Şimdi Ara

2006 Model Honda Civic VSA?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 Model yeni kasa Honda Civic Elegance aldım.Ama VSA varmı yokmu anlayamadım.Elegance' da standart deniyor, fakat aracı çalıştırdığımda yanan bir VSA ışığı göremiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

• Aracı çalıştırdığında VSA ışığı yanmaz zaten, soldaki havalandırma ızgarasının altında VSA tuşu var mı ona bak.
  • 2006 yılında vsa civicin sadece 1,8 executive donanımında vardı.
    1 nisan 2007 tarihinden itibaren vsa, elegance modelinin donanımına dahil edildi.
  • bunlar da zaten nisan1 şakayı mahiyetinde donanım ekliyorlar hondalara başka türlü hayalden öteye geçemez..bu nisan1 de de civic elegancelere far ve yağmur sensörü+karartmalı dikiz aynası eklerler mi acep
  • nisan1 de kasayı değiştirmesinler de....
  • yok 2.4 i-vtecleri tüm citylere koyacaklar,zaten accorda benziyor
  • Araçta VSA tuşu yok.O zaman VSA da yok:(Ama çok saçma o zaman.Benim diğer 2006 model Opel Meriva' da EPS varken 2006 elegance ' da VSA olmaması ayıp değilmi Honda Civic icin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2013 Honda Civic Otomatik
    4 yıl önce açıldı
    Opel Corsa 2007+
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayıp
  • çok ayıp
  • hemde nası ayıp
  • EPS: Electronic Power Steering Elektro Hidrolik Direksiyon yani.

Yoksa sana Merivayı ESP'li diye mi satmışlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 23 Ekim 2009; 18:02:59 >
  • 1 nisan 2009'da da 7% zamla,
    hükümetin ÖTV indirimini cebe atma operasyonu yapmışlardı.
    YUUUH!

quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

bunlar da zaten nisan1 şakayı mahiyetinde donanım ekliyorlar hondalara başka türlü hayalden öteye geçemez..bu nisan1 de de civic elegancelere far ve yağmur sensörü+karartmalı dikiz aynası eklerler mi acep
  • VSA'sız civic'e çok yazık valla... Bu arabada dayanayıp basıyorsunuz sonra ani bir durumda VSA devreye giriyor başıma geldi bir kaç kere, kurtardı aracı
  • vsa olmayınca hemen spin ya da takla atmıyorsunuz yaw lastikler iyiyce önce ciyaklama sesi geliyor,sonra arkadan kopuyor,bi kontra ile raya dönülebiliyor..ama limitle inithar psikolojisi ile aşılırsa o başka..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.