Şimdi Ara

2006 MODEL ALFA GT... bu araç alınırmı? yorum ve yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
12.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar arabamı yeni sattım, 45-50 milyar civarı bi param var...

    spor görünümlü bi araba arıyorum, performansıda olursa daha iyi olur tabiki ama öncelik arabanın görünüş olarak hem içinin hemde dışının spor olması....

    böyle bi araba buldum, konudan anlayanlar bi bakarsa çok memnun olurum, sizce bu araba alınırmı?

    http://www.sahibinden.com/tarzinizi_belirleyin_alfa_romeo_gt-00WQQaXQQ11772623WQQpXQQdisplayitem

    bide bunun dışında önerebileceğiniz bi araba varmı?

    YARDIM LÜTFEN...







  • Allah aşkına arkadaşlar, bi an önce karar verip bi araba almam lazım...

    iyi veya kötü fikri olan arkadaşlardan yorum bekliyorum...


    LÜTFEN YARDIM
  • çocuk sahibi değilsen hiç düşünmeden al derim. Alfanın brera dan sonra en beğendiğim modelidir.
  • çocuk sahibi değilim, hatta evlide değilim, uzun bi sürede düşünmüyorum :)

    bu arabayla ilgili bi kaç tereddütüm var, onun için fikir almak istemiştim...

    şehir içi kullanıma uygunmu acaba, hem konfor olarak hemde yakıt olarak(yaklaşık 12,5 litre yakıyo bu araç, bu rakam spor otomobiller için bile yüksek bi değer)

    bide sanırım yakın bi zamanda kasa değiştirecek, hem bu konuda bilgisi olan varmı? hemde kasa değiştirince benim elimdeki araç değer kaybedermi? ne kadar bi değer kaybeder acaba?
  • merhaba,


    Türkiye'de ne yazık ki ikinci elde çok değer kaybeden 2 marka vardır.biri Alfa Romeo diğeri de Volvo'dur.bu yüzden bu aracı en az 4 sene kullanmayacaksan ve ikinci eldeki kayıp seni rahatsız edecekse alma.ama alırım aracı 4 sene belki daha uzun kullanırım diyorsan o zaman alınır bu araç

    bunları neden mi söyledim?

    bende 96 model volvo 850 tipi araç var.bunu alırken herkes karşı çıktı bana.. elinde patlar diyenler, çok sorun yaşarsın diyenler. fakat ben alırken zaten razı idim bu başıma geleceklere.. uzun bir uğraştan sonra araca gerekli revizyonu yapıp(motor ve şanzıman işçilik ve değişimler bana ait) şimdi keyifle kullanıyorum.


    o yüzden bu aracı eğer sen sevdiysen al kullan başkalarının ne düşündüğünü boşver.dünyaya bir kere geliniyor insan bu tür araçları hayatında bir kere alıyor.öyle çok detaya girmeye gerek yok.




  • 2007 yılında GT 2.0 selespeed ile test sürüşü yaptım. kapora verecek hale geldik. başka bir nedenden dolayı vazgeçtik. Araç harika bir şey öncelikle tam bir GT araç bagaj gayet 160 bg. gücünde mükemmel bir otomatikleştirilmiş şanzıman; donanımları gayet iyi. bence spor bir araç istiyorsanız. herkesin gözünü üzerinizde olmasını istiyorsanız alın. büyük şehirlerde servis ve parça sıkıntısı da olmaz. bu araçlar 5versiyonda geldi. 2.0 lt düz vites 160 bg. 2.0 lt selespeed 160 bg. 3.2 lt V6 220 bg. 1.9 diesel ve 1.9 diesel Q2 , 3.2 lt çok az var fiyatı pahalı olduğundan az ithal edildi.çoğunlukla selespeed bulursunuz, şuanda ithal edilenler ise 1.9 JTD diesel Q2 ler Q2 torsen kilitli diferansiyel demek. alfa kırmızısıiçi bej deri veya füme içi taba deri harika araçlardır. şasi 156 ile aynıdır. kokpit 147 modeli ile aynıdır. araçta harikadır gidip ne 3 serisi coupe alacağınıza daha ucuza az kişide olan GT alın derim.




  • bende asker donusu dusunuyorum gt almayı suan 147 kullanıyorum kesınlıkle onerırım sehır ıcı 12-13 lıtre yakıyor sakın kullanıma 2.0 motor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 14 Mayıs 2009; 18:07:49 >
  • 2 tane alfa romeo eskitmiş biri olarak ,Ben sana al derim ama şunları aklından çıkartmaman gerekiyor.2. El yok , Şanzıman oyle beklediğin gibi olmayabilir eğer Sele düşünüosan.Ben manuelden yanayım.Aracın içi birkere 2001 yılındaki 147 ile birebir aynı.Hoşuna gider gitmez bilmiyorum ama böyle.Dış görünüş olarak güzel.Motor seside gayet güzel(eski 2.0 ları ben daha çok seviyorum ama).Motor başarılı mı dersen bunu ayrı ayrı değerlendirmek lazım şimdi bir araba 2.0 dır 200 hp üretir ama acayip yakar bir araba 160hp dir ortalama yakar.Bu araba 160 hp ve inanılmaz yakıt sarfiyatı var.Benim aracım standart 2.0 240hp ve 12 litreyi basmazsan bulmuyor.O yüzden motoru başarılı bulmuyorum.
  • Benzin parasına acımam diyorsan almalısın fiyatı fena değil araba da süper zaten bastım mı koltuğa yapışırsın
  • bence bu arabayı al çok güzell
  • Bence durduğun hata.Karizma, prestij, konfor her şey ALFA'da.Benimde 147'im var ama maalesef bi süreliğine satmak zorundayım.Tekrar alacağım araba ALAF olur.ALFISTI FOREVER
  • Anlaşılan arkadaş arabayı almamış henüz. Ama alet süper gerçekten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbeyazh -- 25 Haziran 2009; 16:48:41 >
  • Fiyatı çok uygun,al derim ben
  • Çok eski bir Alfa kullanıcısı olarak eğer görünüş senin için önemli ise kesinlikle al derim. İç dizayn ve dış görünüş muhteşem. Ancak yakıt tüketimi ve performansı için ise malesef aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Bu araçları o kadar sevmeme rağmen işçilik konusundaki kalitesizlik ve çağımıza göre malesef verimsiz kalan motorlar ister istemez beni soğutuyor. Mesela bu aractan çok çok daha ufa olan bir golf 1.4 gt (170 beygrlik olan) yanıma gelse asla kalkış yapmazdım, küçücük motora rağmen benden 2 saniye daha hızlı ve %30 daha az benzin harcayan bir araba çok sinirimi bozardı doğrusu. Ancak dediğim gibi bu araçlardada grünüm yok, performans tüketim güvenlik kalite süper görünüm ses yok. O yüzden tercih senin golf kendine baktırmaz ama bir alfa kaç yaşında olursa olsun kendine baktırmasını iyi bilir yolda giderken.
  • Bu aracı almak istiyorum bende ama yeni nesil JTS motorun (Jet Thrust Stoichiometric) eski alfalardaki twin spark motorun direkt injeksiyona çevrilmesi ile elde edildiğini okudum. Bu sistem motorun yapımını zorlaştırmış ve maliyetini arttırmış. Ama maalesef ekonomni olarak bir arpa boy yolu gidememiş. Arkadaşların yazdığı gibi 12 litre ise 2.0 motora göre muazzam bir rakam. Ayrıca bu JTS motorlara şu an için LPG uygulaması da yapılamıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.