Şimdi Ara

2004 2.7biturbo a6 quattro hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
8.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir akrabam için 2004 model 2.7(sanırım turbo) a6 quattro baktık. Ödeme koşulları çok esnek olduğu için bizim ilgimizi çekti.(taksit usulü) Fiyat olarak 45-50 arası düşünülüyor. Bu araç ne değildir ben pek anlamam audi'den çünkü. Şimdiden teşekkürler

Edit: Araç 80binde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeandan -- 13 Eylül 2009; 3:03:46 >

• a6 dizel olsa yine kullanıcı yorumları gelirdi herhalde ama v6 motor için çok tatmin edici cevaplar çıkacağını düşünmüyorum.

nasip
  • Motorunda bir sıkıntı olacağını bilmemekle beraber zannetmiyorum ama Multitronik şanzıman'a dikkat etmek lazım, adam akıllı kullanınca sorun olmaz ama kurcalanınca elde kalıyor ki normal.
    İşçilikte yer yer problemler olabilir eskidikçe kapı kollarında aşınmalar gibi ama normal olan şeyler..

2.7 Bi-turbo kullanmadım veya sahip olmadım ama aynı kasa 3 ayrı a6'ımız vardı eskiden, makyajlı kasaya kadar olan dönemlerde abs beyni arızalanırdı ama 2004 modelde 120bin km'den fazla yapmama rağmen karşılaşmadım lakin 98 modelde 70bin civarı arıza yapmıştı ki zaten kroniktir.

Genelinde iyi arabadır ama bir Bmw & Mercedes genel kalitesi beklememek lazım. Araç muhtemelen S-Line'dır o da ayrı keyif verir koltukları olsun göstergeleri jantları vs..

A6 seçim olarak kesin mi yoksa 2.7 T denk mi geldi? Pek tercih edilen bir model değil onun için soruyorum
  • Denk geldi diyebilirim aracı çok beğenmişler. 2.7 motorlar bildiğim kadarıyla s4'de de kullanılıyordu. Araç geneli uzun yolda yapılmış şehiriçinde farklı araç kullanıyormuş çünkü sahibi(sahibinden alıyoruz bildiğimiz bir şahıs) Onun için akrabam bana son derece temiz durduğunu söyledi. Sanırım 90binde bir ağırbakıma girecek araç o kadar.

@yancı

kısmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeandan -- 2 Mayıs 2009; 23:21:14 >
  • Dizel araba desek herkes cevap yazardı ne biçim iş ya
  • ne istiyorlar araca ricer ?

arac icin performansi mukkemmeldir ve ufak tefek oynamalarla yuksek hplere cikabilir

ben s3 teki motor diye biliyorm

temiz bulduysaniz ve fiyati uygunsa

kacirmayin derim kesinlikle o araca deger
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanttnc

ne istiyorlar araca ricer ?

arac icin performansi mukkemmeldir ve ufak tefek oynamalarla yuksek hplere cikabilir

Sanamı alsak hacı

Candan söleme sakın alır valla Okan

• quote:

Orjinalden alıntı: okanttnc

ne istiyorlar araca ricer ?

40bin'e bulmuşlar. Araç sadece uzun yol yapmış. Şehir içinde adam a5'i kullanıyormuş

Bir de şöyle bir durum var. Taksit taksit ödenecek keyfe keder biçimde. Ondan ödeme konusunda hiçbir sıkıntı yok.

Rockford söyler miyim hiç

• Vergisi sıkıntı değilse alınır, binilir. Uzun yolda keyif yapılır.

Vergi ve yakıt sıkıntısı olmayan ülkelerde tutulan bir motordur... Hem de quattro... Bu motor s4-rs4 b5 kasalarda da kullanıldı. Audi'nin efsane motorlarındandır.

Teknik verileri;http://motorsporlari.net/car/tech_spec.asp?specID=20274&make=Audi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.B.K -- 24 Mayıs 2009; 2:16:52 >
  • 2.7 V6 bir arabanın masrafları muhakkak düşünülerek bakılmıştır.O halde kesinlikle alınabilir bir araç fiyat ta gayet makul.
  • Çok kötü olduğunu duydum sakın alma hocam son sahibi olursun vergisi fazla yakıtı çok onun yerine sana mazotlu punto öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [dodo] -- 24 Mayıs 2009; 2:06:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: [dodo]

Çok kötü olduğunu duydum sakın alma hocam son sahibi olursun vergisi fazla yakıtı çok onun yerine sana mazotlu punto öneririm.

La de get
  • Fitekmiş candan öle diyorlar.

Fitek artı DESEGE artı Guadro
  • quote:

Orjinalden alıntı: [dodo]

Çok kötü olduğunu duydum sakın alma hocam son sahibi olursun vergisi fazla yakıtı çok onun yerine sana mazotlu punto öneririm.

Ben de öyle duydum.

Parçası Mars'tan geliyormuş. Uzaylılar da kafası sıkılınca parça ithal etmiyorlar.

İkinci el desen, üste para versen almıyorlarmış.

Vergisi yıllık 31298320 TL

Benzin deposu yok, onun yerine arkanda tankerle dolaşırsın.

Mazutlu Fiyatpuntodaynamik en iyi çözümdür, olmadı Volkvagıntransporter falan bakın, hiç olmazsa büyük araba.
  • Araç alınmıştır.... Teşekkürler
  • Hayırlı olsun.
  • Bu GT olmuyo dimi şimdi
  • Bilemem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

Bilemem...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.