Şimdi Ara

2004 Passat'a 80.000TL istemek neyin kafası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• İstemekle olmuyor ki. İsterse 100 bin istesin satılmadıktan sonra bir sonucu yok. He alan olursada enayidir o ayrı.
  • Alan varmı merak ettim 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat tabii ki abartılı, ancak 2000 model olan son ilandaki temiz ve güzel bir araç.

• bende dün baktım azıcık çıldırdın
  • Alan olmasa satmazlardı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neyin kafası olduğunu söylerdim de neyse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne güzel işte. Türkiye'de tek olan 100.000 tane araç var. Hepsi de TR'de tek !

• İnsanların Passat'a taptıkları bir ülkede bu fiyatlar normal, az bile yazmışlar.
  • 50 bin veririm oda sırf otomatik olduğu için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

İnsanların Passat'a taptıkları bir ülkede bu fiyatlar normal, az bile yazmışlar.
    Bütün araçların fiyati iki kat arttı kardeşim Passat ile alakası yok adam skoda Octavia 2008 modeline 92 bin istiyor satıldı kaldırdı ilandan , tutturmussunuz Passat ta passat herkes malına tapıyor bu ülkede sadece passatcilar mi ilah , alan mennun satan mennun sizi niye bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum vallaha . Senin passatin olsa herkesten ucuza mi vericeksin hayatta vermessin biraz yorum yazarken bakış açınızı genisletip yazın.

• quote:

Orijinalden alıntı: C.McRae

Fiyat tabii ki abartılı, ancak 2000 model olan son ilandaki temiz ve güzel bir araç.
    Abi bu nasıl bir kafa ya? Makyajlı kasa bile değil, fi tarihinden kalma 20 yıllık araç... dışını boyatıp yıkadı diye araç 70 küsür bin etmez!!! Araçta günümüz araçlarla kıyasladığında donanım namına bişey yok, aracın kendisi ve motoru zaten bitik...
  • Geçen hafta bir akrabam 300 küsür binde ki 2007 model passatı 73’e sattı. Bu passatçılar çok ayrı kafalardalar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

Bütün araçların fiyati iki kat arttı kardeşim Passat ile alakası yok adam skoda Octavia 2008 modeline 92 bin istiyor satıldı kaldırdı ilandan , tutturmussunuz Passat ta passat herkes malına tapıyor bu ülkede sadece passatcilar mi ilah , alan mennun satan mennun sizi niye bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum vallaha . Senin passatin olsa herkesten ucuza mi vericeksin hayatta vermessin biraz yorum yazarken bakış açınızı genisletip yazın.

Alıntıları Göster
    Benim sözüm bu fiyata satanlara değil, bu fiyata alanlara. Benim Passat'ım olsa tabi ki ucuza vermeyeceğim. Alan varsa kimse ucuza vermez.

50-55'lere bu Passat'lara 10 basacak 2004-07 Mk3 Mondeo 2.0TDCI Ghia'lar var. İki aracı da kullandım, Mk3 Mondeo çok daha iyi bu kasa Passat'tan. Aşağıdaki 2005-06 Mondeo'lar, turşusu çıkmış 2002-03 Passat'lardan 15 - 20 bin TL daha ucuz.

55'e Passat'tan çok daha iyi bir araba dururken 75'i bu kasa Passat'a verenlere benim sözüm. Bunun adı Passat'a tapmaktır, başka da birşey değildir.

• Belki delinin biri arar düşüncesiyle ilana koyuyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Benim sözüm bu fiyata satanlara değil, bu fiyata alanlara. Benim Passat'ım olsa tabi ki ucuza vermeyeceğim. Alan varsa kimse ucuza vermez.

50-55'lere bu Passat'lara 10 basacak 2004-07 Mk3 Mondeo 2.0TDCI Ghia'lar var. İki aracı da kullandım, Mk3 Mondeo çok daha iyi bu kasa Passat'tan. Aşağıdaki 2005-06 Mondeo'lar, turşusu çıkmış 2002-03 Passat'lardan 15 - 20 bin TL daha ucuz.

55'e Passat'tan çok daha iyi bir araba dururken 75'i bu kasa Passat'a verenlere benim sözüm. Bunun adı Passat'a tapmaktır, başka da birşey değildir.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-biniciye-gidecek-bi-arac-796486940/detayhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-kapora-alindi-3.sahibinden-dizel-otomatik-ghia-792013968/detay

Alıntıları Göster
    Kişiden kişiye değişir 10 basması hocam zevk ve hisler farklıdır.

Her malın alıcısı kitlesi farklıdır. İnanın tapmaktan ziyade çok daha farklı noktaları vardır. Bu kadar insan salak değil

• passat 1.8T 3 aydır takip ediyorum yok böyle birşey 30.000 yazanda var 50-60 bin yazanda

netice olarak skoda 1.2 classic aldık 33.500'e(pederin zorlaması ile).. çekişi biraz düşük geldi.. onun haricinde güzel..

ama hala aklım 1.8t passatta :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

Kişiden kişiye değişir 10 basması hocam zevk ve hisler farklıdır.

Her malın alıcısı kitlesi farklıdır. İnanın tapmaktan ziyade çok daha farklı noktaları vardır. Bu kadar insan salak değil

Alıntıları Göster
    Malın alıcısı alıcı kitlenin davranışlarına göre şekilleniyor.

TR'deki alıcı kitlesi 2002 tüplü Passat 1.8T'ye 75.000TL, 2006 dizel Ford Mondeo 2.0TDCI'ye 55.000TL veriyor.

• Bir passat iki civic.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.