Şimdi Ara

2004-2005 Model Vectra ları nasıl bilirsiniz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
21.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MAG

quote:

Orijinalden alıntı: alfazeki

quote:

Orijinalden alıntı: yigit23

kasa sının ağır olması ve 1.6 olması trafikte geride kalmıyor inşallah bide 4-5 kişi binince sıkıntı olmuyordur umarım.. bazı arkadaşlar ağır kasalar için asla 1.6 lara binmeyin diyorlar muhakkak 2.0 ına binin derler..bilen arkadaşlar muhakkak cevap yazsınlar..beklemem aslında opel gibi markanın ağır kasa dan zaaf yaşamasını..şimdiden teşekkrlr..

kesinlikle performansı en kötü arabalardandır. uzun yol konforuna lafım yok ama şehir içi trafiğinde c kasa vectra ile ışıklarda hiçbir marka ve modeli tokatlama ihtimalin YOK...

çok abartı olmuş hocam seninki,
    2004 model opel vectra kullanıyorum, 30.000 km dir bende,
    şimdiye kadar bir çok araç tokatladım kısa mesafede,
    arkadaşın C5'i var 2000 motor dizel, onunla 2 kez denedik kırmızı ışıkta ikisinde de tokatkladım senin tabirinle.
    Üstelik aracım LPG'li.

Abartı???
    Arkadaşım sizin aracınız c kasanın makyajsız olanı, yani 100 hp, 0-100 km/h hızlanması ise 12,5 saniye.
    Arkadaşınızın c5 2,0 dizeli kaç model, düz mü otomatik mi bilmiyorum ama size en kötüsünü yazayım: 2001 model c5, 2,0 dizel, 109 hp, 0-100 km/h hızlanması ise 12,5 saniye. Yani aracınızın hızlanmasının c5'ten daha iyi olduğunu zannetmeyin, en eski teknolojili c5 2,0 dizel kadar hızlanabiliyor. Daha hızlı kalkmanızın sebebi aracınız değil, muhtemelen daha iyi şoförlüğünüzdür. Lütfen teknik verilere bakarak yorum yapalım...
    O kasaya o motorun az olduğunu diğer markalardan da örnek vererek ifade edeyim:

0-100 km/h hızlanma:

2005 vectra: 12,5 sn
    2001 megane: 9,8 sn
    2004 civic LS: 9,2sn

• slm arkadaşlar bende 2006 focus tdci mı özel nedenlerden dolayı satıp vectra elegance almak istiyorum.vectra c kullandım öyle deli gibi giden biri olmadığım için yeterli geldi otoyolda 180 ile rahat gidiyor. Elegancenin donanımıyla ilgili bilgileri olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Lpg uyumu nasıl.Teşekkürler.
  • Bende var bahsettiğin arabadan lpgli benimkide uzun yolda durmadan yağı bitiyor arabanın bide cd çalar bozuldu başka problem olmadı şuana kadar
  • arkadaşlar opel vectra 2004 model aracımın torpido kapağının amortisörü bozuldu torpido gözü önceden yavaş yavaş açılıyordu şimdi hemen açılıyor servise gittim sadece amortisör yok torpido komple var nerden temin edebilirim yardımcı olabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademvectra

merhaba ben 2004 vectra elegence kullanıcısıyım beyın arızası vs oldugunu hic duymadım kı passattan üstün benım gözümde hem spor hemde agır bi görünüme sahıp takım elbıse ilede kot pantolon tsort lede uyumlu özellik bakımındanda süper elektrıklı perde lastık hava basıncları kumandadan cam acıp kapatmasına hafızalı elektrıklı koltuklar ayrıca koltuk ıstma deri döseme ve soonruuf hız sabıtleme v.s daha bırsuru ozellıge sahip passatda bu kadar ozellık olsa ne kadar para ister kım bılır ha arac suspansıyon olarak serttır odun gıbı fakat buda super bı yol tutusa sahıptır lpg de ne kadar yakar bılmem ben benzınlı bınıyorum ve arabam konusunda hassasım lpg kullanmıyorum 100 km de kısın yuksek devırlı performanslı kullanarak 9 lt yaktım ama satıp 1.9 cdti düşünuyorum manuel bulursam varsa aklına takılan soru cevaplayabılırım

Bende auris i satıp 2006 model vectra almak istiyorum 31,500 e nasıl sizce siyah renk 111.000 km de lpg li deri koltuk lu ısıtmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.