcı oldun.Tartışmanın dışına çıktı sayende bu olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 22 Ocak 2008; 15:06:05 >

• ben bir maça göre değerlendirmiyorum, ''Kobe asist yapmıyor'' diyorsun ama isteyince yapabiliyor ben Kobe çok iyi bir asistçidir demiyorum zaten değil de.. ama isteyince yapabiliyor yani
  • E tamam o zaman aynı fikirdeyiz.Yapmıyor ama isteyince yapar,isteyince herkes yapar.Kobe yeteneksiz değil sonuçta aksine büyük bir yetenek.
  • quote:

E tamam o zaman aynı fikirdeyiz.Yapmıyor ama isteyince yapar,isteyince herkes yapar.Kobe yeteneksiz değil sonuçta aksine büyük bir yetenek.

evet yani üçgen hücumla oynandığı için yapmıyor denilmişti önceki sayfalarda.. dün geceki maç da aynı sistemle oynandı ama Kobe atmak yeri attırdı.. bunlar bahane yani Kobe isteyince yapabilir ama YAPMIYOR!
  • quote:

@.Alp.

Çok komiksin.

Teşekkürler.Sende..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Alp. -- 22 Ocak 2008; 15:23:34 >
  • Katılıyorum.Maçın ilk periyodunda bile şut çekmeyip asist yapmasından anlaşılmıştı.Bundan sonra daha çok takım oyununa dayalı bir Kobe göreceğiz heralde.Çünkü Derek Fisher'ın da söylediği gibi Kobe'nin kendisini ispatlayacak bazı şeyleri vardı,ama artık kanıtladı ve yok dedi.Zaten son 5 yılın en az maç başına şut kullanma istatistiğine sahip.Artık 40-50 zor atacak belki ama rahat 5-6 asist yapacak.Takımı açısından da bu iyi oalcaktır ki oluyor da.

@.Alp.

Gördüğün gibi demedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 22 Ocak 2008; 18:53:45 >
  • quote:

quote:

E tamam o zaman aynı fikirdeyiz.Yapmıyor ama isteyince yapar,isteyince herkes yapar.Kobe yeteneksiz değil sonuçta aksine büyük bir yetenek.

evet yani üçgen hücumla oynandığı için yapmıyor denilmişti önceki sayfalarda.. dün geceki maç da aynı sistemle oynandı ama Kobe atmak yeri attırdı.. bunlar bahane yani Kobe isteyince yapabilir ama YAPMIYOR!

Senin dediğine göre Kobe ya sayı yapar ya da asist yapar mantıgı cıkıyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

quote:

quote:

Senin dediğine göre Kobe ya sayı yapar ya da asist yapar mantıgı cıkıyor?

hayir oyle demeye calismadim ben. Kobe isterse asist de yapar, isterse hem sayi hem asist de yapar.. benim anlatmak istedigim bu yani atiyorum; 35 sayi 7-8 asist yaptigi maclar da var. isterse yapabilir demek istiyorum

• quote:

Tabi asist isteyince yapılan bişey..Yoksa herkes yapıyor zaten yeterki istesin...
  • quote:

quote:

Tabi asist isteyince yapılan bişey..Yoksa herkes yapıyor zaten yeterki istesin...

Ilkkan da basindan beri bunu anlatmaya calisiyordu galiba ama konu baya sapmis
  • quote:

quote:

quote:

Ilkkan da basindan beri bunu anlatmaya calisiyordu galiba ama konu baya sapmis

Konu sapmadı da arkadaştan yeni inciler duymaya başladık..."isteyince herkes yapar" gibi...Yani kobe nin yaptığı özel bişey değil istese dedemde yapar demek istiyor arkadaş...Duyduğum en saçma sözlerden biriydi.."isteyince herkes yapar" bu büyük sözü açıklamasını merakla bekliyorum tabi açıklayabilirse...

• Ben sana başından beri ''Kobe asist yapmıyor'' diyordum.Önceden istemiyordu Kobe.Bu bir gerçek.Bu sezon başta olmak üzere son birkaç sezondur asist yapmaya başaldı.İsteyince yapıyor işte.Önceki sezonlar da pek istekli değildi ama bu sezon daha istekli.Kısaca bu.İsteyince evet herkes asist yapar ama tabi öyle büyük rakamlar tuturamaz Nash gibi,Kidd gibi.Buyur açıkladım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.