Bildirim
2006 LPG'Lİ POLO SARI ARIZA LAMBASI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Tüpçüde abi bizlik bişey yok ayarlar tam deyip gönderecek sizi muhtemelen
Ayrıca sorun oksijen sensörüyle alakalıysa neden lpg ciye gönderiyor.Madem sensör arızalı o değiştirecek lpg ustası ne yapsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mendieta58
Ayrıca sorun oksijen sensörüyle alakalıysa neden lpg ciye gönderiyor.Madem sensör arızalı o değiştirecek lpg ustası ne yapsın
Hocam çünkü benzinde yanmıyor. Oksijen sensörü sağlam fakat lpg den dolayı yanıyor galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: sarı arıza lambası
quote:
Hocam çünkü benzinde yanmıyor. Oksijen sensörü sağlam fakat lpg den dolayı yanıyor galiba.
Benzinde durum nedir sormayı unutmuşum,benim aracım hem lpg hem benzinde yakıyor oksijen sensörü değişimide fayda etmedi 3 4 ay sonra tekrar yandı.Sorun lpg enjektörlerinde diyende oldu.boğaz kelebeğinde diyende.Duyduğum en mantıklı çözüm arayışı araç seyir halindeyken lpg ustasının pc ile değerleri gözden geçirip bi sapma varsa düzeltmesi.Lpg ustası oksijen sensörüyle ilgili nasıl bi yol izler hiç fikrim yok
Benim aracım 2 haldede lambayı yaktığı ve performansı etkilemediği için dokunmuyorum.Bakımda boğaz kelebeğini temizletip adaptasyon yaptırıp bide öyle kullanıcam bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Benzinde durum nedir sormayı unutmuşum,benim aracım hem lpg hem benzinde yakıyor oksijen sensörü değişimide fayda etmedi 3 4 ay sonra tekrar yandı.Sorun lpg enjektörlerinde diyende oldu.boğaz kelebeğinde diyende.Duyduğum en mantıklı çözüm arayışı araç seyir halindeyken lpg ustasının pc ile değerleri gözden geçirip bi sapma varsa düzeltmesi.Lpg ustası oksijen sensörüyle ilgili nasıl bi yol izler hiç fikrim yok
Benim aracım 2 haldede lambayı yaktığı ve performansı etkilemediği için dokunmuyorum.Bakımda boğaz kelebeğini temizletip adaptasyon yaptırıp bide öyle kullanıcam bakalım
Tamam yansın sıkıntı değil de başka bir arıza olduğu zaman nasıl anlayacağım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
benzine al 20km filan kullan.stop et tekrar çalıştır.sönme ihtimali yüksek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elk-elektronik8606 -- 30 Mayıs 2016; 0:30:20 > -
bende sürekli yanıyor
arada lpg de dur kalk yapınca stop ediyor
filtreleri değiştirmeye fırsat bulamadım
Ben parca degismenizi onermem.motorunuz karisim hatasi nedeniyle ariza algiliyor ve lpg kaynakli.bu durum lpg montaji,kit ve motor uyumu,aldiginiz gazin kalitesi gibi bircok unsura bagli meydana gelebilir.cok cok gidin ince bir gaz ayari yapsinlar hatta bujileri ve atesleme bobininin durumuna baksinlar yapabileceginiz bunlar.cok takilmayin aracinizda ariza oldugunu hic sanmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 31 Mayıs 2016; 21:33:04 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Sarı arıza lambası yanıyor. Ustaya götürdük. Oksijen sensörü dedi. Tüpçüye git dedi. Bundan sonra nasıl bir yol izlemem lazım?
Hocam o arıza ışığına kafayı takarsan lpg'yi sökmeye kadar gider. Bırak yansın birşey olmaz. Yakıt karışımı hatalı diyor, tabiki hatalı çünkü araç benzinli, sen lpg ile kullanıyorsun.
Ben sıfır aldığım octaviayı 8 sene kullandım, 204 binde satana kadar o ışık yanık kullandım. LPG enjektörü bozuldu motorda tık yoktu maşallah. İlk başlarda bir iki söndürttüm ama baktım tekrar yanıyor ondan sonra salllamadım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X