Şimdi Ara

2004-2005 Model Vectra ları nasıl bilirsiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
21.589
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2004-2005 veya bi ihtimal daha yüksek model vectra almak istiyordum
    ancak bi arkadaşım bu model vectra ların beyin arızası çıkardığından falan bahsetti. Kronik bi sorun olduğunu söyledi. Ne kadar doğru olduğu konusunda bi fikrim yok açıkçası.
    En iyi kullananların fikrini almak dedim bende.
    Vectra larınızdan memnunmusunuz. Tüplü kullanıcam alırsam. tüpe uyumlumudur. Ne kadar yakıyor benzinde ve tüpte.
    Yorumlarınızı bekliyorum

• beyin arızası diye bir sorunu hiiç duymadım.o paraya 2006-2007 model çok temiz bir vectrayı rahat alabilirsiniz.kronik sorunu düğmelerle ilgili problemleridir.zamanla klima kontrol düğmeleri hız sabitleyici düğmeleri bozulur.sağından solundan tıkırtılar duyarsınız heleki bozuk yollarda hassas biriyseniz müziğin sesini açmak zorunda kalırsınız..iyi bir lpg kitiyle gayet uyumlu çalışır.yakıt olarak lpgde şehirdışında aynı sınıftaki dizelleri aratmaz.ama şehiriçinde ağırlığından ve motorun yetersiz kalmasından dolayı artar.100kmde 12 litre lpg yakar.

ama benim tavsiyem şu an benim de yaptığım gibi bmw almak olur 2004 model vectramı geçen sene 24 bin liraya sattım.bu yıl 97 model bmw 5.20i aldım.ve şu an ilk göz ağrım olan vectra gözüme çok basit sıradan bir araba gibi görünüyor.benim tavsiyem 2000 model üzeri bmw 5.20i olur.yakıt olarak aralarında çok az fark vardır ama keyif konfor vs. vs. vs. dağlar kadar

• hocam Bmw demişsin ama ben özellikle 1,6 motor olsun istediğim için Vectra ya baktım.
    2,0 motorun vergisi yüksek olduğundan dusunmedim. Birde Bmw 10 yaşında olacak dediğin şekilde alırsam. Arızası falan çok çıkar gibime geliyor. Birde parça vs de pahalı olduğundan çok sıcak bakmıyorum.
  • 2005 vectra c 1.6 design edition sahibiyim. geçtiğimiz ay 3250 liraya arabanın beynini değiştirdiler. bildiğin evlat acısı... bilgin olsun dostum. araba daha 75 bindeydi ve gözüm gibi baktım. 2006 ve sonrası makyajlı kasası hakkında bilgim yok.

100.yıl kasaları(vectra B GLS 2000 cc) bu kasaya 10 basar her anlamda. aralarında 30 kilo fark var. 1.6 motor C kasayı kaldırmıyor. alacaksan 1.9 dizel al ve iyi düşün derim

not : vectra A - B - C kasası sahibiyim . 3 kasayıda 0 aldık

92 model vectra A GL 2000 cc....... avrupa üretim avrupa montaj. kralını tanımam. parça sıkıntısı olmasa tam bir efsane. general motor...

