Şimdi Ara

2006 polo trendline 1.4 lpgli hakkında bi soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    aracımda son 2-3 aydır çekişte düşmeler, abartı ekzos sesi gelmesi, özellikle yokuş tırmanırken arıza lambası yakması sürekli yanıyor silkeleme yapmıyor. daha önce bobinleri değiştirdim yandığı için.
    brc serviste filtresini ve ayarını yaptırdım hatayı sildiler
    zengin karışım hatasıydı verdiği. bugun gene yandı lamba
    hava benzin filtrelerini değiştirmiştim bobinlerle birlikte
    ne yapacağım anlamadım böyle giderse güzelim arabamı satmak zorunda kalacağım. cumartesi vw ustası var oraya götüreceğim inş. çözülür araba sürmekten soğuttu beni
    hemde aşırı fazla yakıyor tüpte şu an :(

• Merhabalar... Corsa ile tıpa tıp aynı sorunları yaşadım ve sonuçta ateşleme bobini, lpg enjektörleri, lpg filtresi, bujiler değişti. Umarım sizde durum yine bu kadar ağır değildir. LPG işi profesyonel ellerde yapılmadıkça şansa kalıyor...
    1000 Dalyaya az kaldı!!!!!
  • 2006 polo goal serisi arkadaşım da vardı sorun silkeleme arıza lambası aynı, bujileri değiştirdi bir kaç kez çözdü olayı zaten sonra sattı aracı ama o sebepten değil
    '02 Corsa 1.8 GSI-Corsa Ç.
    Xmax 250 ABS
  • hocam teknikten pek anlamam ama.araçıniz piyasadaki o paraya en iyi araç.iyi gunlerde kullanin.saygilar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Marea 1.6 Hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Clio 3 1.5 dCi hakkında sorular
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benzinde ekzos sesi devam ediyor yrn ustama götüreceğim. bakalım inş. halolur... filtrelere bujilere bobinlere kelebeğe ekzos sistemine baktıracağım tüpün bakımını ve filtresini yazılımını 2 hafta brc servisinde değiştirdiler...

arabamı eylülde almıştım
    üstündeki still paket xenon farları ve park sensörüyle absli kendi benzerlerinden de iyi durumda zaten
    1000 Dalyaya az kaldı!!!!!
  • arabamı servise vermeden önce
    direksiyondan gacır gucur ses geliyordu oysaki 3-4 ay önce ön tabla ve fişekleri değiştirmişti kendini usta sayan eller.
    arabam yokuşlarda gaz yemiyor hızlanmak için bastıgımda resmen bağırıyordu sonrada arıza lambası yanıyordu sildirene kadar zengin karışım uyarısı veriyordu. ara sıra yolda giderken ışıkta durunca stop ediyordu.
    önce 2 hafta önce bir umut Brc servisine gittim lpg filtremi değiştirdim yazılım attılar ama hafta içi yokuşta gene arıza lambası yaktı tabi çekiş filan aynı
    dün abimin önerdiği özel servise götürdüm
    Usta önce direksiyondan gelen ses için baktı arabama Zrot'ların değişmediğini onlardan ses geldiğini söyledi tabi tabla değişirken bir civatanın iyi sıkılmadığı onunda o bölgeyi eğdiği gerçeği ile karşılaştık bu da ayrı bir sorun. ustam zrotları değiştirince direksiyon tertemiz oldu.
    asıl problem çekiş gücüne gelince debraj setinden şüphelendik. aracım yokuşlarda zorlandı için debraj setini zorlandıgı ve yaktıgı baskı balata sisteminin değişmesi gerektiğini söyledirler. debraj setinide değiştirdik fakat araçla test sürüşüne çıktığımızda gene yokuşlarda aynıydı bu haliyle sıfır debraj setini gene bozacaktı. arabayı ekzos sistemine bakmak için ustalar tünele çektiler. katalitik konv. içindeki tuğlanın dökülüp süzgeci tıkadığı ve aracımı boğdugunu gördük. ilk baslangıc değiştirmeden ne yaparız ona baktık işte burda biraz ustalarımın şahsi çalışması girdi kimse böyle ugrasmaz al parçayı takalım derlerdi.
    önce kesici taş ile delik açıldı butun dokulen parçalar dısarı cıkarıldı ve kaynakla tekrar guzelce kapatıldı
    şu an tertemiz oldu arabam satmanında anlamı kalmadı. muayeneye 1 yıl var ve sanırım 10 bin bakımda katalikte değiştiririm.
    artık derdim pasta ciladır aracımın iç temizliğidir. bunları yazdım ki basına böyle birşey gelen arkadas cokta para harcamasın...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.