Şimdi Ara

2004-2005 audi a3 hala alınabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
11.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 35 bin tl bütçem var otomatik bir araba istiyorum mümkünse, ilanlara göz attığımda bu fiyata 2004-2005 a3 görüyorum yaklaşık 180-200 bin km yapmış bu dediğim araçlar. Sizce hala alınır mı bu a3 ler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.öneri mümkünse otomatikten vazgeç (otomatik elbette iyidir ama eskisi hep sikintidir marka farketmeksizin sanzuman arizasinda minimum 5bin yer otomatik araç alınır ve 100bin km lerde satilir)

2.otomatikden vazgeçmem mümkün değil ise 35bin bütçe ile otomatik araç risktir alacaksan bunu bilerek al ve sanzumani yakın zamanda yapılmış varsa önceliğin o olsun marka olarak ülkemizde tutulan diye tabir edilen markalar dışına çıkma
  • Up

• Neden alınmasın ? Km’den dolayı mı?

• Pekala alinabilir. Bir de S line olursa tadından yenmez.

• neden alınmasın.işletim giderini karşılayabilirsen ve sanayide iyibir ustan varsa her araba alınır.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    İlk arabam olacak:) sanayi nedir bilmem
  • yulapan kullanıcısına yanıt
    Hocam hem eski olmasından hemde km yüksek ondan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 180 200 bin kmye alınır şöyle 4 5 binlira minimum sanayide ağır bakım yapılır mis gibi binilir şöyle minimum240 250 bin civarı 6 7 bin civarı rektefiyeye gider yine mis gibi 400 500 binlere kadar binilir tabi bu sanayiye hiç gitmemiş biri için 2 katı fiat çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 13 Şubat 2018; 16:32:41 >
  • Sinirli bir butcen var ve sen kumar oynamak istiyorsun marka imajı yüzünden başına bela alacaksın haberin yok duygusal davranma piyasanın belirli markalarindan en yüksek model ve en az km yapmış araç senin için en mantıklı araçtır böyle bir aracı al ve yoluna devam et

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Bakım için sanırım biraz daha biriktirmem gerekecek:)
  • Asıl düşüncem markadan ziyade kalite hissiyatıydı ama galiba haklısın bana araç önerebilme imkanın var mı?
  • Hahahahaaa ulan 2005 full corollalar 40a gidiyor. Şimdi siz düşünün. Alınır mı?

• 1.öneri mümkünse otomatikten vazgeç (otomatik elbette iyidir ama eskisi hep sikintidir marka farketmeksizin sanzuman arizasinda minimum 5bin yer otomatik araç alınır ve 100bin km lerde satilir)

2.otomatikden vazgeçmem mümkün değil ise 35bin bütçe ile otomatik araç risktir alacaksan bunu bilerek al ve sanzumani yakın zamanda yapılmış varsa önceliğin o olsun marka olarak ülkemizde tutulan diye tabir edilen markalar dışına çıkma

• Alınır foruma kalırsan araba alamazsın 90-95 model dedin sanki aracı öldürdüler ülkedeki fiyatlar ortada gidip 2013-2014 symbol 301 linea gibi teneke yığınınıda alır bu adam demekki istemiyor

• Piyasada o paraya alınabilecek en cazip arabayı secmissin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anteoculatia

Asıl düşüncem markadan ziyade kalite hissiyatıydı ama galiba haklısın bana araç önerebilme imkanın var mı?

audi alınabilir, dediginiz gibi kalitesi vardır ya da hondanin otomatiklere bakın

hem burdaki araç filozoflarina sorsanız her araç beladır, illa gidip sıfır al derler, sanki biz bilmiyoz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Araba piyasasını ne hale getirmişler hocam ya

• Yani kesinlikle otomatik istiyorum İstanbul-Ankara’da yaşıyorum dedikleriniz hep doğru ama sanırım risk almalıyım

• karahancer2 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle düşünüyorum o araçlara vermektense audi kalitesini temize bulursam eğer memnun kalacağım gibi

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Ahahha yok hocam öyle demeyelim onların da fikirlerini önemsemem lazım hiç bilmiyorum çünkü:)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.