Şimdi Ara

2006 AUDI A6 2.0 TFSI NASILDIR VE NE KADAR YAKAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
13.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gidip bu ilandaki aracı test ettim. İşin aslı kullanınca dibim düşmedi değil, gerçekten çok keyifliydi. Yalnız almak ne kadar mantıklı bilemedim.. Araç sahibi şehiriçi 9-10 lt yakar dedi ama yol bilgisayarı 15 gösteriyordu. Yorumlarınıza ihtiyacım var.

https://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=146115899&type=fav&rnd=1299

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahas -- 25 Aralık 2013; 7:26:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

2006 Audi A6 2.0 TFSI: Ayrıntılı İnceleme ve Yakıt Tüketimi

Audi A6 2.0 TFSI, lüks sedan segmentinde önemli bir araçtır. 2006 modelinde, 220 beygir güç ve 300 Nm tork üreten 2.0 litrelik turboşarjlı bir benzinli motorla sunulmaktadır. Peki Audi A6 2.0 TFSI nasıl bir araçtır ve yakıt tüketimi nasıldır?

Performans: Audi A6 2.0 TFSI, çevik ve dinamik bir sürüş deneyimi sunar. Motor, düşük devirlerde bile etkileyici bir güç sağlar ve sorunsuz bir güç dağılımı sunar. Hızlı ivmelenme ve yüksek son hızlara ulaşabilir.

Yol Tutuşu ve Konfor: Audi A6 2.0 TFSI, Quattro dört tekerlekten çekiş sistemi ile donatılmıştır ve bu da her türlü hava koşulunda ve yol yüzeyinde mükemmel yol tutuşu sağlar. Süspansiyon sistemi, hem sportif hem de konforlu bir sürüşü dengeler ve uzun yolculuklar için idealdir.

İç Mekan ve Teknoloji: İç mekan, lüks ve ferah bir ortam sunar. Yüksek kaliteli malzemeler ve üstün işçilik, konforlu ve şık bir kabin oluşturur. Audi'nin MMI bilgi-eğlence sistemi, sezgisel ve kullanıcı dostudur ve navigasyon, müzik ve araç ayarlarını kontrol etmeyi kolaylaştırır.

Yakıt Tüketimi: Audi A6 2.0 TFSI'ın yakıt tüketimi, sürüş stiline ve yol koşullarına bağlı olarak değişmekle birlikte, ortalama olarak şehir içinde 10,5 litre/100 km, şehir dışında 6,5 litre/100 km ve kombine olarak 8,0 litre/100 km civarındadır. 2017 modelinde, daha verimli bir motorla daha düşük yakıt tüketimi elde edilebilir.

Alınır mı? Audi A6 2.0 TFSI, performans, yol tutuşu ve konfor açısından dikkate alınması gereken bir araçtır. Yakıt tüketiminin ortalama seviyede olması, bazı kullanıcılar için bir dezavantaj olabilir. Ancak lüks ve teknolojik özellikleriyle Audi A6 2.0 TFSI, premium sedan arayanlar için iyi bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Volvo S60 kullanıyorum 15-16 litre tüketimim var. Bu havalarda gayet normal. Gerçi bende LPG var sanırım tfsi motora LPG olmuyor.

Edit : benim arabamda 2.0 be turbolu oldugu icin kıyasladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEZ_TEX -- 25 Aralık 2013; 7:34:55 >
  • Mükemmel bir araç bence.cocuklu aile için hem karizma hem performans hem konfor.10 lt yaksa bence iyi.lpg uyumlu değilmi acaba?

Yukarda ki arkadaş lpg olmuyo demiş şimdi gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzdurs -- 25 Aralık 2013; 7:52:53 >
  • 8 litre civari karma tüketir. 15 litre falan abartili. Sürekli basmak lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu araca kafayı takmistim bir ara.gerci hala takıkım bide bu araç temiz km orjinalse düşük ama 2.5 tdi ne yakar hiç kestiremiyorum.mobilden kopyaladim ama pc de acilirmi bilemiyorum.

