Şimdi Ara

2005 model BMW 116i alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bir araç hakkında yardımınıza ihtiyacım var.
    BMW 116i almak istiyorum. Bütçe ise 35.000 e kadar. Şu an bende Peugeot 207 var, tabi takas da düşünülebilir. Sormak istediğim şu, Bahsettiğim aracı ( bmw 116i) almak mantıklı mı? Yani elden çıkarırken zarar eder miyim veya sıkıntı olur mu? Bu arada düşündüğüm aracın kilometresi 160.000 de, 2005 model ve LPG li. Düşüncelerinizi öğrenmek isterim.
    Şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=68324858&p=1#68324858

Al hocam burda bişeyler yazıyor

• niroli N kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ilginiz için. Sayfaya göz attım ama sanırım pek tavsiye edilmiyor. Sizin fikriniz de öyle mi? Bir de diğer arkadaşların da düşüncesini öğrenmek isterim tabi.

• Benim araç hakkında bilgim yok fakat ben olsam tercih etmezdim

• alınır peki 35 in yanında bir 10 bin varmı bakım maliyeti olarak ? kısaca triger set balata disk sübap değişimi lastiği iteceği yuvası bazı hortumları silgeçler lastikler ufak tefek boya rütüşleri işçilik benzin pompası devirdaim radyatör ve enjektör temizliği yağ ve filitreler ampuller filan derken 10 bin varsa bmw al yoksa eğer 5 bin varsa başka bişeyler al ama ikinci el alacaksan illaki 5-6 bin masrafı vardır bunu unutma ama bütçe bu kadar diyorsan 1.5 lancer 2008 üstü al ki biraz daha yeni model daha az bi masrafla yırtarsın belki
  • Anladım arkadaşlar. Evet Pek tercih ve tavsiye eden yok, birebir sorduğum kişiler de tavsiye etmedi. Peki kısa bir şey daha; o bütçede Audi a3 5kapı alınır mı, veya alınırsa elden çıkarılırken zarar edilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pegasus !

Anladım arkadaşlar. Evet Pek tercih ve tavsiye eden yok, birebir sorduğum kişiler de tavsiye etmedi. Peki kısa bir şey daha; o bütçede Audi a3 5kapı alınır mı, veya alınırsa elden çıkarılırken zarar edilir mi?

Sağlıklı Premium için en az 70-75 bini gözden çıkarman gerekli ,
    Daha düşük bütçen var ise , VW&Ford&Citroen&Peugeot devam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005 Seat İbiza alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    BMW E90 3.16i alınır mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DrMobile kullanıcısına yanıt
    Evet bütçe 35.000 civarı. Sağlıklı bir bmw için o fiyatlara çıkmak lazım haklısınız, ama ben şöyle 2005 model alınabilir diye düşünüyorum. Tabi ne kadar sağlıklı ve derli toplu olur tartışılır. Cevap için çok teşekkür ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.