Şimdi Ara

2005 C-MAX e ne kadar vereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2005 model C-MAX TDCI güvenlik paketli 40000 km de bir akrabadan alacam 1 ay sonra kaç liraya kadar fiyat vereyim.Araç tadık temiz araç

quote:

Orjinalden alıntı: kenfat10

arkadaşlar 2005 model C-MAX TDCI güvenlik paketli 40000 km de bir akrabadan alacam 1 ay sonra kaç liraya kadar fiyat vereyim.Araç tadık temiz araç

Donanımı Güvenle Kaldırabilirsiniz :)
    .
  • evet ghia.internetten fiyatlara baktım ama genelde 2. el sitelerde fiyatlar piyasadan biraz pahalı oluyor gibi geldi bana.şahsen ben yeni polo classic 2000 100 beygir sattım 13.5 a ama iyi verdiğimi düşünüyorum kazasıda vardı..samsunda araba pazarına gidiyorum millet yüksek fiyatlar istiyo ama alan yok gördüğüm kadarıyla...yani arabasını 10 gün içinde satmak isteyen bilinen fiyatlardan yüzde 10 -20 arası daha ucuza veriyo..bu durumda 2. el düştümü sabitmi tam bir açıklamada getirilemiyo..ben 32 milyarı gözden çıkarttım C-MAX a..cevabı için sağol fosters

quote:

Orjinalden alıntı: kenfat10

evet ghia.internetten fiyatlara baktım ama genelde 2. el sitelerde fiyatlar piyasadan biraz pahalı oluyor gibi geldi bana.şahsen ben yeni polo classic 2000 100 beygir sattım 13.5 a ama iyi verdiğimi düşünüyorum kazasıda vardı..samsunda araba pazarına gidiyorum millet yüksek fiyatlar istiyo ama alan yok gördüğüm kadarıyla...yani arabasını 10 gün içinde satmak isteyen bilinen fiyatlardan yüzde 10 -20 arası daha ucuza veriyo..bu durumda 2. el düştümü sabitmi tam bir açıklamada getirilemiyo..ben 32 milyarı gözden çıkarttım C-MAX a..cevabı için sağol fosters
    Peugeot 5008 2023,Citroen C3 Aircross dizel 2021
  • İnternet sitelerindeki fiyatlar bence de pahalı pazarlardaki iyi arabaları ise galericiler geliyo peşin para ile ertesi gün alıyo bu durumda eş dost ve sosyal çevre ile sınırlı kalıyo ikinci el pazarı (normal insanlar için)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.