kısacası 3 nesil vectraya da sahibim... en dandik kasa C kasası desem yeridir. kaporta - mekanik aksam - teknik vs vs. o paraya hem yedek parçası daha ucuz hem daha az yakan hemde daha iyi özelliklere sahip birçok model bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoire -- 5 Mart 2011; 8:25:32 >
  • hocam vergi kısmına birşey diyemem ama şöyle bir örnek vereyim.vectranın geçen sene baskı balatası değişti.350 lira gitti.şu an kullandığım 97 model 5.20i de baskı balata istiyor.aynı ustama sordum.kaliteli parçalarla 400 lira tutar dedi.yakıtı vectradan biraz fazla.ama keyif bambaşka.benim için tek sıkıntısı yaşından dolayı kasko yapılamaması veya en az 1500 2000 liraya yapılması.
    ama 2004-2005 model passat tavsiye ederim.exclusive denilen full donanım ki koltuk ısıtmadan espye kadar birçok özellik var alabilirsiniz.oldukça da kalitelidir.plastik kalitesi olarak son passatlardan daha üstündür.vectra ilk göz ağrım ama birçok yönüyle vectradan üstündür
  • merhaba ben 2004 vectra elegence kullanıcısıyım beyın arızası vs oldugunu hic duymadım kı passattan üstün benım gözümde hem spor hemde agır bi görünüme sahıp takım elbıse ilede kot pantolon tsort lede uyumlu özellik bakımındanda süper elektrıklı perde lastık hava basıncları kumandadan cam acıp kapatmasına hafızalı elektrıklı koltuklar ayrıca koltuk ıstma deri döseme ve soonruuf hız sabıtleme v.s daha bırsuru ozellıge sahip passatda bu kadar ozellık olsa ne kadar para ister kım bılır ha arac suspansıyon olarak serttır odun gıbı fakat buda super bı yol tutusa sahıptır lpg de ne kadar yakar bılmem ben benzınlı bınıyorum ve arabam konusunda hassasım lpg kullanmıyorum 100 km de kısın yuksek devırlı performanslı kullanarak 9 lt yaktım ama satıp 1.9 cdti düşünuyorum manuel bulursam varsa aklına takılan soru cevaplayabılırım
  • beyin arızasını bende hiç duymadım.ama passat çok daha kaliteli.daha dayanıklı.ama bence vectra görünüm olarak çok daha iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyin arızası o zaman şans a kalmış. Sadece bir kişiden duydum forumda şimdiye kadar
  • 2004 vectra c comfort sahibiyim beyin arızası ilk defa duyuyorum klima yükseltme düşürme düğmesiyle hız sabitleme düğmesinin çabuk bozulduğunu çok duydum ama bende çok şükür şuanda öyle bir problem yok yakıt olarak lpg de gayet ideal benzinde biraz üzüyor şehir içinde 9 - 10 litre arası değişiyor uzun yolda diğer 1.6 lardan pek farkı yok konfor olarak çoğu d sınıflardan daha konforlu 29-30 a 2006-2007 temiz bir araba alabilrsin....
  • aynen sıf benzinde üzdügü için vazgecemedigim aracımı degısmeyı düşünüyorum ama tabiki yıne vectra dizel ile kapalı otopark oldugundan lpg de takamıyorum dizel manuel bı vectra bulsam fakat temız ve elegance serısı degıscem ama bu aracımda yok yok o yuzden kıyamıyorum passat nasıl bılmıyorum kullanmadım ama soylentıler falan yol tutuş vectranın daha ustun oldugu konusunda vectra derım ama temız bı arac olması kaydı ile titiz bi adamdan al
  • 2006 makyajlı kasalara bakın bence illa C kasa alıcaksınız yukarda biri daha demiş A kasadan başkasını tanımam diye aynen katılıyorum Vectra A kasa GT Dohc motor
  • bende 2006 2008 makyajlı düşünüyorum fakat manuel ve bıraz düşük km yapmıs temiz arıyorum malesef yok
  • aynen öyle bulunmuyor temizi pek fazla
  • sahibindencom da kmsi düşük plakası açık 2006-2008 model gayet temiz araçlar var.
  • kasa sının ağır olması ve 1.6 olması trafikte geride kalmıyor inşallah bide 4-5 kişi binince sıkıntı olmuyordur umarım.. bazı arkadaşlar ağır kasalar için asla 1.6 lara binmeyin diyorlar muhakkak 2.0 ına binin derler..bilen arkadaşlar muhakkak cevap yazsınlar..beklemem aslında opel gibi markanın ağır kasa dan zaaf yaşamasını..şimdiden teşekkrlr..
  • B kasada pek fark olmuyor fakat C kasa 1.6 yı bilmiyorum
  • valla hocam benim de kısa süreli vectra b kasa, uzun süreli de c kasa (2004 model)kullanmışlığım var. özellikle c kasayı sattıktan sonraki günlerimde çocuklar gibi şendim. Ama buna rağmen abim gidip ankaradan 2006 model makyajlı c kasa vectra aldı LPG'li. aldığına alacağına pişman oldu, LPG beyni elektronik aksama zarar vermiş, araç stop edip duruyordu, nereye gitsek olmadı, sattık tabi zararına. kimsenin arabasına lafım yok ama naçizane önerim vectra c kasadan uzak dur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit23

kasa sının ağır olması ve 1.6 olması trafikte geride kalmıyor inşallah bide 4-5 kişi binince sıkıntı olmuyordur umarım.. bazı arkadaşlar ağır kasalar için asla 1.6 lara binmeyin diyorlar muhakkak 2.0 ına binin derler..bilen arkadaşlar muhakkak cevap yazsınlar..beklemem aslında opel gibi markanın ağır kasa dan zaaf yaşamasını..şimdiden teşekkrlr..

kesinlikle performansı en kötü arabalardandır. uzun yol konforuna lafım yok ama şehir içi trafiğinde c kasa vectra ile ışıklarda hiçbir marka ve modeli tokatlama ihtimalin YOK...

• şu an Astra Classic Essentia aracın kampanyalı anahtar teslim fiyatı ; 35,300 tl civarı. sık dişini son model bi araç al. o kontağı ilk senin çevirdiğini bilmek paha biçilemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfazeki

quote:

Orijinalden alıntı: yigit23

kasa sının ağır olması ve 1.6 olması trafikte geride kalmıyor inşallah bide 4-5 kişi binince sıkıntı olmuyordur umarım.. bazı arkadaşlar ağır kasalar için asla 1.6 lara binmeyin diyorlar muhakkak 2.0 ına binin derler..bilen arkadaşlar muhakkak cevap yazsınlar..beklemem aslında opel gibi markanın ağır kasa dan zaaf yaşamasını..şimdiden teşekkrlr..

kesinlikle performansı en kötü arabalardandır. uzun yol konforuna lafım yok ama şehir içi trafiğinde c kasa vectra ile ışıklarda hiçbir marka ve modeli tokatlama ihtimalin YOK...

çok abartı olmuş hocam seninki,
    2004 model opel vectra kullanıyorum, 30.000 km dir bende,
    şimdiye kadar bir çok araç tokatladım kısa mesafede,
    arkadaşın C5'i var 2000 motor dizel, onunla 2 kez denedik kırmızı ışıkta ikisinde de tokatkladım senin tabirinle.
    Üstelik aracım LPG'li.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.