Şimdi Ara

2003 range rover vogue alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

mazra rx8 alacaktım fakat trde vankel motor sıkıntısı yüzünden daha kült bir araç deneyeyim dedim. boyum da 1.93.

paramın yetecegi kadar bir büyük araç bakayım dedim, 2002 range rover voguelere rastladım.

ufak dokunuşlarla, 6-7k harcayarak kasayı 2012 model voguelerle birebir aynı yapabiliyoruz, hatta stock 2012 voguelerden daha gösterişli yapabiliyoruz,

bir de mat beyaz bir kaplama geçirip 4-5 sene bineyim diyorum

60-65 bin arası 150-200 bin kilometrede lpg takılmamış 4.4 motor olanından alırsam alıp 4-5 sene takılayım diyorum.benzin sorun degil zaten fiorino 1.3 dizel var.

ne diyorsunuz sizce bu araca 60-65 k vermeye değer mi ?

2003 voguelerin iç kalitesi günümüz araçlara göre hala sağlam mı ?

• Forumda cok eskiden caipirinha diye bur arkadas vardi.Eskilerin hepsi tanır otomobil bolumunun gelmis gecmis en iyi troluydu.Onda dediginiz aractan vardi yakiti beni mahvetti diyordu.Sehirici 35 litre benzin tuketiminden bahsediyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok hocam, şehir içi 16-18 arası tüketir. o da lpg takmazsan. ferrari bugattiler bile şehir içi max 26-28 yakar atmış biraz o
  • Valla hocam bizim bir tanıdıkta 3.5 300M var, şehir içi 16-18 lt yakıyor. Bu jipte herhalde 23-25 lt yakar o tekerleklerle.. Para gani derseniz eyvallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zan232

yok hocam, şehir içi 16-18 arası tüketir. o da lpg takmazsan. ferrari bugattiler bile şehir içi max 26-28 yakar atmış biraz o

Atmis mi atmamis mi bilmem ama 1.6 motorlar bile 9-10 litre yakiyorken 18 litrede bana fazla iyimser geldi.Hayırlısı.

• Aracin fabrika verisini buldum 22.8 litre sehirici diyor.
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=5199

Cai istanbulda kullaniyordu 35 ltre yakiyor diyordu.Fabrika verisini biraz assa bile 25 litre benzin 30 litre lpg yakar.LPG de sehirici 75 kurusa denk gelir.Aslinda cokta fazla degil gibi bilemedim.

• Eski RRların iç kalitesi düşük hatta 2009 model Vogue'da bile kol dayamaların ucu soyuluyor, bazı yerlerin boyası atıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Range Rover Sport 2.7 TDV6 hk.
    6 yıl önce açıldı
    range rover 4.4 vouge nasıldır ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şanzıman ile alakalı ciddi problemler duydum. Siz iç malzeme kalitesi sormuşsunuz ama. daha önemli...
  • quote:

merhaba arkadaşlar , saygılar

mazra rx8 alacaktım fakat trde vankel motor sıkıntısı yüzünden daha kült bir araç deneyeyim dedim. boyum da 1.93.

paramın yetecegi kadar bir büyük araç bakayım dedim, 2002 range rover voguelere rastladım.

ufak dokunuşlarla, 6-7k harcayarak kasayı 2012 model voguelerle birebir aynı yapabiliyoruz, hatta stock 2012 voguelerden daha gösterişli yapabiliyoruz,

bir de mat beyaz bir kaplama geçirip 4-5 sene bineyim diyorum

60-65 bin arası 150-200 bin kilometrede lpg takılmamış 4.4 motor olanından alırsam alıp 4-5 sene takılayım diyorum.benzin sorun degil zaten fiorino 1.3 dizel var.

ne diyorsunuz sizce bu araca 60-65 k vermeye değer mi ?

2003 voguelerin iç kalitesi günümüz araçlara göre hala sağlam mı ?

%53 arıza oranına sahip bir markaya hayatta yaklaşmam

Arıza İhtimali
    1. Mazda %17
    2. Mercedes %25
    3. Toyota %26
    4. Honda %27
    5. Mitsubishi %29
    6. Volvo %30
    7. Nissan %33
    8. Fiat %34
    9. Audi %35
    10.Ford %36
    11.BMW %37
    12.Peugeot %37
    13.Subaru %37
    14.Hyundai %38
    15.Rover %39
    16.Volkswagen %40
    17.Opel %43
    18.Renault %48
    19.Saab %48
    20.Citroen %50
    21.Land Rover %53

• ogameci kullanıcısına yanıt
    ilginç.yüzde 53se nası satıyohocam dünya çapında bunlar ?
  • quote:

Bu arabayı alanlar genelde en ufak sürtmede bile aracını değiştirdiği için arıza yapsa bile onu verip yenisini alabiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mclaren-Honda

quote:

Bu arabayı alanlar genelde en ufak sürtmede bile aracını değiştirdiği için arıza yapsa bile onu verip yenisini alabiliyorlar.

o zaman bulaşmayayım mı diyorsunuz
  • Ne zaman bu tip konular açılsa herkez yanaşma bulaşma falan diyor benim de gözüm korkuyor biraz cesaret verseler alıcam bir kaç seneye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sıfır araçları 200 bin ve üzeri olduğu için

8-10-20 binlik arızalar sahiplere hiç dokunmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.