Şimdi Ara

2004 polo tdi klima yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 model polo tdi aracım var.Aracımın klima kompresörü arızalı sanayide kompresörümü değiştirmem gerktiği söylendi.Sizce :
    1.Klima kompresörününü sıfırmı almalıyım.(Sıfırı sanırım 1 milyarın üzerindeymiş)
    2.Çıkıntı klima alacaksam hangi marka klima almalıyım.(600 YTL fiyat verdiler Sundell marka(Aracımdakiyle aynı) yazılışta hata olabilir)
    Daha önce başına böyle bir olay gelmiş yada anlayanarkadaşların yardımlarını bekliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: micra38

2004 model polo tdi aracım var.Aracımın klima kompresörü arızalı sanayide kompresörümü değiştirmem gerktiği söylendi.Sizce :
    1.Klima kompresörününü sıfırmı almalıyım.(Sıfırı sanırım 1 milyarın üzerindeymiş)
    2.Çıkıntı klima alacaksam hangi marka klima almalıyım.(600 YTL fiyat verdiler Sundell marka(Aracımdakiyle aynı) yazılışta hata olabilir)
    Daha önce başına böyle bir olay gelmiş yada anlayanarkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Komple klima almanıza gerek yok.

Çıkma klima komprasörü alabilirsiniz. Orjinal çıkma komprasöre de 400-500 ytl civarı para isterler hurdacılar. Ancak çıkma komprasörü muhakkak iyice kontrol ettirerek alın.

Sıfırına birkaç milyar ister servis. Haberiniz olsun...

İl ankara ise daha da yardımcı olabilirim.

Kolay gelsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 model vw passat ABS uyarısı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.