Şimdi Ara

2004-2005 audi a3 hala alınabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
11.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Maladef piyasada taş üştünde taş bırakmadılar. Benim diyeceğim şu: corollalar eğer daha pahalıysa bilin ki o araç çok arıza vermeye başlamıştır. Çok masraf çıkaracaktır. Veya çok daha farklı sorunları vardır. Belki corolladan pahalı olan ilanlarda vardır bilmiyorum onlara yönelmelisiniz. E tabi bu bütçenizi aşacak. Tavsiye olarak 35 bin civarı corolla öneririm. Ha eğer biraz tarzımız olsun derseniz risk almaktan başka çareniz yok. Değer mi peki? Bence değmez 1 ay sonra öff pöff etmeye başlarsınız. İnşallah hayırlı sıkıntısız bir araç nasip olur. (Herkese)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O halde riski Toyota Hyundai Opel honda ww Skoda seat grubunda almanız daha iyi olur astra h eastronik kullanıyorum yarı otomatik bakim maliyetleri daha az tavsiye edebilirim 60bin km dır kullanıyorum

• Honda city bakabilirsin tip olarak güzel gelmez ama otm iyidir. 30 bin civarına 2007-08 model temizleri bulunur

• kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam amin:)

• Usta çevremdeki anlayan arkadaşlar da seninle aynı fikirdeler senin aracın astra diyip duruyorlar:)

• educationist E kullanıcısına yanıt
    City’lere de bakıyorum hemmen lpg uyumu var mı acaba çok lpgsiz çok yer diye düşünüyorum.

• Anteoculatia A kullanıcısına yanıt
    Elbette lpg uyumu var.

• 2004-2005 audi a3 hala alınabilir mi?

300 bine ramak kalmış bu aracı 33 e alıp 35 e sattım, keyifle bindim, buji kablosu harici masraf etmedim. Bu fiyatlarda Honda veya vw almaya kalksan 2 yaş anca yukarı çıkarsın. Satarken galerici almak istemedi, yaşını km sini bahane etti i20 alıyor bunun müşterisi artık dedi. Satarken yorar seni ama yine de alınır.

• Eğer aracınız buysa hiç 300 lük durmuyor maşallah ne diyeyim:) Evet al-satları diğer araçlara oranla daha düşük ama eğer temizini bulabilirsem kesinlikle alacağım teşekkür ediyorum çok

• Plaka görünüyor diye önü ve arkasını atmadım sonuçta sattık aracı ama inan özellikle önünü görsen bahsedilen diğer araçları aklından bile geçirmezsin.

• Usta ben sana araba önermeyeceğim ama gözünü seveyim forumda başlık açıp sorma. Bi eli cukünde bi eli klavyede ergenlikden çıkma araba tecrübesi babasının ahbap konuşmasından öte gitmeyen ergenlere sormuş oluyorsun çünki. Sorcaksanda istediğin araç forumlarını gez ve 3-5 kişiye pmden özelsor bu adamlar yıllanmış olsun. Forum dh daki kaliteli adamlar böyle bulunuyor.

Ben fazla anlamam ama bizde 2004 pejo otomatik aldık yokuş çıkmıyor. Şanzuman hatası var diye 3000 fiyat istedi usta.

• 2 ay önce aldım gayet'de memnunum,ama alırken özellikle şanzıman'ın vuruntu yapmamasına çok dikkat edin.
  • yasnaktp kullanıcısına yanıt
    Şanzıman önemli tabi heleki otomatik araçlarda e üstüne üstlük baktığım araçlar 13 yaşında:)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.