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=140972383

• Test boyunca yüklendim ve sonrasında kontrol ettim açıkçası, o yüzden de tereddutteyim biraz. Yalnız araç 160.000 de hala taş gibiydi, audi neden alınır anladım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahas -- 25 Aralık 2013; 8:07:12 >
  • Aynı kasanın 1,6 dsi motoru babamda var. Geçen yaz Akçay'a gittim. 100-110 la ortalama gittim. 6,2 litre yakıyordu 100 km de. İstanbul trafiğinde de ekstrem koşullarda 12-13 litre gördüm maks. Bu araç da genel şehiriçinde 11 litreyi görebilir. Ama 15-16 için iyi zorlamanız gerek.

Edit: başlığı a4 diye okumuşum. A4te veriler bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AsDeRf_ -- 25 Aralık 2013; 8:15:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2.0 Tfsi lar yağ da yakıyor sanırım. İyi araştırın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkb23

2.0 Tfsi lar yağ da yakıyor sanırım. İyi araştırın derim.

Şimdi bu aklımı kurcaladı gerçekten, bunu öğrenmenin yolu da kolay olmasa gerek.
  • Forumda sahibi olan bir arkadaştan da yorum bekliyorum.

• Sahibinden.com linki görünmüyor , 2006'lar şu anki güncel kasanın bir öncesi mi oluyor ?
  • http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=146115899&rnd=5931

• quote:

Orijinalden alıntı: tahas

Forumda sahibi olan bir arkadaştan da yorum bekliyorum.

Hocam ayni motorun duz viteslisini 4 sene kullandim,
    Skoda octavia rs 2,0 tfsi 200 hp aracim vardi,

Ankara sehir ici ortalamam 10 litreydi, basarsan 13 civari yakar, uzun yoldada 110km ile)7,1 yakiyordu,
    Tampon tampona trafige girersen rahat 13,14 yakar,

• Fiyatı yüksek geldi.
    Olası motor ve şanzıman arıza fiyatlarını da hesaba katıp birşey belirlemek avantajlı olur düşüncesindeyim.

Alternatif olarak: opel insignia sport tourer aklıma geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim hedefimde 52.000 gibi bir rakama bağlamak. Zaten uzun zamandır yayında olan bir ilan. Bu 2.0 tfsi ların yağ eksitme olayı tüm eski ve yeni modellerde mevcutmuş. Her 15000 de aşağı yukarı 1 lt kayıp oluyormuş. Yalnız servis bunu sorun olarak görmeyin sadece çalışma şekliyle alakalı birşey dedi. Benim aklımı hala tek kurcalayan yakıt olayı. Acaba ocağıma incir ağacı dikermiyim?:)

• Bu performansta hangi arabayı alırsanız bukadar yakacak hocam. Sonuçta 4 çeker +200 beygir bor araba alıyorsunuz yakıt elbette yüksek olacaktır çevreye göre.

• 100.000 km ustu FSI motorlardan korkarım iki kere düşünürüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

Volvo S60 kullanıyorum 15-16 litre tüketimim var. Bu havalarda gayet normal. Gerçi bende LPG var sanırım tfsi motora LPG olmuyor.

Edit : benim arabamda 2.0 be turbolu oldugu icin kıyasladım.

abi volvo 100 km de mi 15 litre tüketiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Bu performansta hangi arabayı alırsanız bukadar yakacak hocam. Sonuçta 4 çeker +200 beygir bor araba alıyorsunuz yakıt elbette yüksek olacaktır çevreye göre.

Araç önden çeker aslında, 10-11 lt gibi rakamlar tamam kabulüm ama 15 lt cidden fazla. Benim daha çok kullanıcıdan bilgi almam gerekir.

• Ikidir konunuzu görüp a4 2.0 tfsi quattro dan bahsediyormuş gibi düşünüyorum. Yine özür dilerim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.