Şimdi Ara

2004 2.7biturbo a6 quattro hakkında? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
8.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • burayı seviyorum

hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: V.K.

burayı seviyorum

hayırlı olsun

+1907 haha
  • Bu aracı almayı düşünüyorum tekrardan konu açmak istemedim, bilen arkadaşlar daha detaylı bilgi verebilirse memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeandan J kullanıcısına yanıt
    merha arkadaşım ismim harun. aracı 2009 da almışınız sanırım. bende su anda 2004 model a6 2.7 biturbo araçla ilgileniyorum. kısmetse salı günü gidip pazarlık atacağız. sizden araca bakarken nelere dikket atmeliyim serviste en cok nerelerine baktırmam gerekli yardımcı olurmusnuz
  • 1.8 t A4 sahibi olarak ben de düşünüyorum. Parça sıkıntısı var mı onu merak ediyorum. Sizin baktığınız araç hangisi

• cooll.kete kullanıcısına yanıt
    Hocam audi işiniz ne oldu.

• Simdi 2.7 araç alsam. Herslde günde maksimum 15 km gezebilirim

• Adam 4 yasinda 2700 biturbo araci 40 bine almis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim cok sevdigim bir arkadasim aldi bu araci. 212.000'de, temiz sayilacak bir arac. bindim kullandim. biraz elini yuzunu topladi tekrar gelsin de kullanayim diye can atiyorum.

intiba olarak soyle; on takim ve yuruyeni benim ayni model volvo s80 t6'ya gore daha tok. viraja falan girdiginde ray gibi girip cikiyorsun. yatip kalkmiyor, quattro sistemi kendi aracimda da (A8) kullanip artik asina oldugum sistem, kalkislarda ve virajlarda volvoya da bu konuda fark atiyor.

ama bundan sonra volvo farki aciyor. koltuk konforuna zaten girmiyorum, benim A8'i bile yer volvo o konuda.. ayni yasta iki araca gore volvo daha modern, icten de distan da daha iyi yaslanmis gibi duruyor. ve volvo istisnasiz cok cok daha iyi gidiyor.

arkadasim cok yaktigini iddia etti. ben v6 cift turbo volvoyu uzun yol agirlikli 9.5 litrelerde tutabiliyorum. 8 silindirli atmosferik audiyi de 12.5'larda.. arkadasim bana sehirici sert kullandigini ve depoda 320km'yi gecemedigini soyledi. ortalama 20l yapar istanbul nispetiye/camlik trafiginde..

bir gelsin deneyecegim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.